robertd Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 I see, inseamna ca inca nu-s obsinuit eu cu el, ce-i drept la 120 parea un pic prea turat. tk80-urile merg bine pe asfalt ? Gen aderenta pe suprafata uda, inclinat ( nu racing evident) + franare de urgenra ? De metzeller m-as feri, am avut z6 interact pe vfr si fugea spatele in toate partile. Multumesc ! » Post actualizat in 27 Apr 2015 06:41 Edit: daca tin 8-10k km e perfect, nu ma deranjeaza sa schimb gumele odata pe sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 cele mai buna gume cu care m-am dat on/off sunt Metzeler Karoo3. Pe asfalt dai cu clicul central pe jos fara nici un stres, iar in teren iti sta in cale doar cineva cu Mitas e09 sau TKC80 poate. Mie mi s-a intamplat invers in teren: eu aveam E09 si imi statea in cale unul cu Karoo3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 e ciaca! serios acum metzurile alea au fost cele mai tari cauciucuri cu care m am dat. Momentan am un e09 dakar si inca nu m am incumentat sa il pun pe motor sa plec cu el de 1mai in tura lunga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 yo am avut e07 si la fel tine pe curbe pana la cadru. pe off uscat e ok. pe umed nicaieri nu e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 No bun, mi-am comandat un set de Karoo 3, sa vedem despre ce-i vorba . Multam de recomandari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 nu vei fii dezamagit. Eu sper sa pot spune aceeasi chestie si despre Mitas e09. Il am ...dar momentan ma uit la el cu teama! -- karoo3 ul chiar si pe ud se ducea bineeeeee! PS: ma bucur ca ti am putut fi de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 ! -- karoo3 ul chiar si pe ud se ducea bineeeeee! Se tocea? Aluneca? Ce inseamna se ducea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 nu...adica mergea bine! pt mine la ora actuala as zice ca e cel mai bun cauciuc on/off -- aderenta uscat aderenta ud si chiar si off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Poate on. Ca in noroi nu cred ca iti statea in fata un E09. Poate in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Sii.... Mi-a cedat Cdi-u. La 400 km de casa, brusc, azi dimineata, si-a revenit. Ma tot plangeam ca vfr-ul n-are personalitate si ca ju se strica nik la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 A venit vremea sa-mi schimb placutele de frana. Ce recomandati? Caut un produs cat mai ok din punctde vedere calitate/pret. Pana acu am avut pe ea sbs si mi sau parut ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 A venit vremea sa-mi schimb placutele de frana. Ce recomandati? Caut un produs cat mai ok din punctde vedere calitate/pret. Pana acu am avut pe ea sbs si mi sau parut ok Nissin, as spune eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 A venit vremea sa-mi schimb placutele de frana. Ce recomandati? Caut un produs cat mai ok din punctde vedere calitate/pret. Pana acu am avut pe ea sbs si mi sau parut ok nissin ebc hh carbon loraine a3+/rx3 in care ordine vrei tu (ca pret cred ca cel mai ieftin iesi cu ultimele la aceeasi calitate ). numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Salut Ma poate ajuta cineva, pana ma inregistrez pe transalp.ro, cartea tehnica(MANUALUL) de la PD10? Editat Mai 4, 2015 de daniel1954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Salut, Ajutor de info. Vreau sa ii aduc o schimbare motoretei TA - '89, sa scao de greutatea tobei originale nu de alta. As vrea sa investesc bineinteles cat mai putin bani intr-o toba SH cate mai usoara. Ce am gasit unu care face tobe in Bucuresti /index.php?/topic/542164-tobe-moto/?p=3331298 http://vscexhaust.wix.com/vsc-exhaust#!foto/cee5 stie careva de persoana asta? din ce am citit lumea e multumita - dar na nu toti oamenii sunt la fel. Mi se pare cate de cat ok la prima vedere. cica ar ajunge la 3Kg toba. 300Ron toba+ 100Ron silencerul. Gasesc pana in acelasi pret o toba cu tot cu silencer si pana in acceasi greutate SH? poate chiar mai reduse. Mai vand si toba originala ca e buna si zic ca merita. Avand in vedere ca are 10 kile cea stok. aici un model de toba bine pozitionata Editat Mai 4, 2015 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Toba de africa twin are 7,5kg. Toba de Transalp 600 are undeva la 6,5kg. Stiu sigur pt. Ca am cantarit O toba aftermarket are intre 4-5kg, din inox/metal.atat are Laser produro meu. Astea de fibra...sunt sceptic, o evacuare nu trebuie musai sa duduie si sa fie o teava goala. E ditamai stiinta in spate. Eu personal am mers pe aftermarket specializat un tobe care sa fie roadlegal sau nu...dar neaparat sa aiba habar de model si motor pt. Calculul gazelor, putere, torque samd De castigat, castigi ceva ...dar nah... Tobe okey facea Vickexhaust si o gasca din serbia. Nici unii nu ofereau cotul de legatura. Poti incerca pe ebay samd » Post actualizat in 04 May 2015 12:19 Pps: Pe Laserproduto am dat 350ron cu tot cu lustruit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusalp Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salut incearca sa iti faci o parere de toba de la vick exhaust eu am facut baiatul e rapid si face si calitate si e in pret silencer ul,mie mi a facut si cotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban Dragos Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Locatie noua de cazare in Obarsia Lotrului, Pensiunea Transalpina Lac, 8 camere duble si 2 apartamente, "bikers friendly" informatii rezervari 0740011300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Salutare,Am de gand sa fac o plimbare mai lunga cu pasager, shaua mea este refacuta si pt pasager este destul de dureros drumul lung .Asa ca ma gandesc la o solutie prin care sa o fac mai confortabila sau sa o inlocuiesc cu una originala, poate este mai ok pt pasager.Asa ca daca are cineva o sa originala, dar in stare buna, sunt dispus sa o cumpar sau sa o imprumut pt teste.Sau daca stie cineva o solutie, testata, care sa sporeasca confortul pt pasager, va rog sa ma ajutati.Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Ti am raspuns si pe transalp.ro. Am pus un strat de burete mai dens, de cca. 3 cm grosime, dar care a invelit complet saua, astfel am castigat si in latime. Confortul e la nivel inalt acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 da, am vazut raspunsul tau acolo si iti multumesc, dar am pus si aici pt ca poate gasesc pe cineva care vinde sa originala sau o da cu imprumut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 ia uitati ce am patit.cum as putea sa rezolv problema?sa cumpar camasa de cablu noua, sa iau si cablu sau care ar fi cea mai buna rezolvare.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ia unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ia unul nou ce unu nou? cablu sau camasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 ce unu nou? cablu sau camasa? Transalp ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate