robertkiran Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) Linkul nu este bun. In link-ul ala eu nu am vazut decat primul capitol. Mai exista acolo un buton cu Read full version, dar acolo cere nu stiu ce cont premium ... Daca dau click pe alte capitole imi spune ca obiectul nu a fost gasit ... Editat Mai 10, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) asa e . acum am vazut, ca ai zis tu. io l-am citit mai demult, mergea... sorry. in aceasta situatie: sa folosim cuvintele de cautare "manual de condus motocicleta"... Editat Mai 10, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Bingo. Link-ul asta merge: http://www.transalp.ro/files/Tutoriale/Manual%20de%20condus%20motocicleta%20%28motociclism.ro%29.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator IuliaM Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Bunava multumesc mult Festina Lente si Robertkiran, ma apuc de citit acum Festina, foarte utile si cele 2 link-uri Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Linkul dat de Robertkiran merge foarte bine si e foarte folositor. Daca doresti ceva suplimentar iti pot trimite pe mail unele in limba engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator IuliaM Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 da te rog, imi poti trimite pe mail, mihalache.iulia@gmail.comMultumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cythera Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Si mie si mie: peisagista[at]gmail.com Multumesc!! Editat Iunie 28, 2013 de cythera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Si mie si mie: peisagista[at]gmail.com Multumesc!! ups! mare greseala sa lasi date de contact aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 da, da, azi publici adresa de mail si maine te trezesti cu surprise but sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cythera Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Trezi m-as cu o surpriza utila gen ghid de condus moto sau legistatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 in link-urile date aici se gasesc exclusiv notiuni elementare, informatii intuitive. e bine sa le citesti dar n-o sa afli prea multe. mersul pe motocicleta se deprinde prin exercitiu, nu din carti. cauta sa relationezi cu motociclisti educati si experimentati, pe care sa-i insotesti in ture de weekend si de la care ai ce sa inveti. e important sa-ti cunoasca nivelul si sa aiba rabdare cu tine. in ultimul timp au aparut si scoli de soferi care au in curricula nu doar legislatie si jaloane in poligon, ci si iesiri in trafic cu instructor insotitor. e foarte important! acum 12 ani la ilioara eu n-am beneficiat de asa ceva. sa nu te lasi influentata de stilul de mers al celorlalti, important e sa te simti tu sigura pe ceea ce faci. bafta sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion031185 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 in link-urile date aici se gasesc exclusiv notiuni elementare, informatii intuitive. e bine sa le citesti dar n-o sa afli prea multe. mersul pe motocicleta se deprinde prin exercitiu, nu din carti. cauta sa relationezi cu motociclisti educati si experimentati, pe care sa-i insotesti in ture de weekend si de la care ai ce sa inveti. e important sa-ti cunoasca nivelul si sa aiba rabdare cu tine. in ultimul timp au aparut si scoli de soferi care au in curricula nu doar legislatie si jaloane in poligon, ci si iesiri in trafic cu instructor insotitor. e foarte important! acum 12 ani la ilioara eu n-am beneficiat de asa ceva. sa nu te lasi influentata de stilul de mers al celorlalti, important e sa te simti tu sigura pe ceea ce faci. bafta sa ai ! Sunt bune si informatiile de genul asta cu mentiunea ca aceste informatii trebuie digerate progresiv adik exersate pas cu pas. Multi fac greseala ca atunci cand primesc mai multa informatie sa utilizeze toate sfaturile in acelasi timp. Gresit! trebuie sa inveti treptat. Este interesant si urmatorul film (vad ca a reaparut pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dsAQZ_x0Xzg Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Twist Of The Wrist II se gaseste si in golful piratilor. Are chiar si subtitrare in romaneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion031185 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Twist Of The Wrist II se gaseste si in golful piratilor. Are chiar si subtitrare in romaneste. poti sa dai link? am gasit filmul acolo dar subtitrarea in romana e decalata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 [RO-subbed], altul nu-i. Nu l-am vazut subtitrat, nu stiam ca este decalata subtitrarea. Daca il deschizi cu BS Player, cu Ctrl+sageata stanga/dreapta se decaleaza subtitrarea + sau -. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 manual?! eu am tal3nt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 manual?! eu am tal3nt. nu,nu...frigiderele nu au talent..au gheata in congelator:)) si ceva bere pe raft deobicei ON:Buna de citit cartea..te scuteste de multe intrebari rediscutate de pus pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Alea cu cel care te invata sa conduci in Los Angeles sunt foarte bune (daca stii engleza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dWARd Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Nu merge link-ul din prima postare... mai este valabil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 http://www.transalp....ciclism.ro).pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 linku asta merge, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dWARd Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Mersi, sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 L-am citit si eu, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Folositor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Super link-ul, este foarte folositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate