dorinn Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Salutare, La un amic, dar si la mine apare un sunet enervant la franarea fata...frana prinde dc.e stransa bine. Colegul a schimbat si lichidul, aerisit, dar acelasi sunet la franare, bazait care pare sa vina de la pompa, din partea de sus. Eu cred ca scapa presiune pe acolo si de aici sunetul. Aveti vreo idee ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Am aceasta problema la TA de ceva vreme, mi-am dat seama abia cand a inceput sa se auda destul de tare... . Am schimbat placutele, lichidul de franare si nimic, parca tot mai tare se aude acel bazait care deja a devenit suparator. Frana functioneaza normal, nu am sesizat nici o scadere a performantei la franare. Sunetul se aude ca un bazait de motoras electronic numai la frana fata. Mai stiu si eu pe cineva cu aceasta problema un CBF 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Nu prea cred ca s-ar auzi atat de tare, dat fiind consumul mic, dar puteti verifica switchul electric pentru stopul de frana? Deconectati unul din firele intrerupatorului si verificati daca se mai aude zgomotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Ai discul original? Eu dupa ce am schimbat discul original pe unul after market,am inceput sa aud un bazait ciudat cand franam.Noul disc era gaurit,cel vechi era plin.Insa dupa un schimb de placute,am avut un zgomot foarte suparator mai ales la franari bruste si lungi.Parca opream cu un tren,asa facea la franare.Cauza:placuta ieftina si proasta calitativ.Dupa ce am pus Brembo,a disparut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 (editat) "Bazaitul" ala nu este cumva de la gaurile din disc? Editat August 22, 2017 de 1xu1xf1xu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Am aceasta problema la TA de ceva vreme, mi-am dat seama abia cand a inceput sa se auda destul de tare... . Am schimbat placutele, lichidul de franare si nimic, parca tot mai tare se aude acel bazait care deja a devenit suparator. Frana functioneaza normal, nu am sesizat nici o scadere a performantei la franare. Sunetul se aude ca un bazait de motoras electronic numai la frana fata. Mai stiu si eu pe cineva cu aceasta problema un CBF 600. Si mie imi face la fel de cand o am de 55.000 km cu placute ieftine Kyoto, presupun ca asa fac ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Nu prea cred ca s-ar auzi atat de tare, dat fiind consumul mic, dar puteti verifica switchul electric pentru stopul de frana? Deconectati unul din firele intrerupatorului si verificati daca se mai aude zgomotul. » Post actualizat in 22 Aug 2017 20:46 Pe loc nu face nici un sunet deci exclus switchul, discurile sunt aceleasi, placutele schimbate nu sunt ieftinaciuni. Se aude asa de tare incat aud alti motociclisti cu care ies la ture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Inceara sa pui placutele vechi inapoi... cat pentru o proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Pai de aia am schimbat si placutele si lichidul cu toate ca mai aveau multi km de facut. Discurile sunt mai mult decat decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 "Bazaitul" ala nu este cumva de la gaurile din disc? Ba da.Dupa ce am ,,consumat" discul gaurit,am am pus unul plin,si a disparut bazaitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Poate stiti pe cineva care vinde un radiator de Transalp 650, cel din dreapta, cu buson. Il vreu fara nimic pe el. Am gasit cateva anunturi pe net dar s-a dat. Ms., dau o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Vand indicator treapta viteza nou,100lei discutabil 0722318215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Vand indicator treapta viteza nou,100lei discutabil 0722318215 Ceva detalii despre model ar putea fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) vand set scarite complete pentru Transalp 650 spalate si lustruite ca asa este frumos la pretul de 100 de roni, zona metrou Crangasi. Editat August 25, 2017 de nano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Ceva detalii despre model ar putea fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alk Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Proaspăt intrat ,, in the club,, salut colegii de pe acest forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Welcome, dă-i şi o poză! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alk Postat Septembrie 3, 2017 Share Postat Septembrie 3, 2017 Camuflata mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Te-am vazut prin oras. Mai e un GS vopsit ca al tau... Eu am un TA650 albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alk Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Te-am vazut prin oras. Mai e un GS vopsit ca al tau... Eu am un TA650 albastru. Când ai timp sună-mă la 725724854, am mai luat legătura cu doi moto-colegi, poate ne întâlnim cu toţii la o cafă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Iar cu mine te-ai vazut deja la Gyuri, cand ai venit sa-l intrebi de zgomotul de la lant. Eu eram cel cu Africana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alk Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Te-am vazut prin oras. Mai e un GS vopsit ca al tau... Eu am un TA650 albastru. Scuze, mobilul meu face câteodată figuri şi se opreşte. Nu am putut să te resun pentru că nu mi-a salvat numărul tău la apeluri. » Post actualizat in 07 Sep 2017 05:55 Iar cu mine te-ai vazut deja la Gyuri, cand ai venit sa-l intrebi de zgomotul de la lant. Eu eram cel cu Africana. ....încă un motiv în plus ca să încercăm organizarea unei întâlniri de grup la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Aveti idee de ce am pierderi de ulei pe la flansa de admisie de la cilindrul din spate ? care sunt cauzele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrut merlusca Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Neata. Mi am gasit proasta data pe jos in parcare. De acuzat nu am pe cine.....nu a vazut nimeni, cica. Problema este ca am putin directia modificata. Trage stanga. Putea sa se indoaie furca sau ceva de gen de la asa ceva? Hai multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Neata. Mi am gasit proasta data pe jos in parcare. De acuzat nu am pe cine.....nu a vazut nimeni, cica. Problema este ca am putin directia modificata. Trage stanga. Putea sa se indoaie furca sau ceva de gen de la asa ceva? Hai multam Salut! Trage stanga sau ai ghidonul usor intr-o parte cand mergi drept? La mine s-au torsionat jambele in jug tot dupa o patanie din asta. S-a rezolvat cu slabirea suruburilor jugului si rearanjarea jambelor de la furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate