cristi 57 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 hRUZRF9ETX8 hc0HqT9LCf4 Daca vreti sa vedeti ceva interesant, cautati // teil zundapp// si o sa apara mai multe filmulete facute numa din compilatii de foto. HEsjryyAFcI D8tFHM4KfmI&feature=related multumesc d-le pt filmulete, era pacat sa nu le vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Uraaaa... uraaaaa.... Ural! Ural odihnindu-se. In zapada Si, The_delicate_sound_of_thunder.wav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Bravo, sa il stapanesti sanators! E tare, eu l-am vazut live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Aham, ale tale erau amprentele alea de pe el!! Multumesc, e tare (frig aici). Pina la primavara va fi obiect de admiratie si cult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 se aude prea bine ... imi place ... mai putin crash-bar-urile de pe spate ... parca stun optionale, nu ? ... oricum pentru inceput sunt utile ... felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 frumos....foarte frumos.... te rog TOMCAT sa mai faci niste poze la motor poze cat mai detaliate te rog si sistem de evacuare aprindere conducte de benzina te rog mult merci si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) Uraaaa... uraaaaa.... Ural! Ural odihnindu-se. In zapada salutam suriorara si asteptam sa ne intalnim. observ ca tu nu ai pe rezervor inscriptia "URAL" asa cum am eu: pozele aste sunt de cand era la bucuresti, eu nu i-am mai facut poze (doar am scos-o la plimbare ). oricum, aici nu este zapada ... de aceea si putem iesi . Editat Ianuarie 14, 2008 de Max Friz's R 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 a, sunteti in gasca, bine!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 haideti sa pun si eu o poza cu una din motocicletele mele.Nu e chiar comunista dar este 100% boxer si pe deasupra mai are si 26 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 observ ca tu nu ai pe rezervor inscriptia "URAL" asa cum am eu Inscriptia o am si eu, da' in buzunar. Cei de la Ural Moto s-au gindit ca poate vreau sa pun pe rezervor sigla BMW si n-au vrut sa-mi strice socotelile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Bravo, sa ne vedem la vara cu fiarele. Cine mai vrea Ural 750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Bravo, sa ne vedem la vara cu fiarele. Cine mai vrea Ural 750? pick me! pick me! o sa-mi fac eu damblaua odata si odata dar cu un m72 pana una alta mi-am comandat un bmw r75 IT0315 BMW R75 with Sidecar http://www.hobbyx.ro/cauta.html?search=bmw&cauta= Editat Ianuarie 15, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Inscriptia o am si eu, da' in buzunar. Cei de la Ural Moto s-au gindit ca poate vreau sa pun pe rezervor sigla BMW si n-au vrut sa-mi strice socotelile mie nu mi-au zis nimic ... si eu care vroiam sa pun pe rezervor doar emblema ural, asta care este si sub forma de emblema metalica pt. rezervor --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 18:19 ------------- haideti sa pun si eu o poza cu una din motocicletele mele.Nu e chiar comunista dar este 100% boxer si pe deasupra mai are si 26 de ani. ce ar putea fi? un BMW? hai cu poza promisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 magic4ce ai luat-o pe ultima, tre sa faca comanda, in fine intr-o saptamana o sa am si eu una , sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Imi cer mii de scuze,probleme cu net-ul.Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 BMW, desigur . ce putea fi boxer dar nu comunista? nu ar arata mai bine fara carena aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Imi cer mii de scuze,probleme cu net-ul.Deci... Bravo, berto! Toata stima si respectul! Stiu cat ai surubarit la el dar a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 @max: o buna perioada am mers fara carena superioara,dar pt drumuri lungi carena aia e sfanta,nu te mai bate vantul deloc.Oricum,motoreta aia mai iese la plimbare din an in paste.In restul timpului se odihneste in sufragerie. @DKW: multumesc pt aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) cat de frumos poate fii bmw-ul ala.. Editat Ianuarie 15, 2008 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 cat de frumos poate fii bmw-ul ala.. ce faci, vrei sa o inseli pe natasha cu gertrud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Salut. Berto, ai luat-o fara partea inferioara a carenajului, cea care vine peste cilindri ? Modelul asta a fost sa spun asa "best seller-ul" anilor 80. Oricum parerile sint controversate despre modelul asta, parerea mea este ca a fost si este o motocicleta al dracului de reusita. Sa o stapinesti sanatos, sa ai grija de ea si-ti garantez ca va inghiti multe mii de kilometri sub roti fara sa te tradeze. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Am si capacele inferioare.La momentul la care am facut poza nu erau puse.Motoreta o am de multi ani,si intr-adevar,am bagat multi km cu ea.Spre rusinea mea,chiar daca sunt pasionat de vechituri,nu o mai folosesc,am trecut la sportive. Motoreta este un R 65 TIC,model care este aproape identic cu r 65 RT dar modificat pt politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 magic4ce ai luat-o pe ultima, tre sa faca comanda, in fine intr-o saptamana o sa am si eu una , sper. stiu ca tresa faca comanda dar o prefer pe cea de la italeri decat aia de la tamiya... calitatea superioara tocmai d-aia am pus link-ul aici ca poate mai vrea careva si la vara le scoatem la plimbare pe plaja spor la machetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Tamiya e mai buna. Italieri de multe ori e prost dimensionat la scara si chiar intre repere. Apoi de multe ori are detalii fanteziste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Uite aici una frumoasa...dar la 4500 mi s-e pare muult prea piperata...iar daca nu era cu ataj...c misto arata desi nici asa nu mi-e rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate