Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Asta ține mai mult de presarea pinioanelor din cutie. E valabil Âşi la auto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Bravo bre ai facut o treaba buna.....nota 9,5 asta cheia dinamometrica care nu o inteleg. arcurile de jupiter sau ij 56 sunt mai lungi cu o spira asta da mai multa elasticitate arcului deci mai moale nu mai tare . PS: trebui udat ambreiaju........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motardu Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Astazi am patit-o!Mi-au furat motorul.....pe Ivan .Si eu care credeam ca asa ceva nu mai are cine sa fure....Dar m-am inselat.Anexez poza in eventualitatea ca cineva i-l vede sau apare pe aici pe forum ca piese de vinzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Avea antifurt? Poate o gasesti pe stradute, cine stie ce copii teribilisti au impins-o pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil34ro Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) .Da , asa ceva mai rar se intampla , poate o fi vreo gluma proasta in cel mai bun caz daca nu ... Editat Octombrie 4, 2012 de virgil34ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Ăgani, fervechi Âşi... sănătate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 :finger: Ce s-ar intampla daca de cate ori vedem un motor pe caruta, papuc sau ce alt mijloc de transport or avea magnetii, am suna la 112 sa anuntam un posibil furt de motocicleta? Ar veni sa ii ia la intrebari despre provenienta, verificarea seriiloe, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil34ro Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Ar venii pe dracu iti spun eu ca nu vine nimeni asta e tara lui papura voda din pacate imi place sa traiesc aici e chear fain desi se intreaba vecinii nostri mai evoluati cum reusim sa traim cu 200 de e pe luna , e uite ca putem suntem inventivi si eu chear sunt mandru ca sunt roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 După cum scrii, nu prea eÂşti romîn, da'n fine, te las, eÂşti destul de amărît cu furtul motocicletei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motardu Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Antifurt nu aveam,alarma nu ....asa ca ...Am cautat-o pe stradute dar nimic.In 1990 am mai patit-o o data .Imprumutasem Mobra 50s de la un prieten ca Ivan era in reparatie.A doua zi cind am coborit in scara blocului unde o lasasem nu mai era....Ce sa fac,am cumparat omului o alta Mobra si cam peste o luna l-a cautat politia ca o gasisera abandonata in alt cartier.Si asa am ramas si cu o Mobra....A fost caz fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 M-am împiedicat prin ogradă de obiectul ăsta ce era montat de cînd am luat-o. Bineînțeles că mi-a plesnit ideea.... După două zile de probe, chinuieli cu pînze de bonfaier, pistoale cu vîrf "incandescent" Âşi mulți-mulți dumnezăi... Finisarea inferioară a ieÂşit cam ca kuhuru. Nu-i nimica, acolo vin montate proiectoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 M-am împiedicat prin ogradă de obiectul ăsta ce era montat de cînd am luat-o. Bineînțeles că mi-a plesnit ideea.... După două zile de probe, chinuieli cu pînze de bonfaier, pistoale cu vîrf "incandescent" Âşi mulți-mulți dumnezăi... Finisarea inferioară a ieÂşit cam ca kuhuru. Nu-i nimica, acolo vin montate proiectoarele. puig sau givi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Ar venii pe dracu iti spun eu ca nu vine nimeni asta e tara lui papura voda din pacate imi place sa traiesc aici e chear fain desi se intreaba vecinii nostri mai evoluati cum reusim sa traim cu 200 de e pe luna , e uite ca putem suntem inventivi si eu chear sunt mandru ca sunt roman Atasul acela mai exista ? Sunt interesat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 puig sau givi....... După felul realizării... mama-rusia. Am mai văzut Âşi pe altele aÂşa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 După felul realizării... mama-rusia. Am mai văzut Âşi pe altele aÂşa ceva. De la mama rusia este ca cel din poza......am sa fac io un '''GHINI" si iti trimit un plexi glas nu trebui decat decupat decat unde vine pe far ...ca sa arate si el a parbriz daca tot vrei unu ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) Nenică, am Âşi io plexiglas. Exact cît trebe de gros... că e un rest din bucata mare din care am făcut un parbriz la o... dubă ) Îl aveam pe ăsta gata îndoit caracteristic în partea de sus. Partea nasoală e că l-am crăpat.... dar Âştii cum se zice la romîni "lasă bă că merge Âşi-aÂşa", protejează de vînt mulțumitor. Plexiglas toate grosimile se găseÂşte la BricoStore... Âşi e chiar, nu să zic ieftin, dar accesibil. A, Âşi ăla din poza ta e enorm, nu-mi place deloc. Trebuie să vezi pin el. Eu l-am montat pe al meu exact cît trebuie de înalt să protejeze, dar să priveÂşti peste el. Prin el, doar foarte aproape. Editat Octombrie 6, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 O sursa de pistoane de calitate cunoaste cineva? Imi trebuie pentru un Planeta 5 dar repet, caut ceva de calitate si nu stiu la cine as putea gasi. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 nu mai ai crazule pistoane dalea de care mi-ai dat si mie, merge beton. am vreo 5000 km cu el si mai duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 este mult si nu este mult, depinde cu ce preturi esti obisnuit. Intrebarea mea ramane deschisa. Daca cineva ma poate ajuta cu o informatie, il rog sa scrie aici sau pe PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Turnef SRL De oamenii astia ce stiti? A lucrat cineva cu ei? "Adresa: Str. Cireasov nr. 10, Slatina, Olt Tel: 0249/433.555 Fax:0249/433.556 Mobil:0740/411.029 0768/999.444 E-mail: office@turnef.ro Persoana de contact: Dinca Tinel dinca.tinel@turnef.ro" Editat Octombrie 22, 2012 de Adolf118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nickarter Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Salut domnilor,bine v-am gasit.,, Aparui si ieu prin curtea dumneavoastra ,, cu al meu ij un jupiter 4. Tin sa va multumesc pentru sfaturile tehnice pe care le-ati postat fara de care nu as fi reusit sa pun iju pe drum. Sanatate domnului de la gotronic!! va invit sa vedetii oarece poze ,membri din Prahova o sa-l recunoasca un ultimele poze pe dnu instructor IONITA. http://imageshack.us/g/594/p1010001cw.jpg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Lui 'nea Ionita parca ii placeau MZ-urile.... Treci si tu mai des cu IJ-ul pe la poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nickarter Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Dn Lolo nu zic ca nea Ionita iubeste ijurile dar am trecut pe acolo si nu s-a putut abtine. Pozele sant facute anu trecut ,de venit cu iju nu mai pot ,nu era inscris pe numele meu si un nene politist sa bagat in seama , asa ca am ramas fara nr si talon deoarece proprietarul decedase si nu am facut actele . Mostenitori nu au succesiune deci nr si talon blocate la ipj dambovita . ASTEPT SUGESTII . SALUT In cautarile mele de noi acte pt ij am descoperit un nene foarte de treaba din aricesti -rahtivani care ma dus la o tanti care avea un ij model 53 fara acte de vanzare ,arata destul de bine .Daca ar dori cineva as face o antrebare de pret eventual si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Fa-i o intrebare femeii. Sunt interesat. Treaba cu actele de la IJ-ul cu atas este rezolvabila. Astept mesaj privat cu nr. tau de tel. sau suna-ma la 0763 700 222. Editat Octombrie 25, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 IJ Planeta 5: - cat spune manualul ca trebuie sa fie toleranta intre piston si cilindru? - cotele din cat in cat merg? - cota 3 si cota 4, cat inseamna mai exact? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate