Cola Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 IZH Reconditionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 IZH Reconditionat.P1020995.JPGP1020999.JPG Frumos exemplar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Fain. Felicitari. Sincere aprecieri pt cata munca este.Dar asa-i ca merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Merita, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Baieti, intrebare: intre cotul de toba (la Jupi, mai exact) si racordul de evacuare de pe cilindru nu ar trebui sa existe si o piesa de etansare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Baieti, intrebare: intre cotul de toba (la Jupi, mai exact) si racordul de evacuare de pe cilindru nu ar trebui sa existe si o piesa de etansare? Unii recomanda tabla de cupru altii doze de bere, eu am folosit un clingherit(sau marsit) mai gros si am facut din el o garnitura , dupa care am strans usor olandezul (asa il am de 3 ani si nu curge ) acum alegerea e a ta. Ps daca nu te descurci sau nu gasesti cred ca mai am la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Cumpar barca de atas de Jupiter in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 o intrebare de incepator:de ce se produc rateurile? de la platina??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Rateurile la motor se produc fiindca avansul nu e reglat bie, e prea mare, nu arde cum trebe benzina si detoneaza. la 4 timpi sunt supapele care se deschid devreme si se inchid tarziu (pe scurt zis). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 urmaresc de ceva timp acest forum si pot spune k sunt posesorul a doua ij-uri jupiter 3 unul din 1976 si unul din 75, ambele cu acte in regula insa radiate de la primarii insa cu posibilitatea de inmatriculare pe cel din 75 la care am si atas incerc sa il reconditionez cu mari eforturi pentru a devenii cat mai aproape de momentul parasirii fabricii insa ma lovesc de ceva probleme, si anume:1. unde pot sa gasesc o firma serioasa care sa imi nicheleze/cromeze tot ce este nevoie respectiv jenti, ormanete etc. la preturi si o calitae ok2. unde pot sa gasesc colturile de pe atas cele nichelate intr-o stare cat mai buna3. cine are de vanzare sau la schimb 1 ornament de rezervor nespart si unul de pe cutia laterala pe care scrie jupiter 3si ultima ,care de fapt e mai mult curiozitate, CARE ar fi pretul unui ij cu atas reconditionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 O bucata de lant de jupiter 3 sau un nit nu gasim? sau se potriveasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 o platina de planeta unde pot gasi? si un pret estimative! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 O bucata de lant de jupiter 3 sau un nit nu gasim? sau se potriveasca . gasesti lant si pinioane de ij noi noute la gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) gasesti lant si pinioane de ij noi noute la gaspar Da doar ca eu am zis sa incerc, ca am iesit sambata cu el la o tura si mi sa dus un nit atat,zalele sunt perfecte.Dar daca nu gasesc incerc la eu.Mersi Editat Octombrie 9, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 cand se duce cate un nit- si altele sunt pe aproape... vezi daca s-a dus dintr-o cauza anume sau daca nu mai sunt si altele pe duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Nu s-a dus de la o smuncitura brusca.Dar sa rezolvat temporat(Am stricat un burghiu de 5 mm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
czcddd Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 si eu!! o sa pun mai multe poze cand il termin de reconditionat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 domilor o mica intrebare incerc sa reconditionez in ij Jupiter 3 (cum am mai zis ) pe dinamul meu scrie 6 v 35w ceea ce nu prea cred k e adevarat si as dorii sa stiudak se poate rebobina dinamul k sa scoata 12 v sau daca exista vreo solutie sa-l trec pe 12 v caci as vrea sa montez pe el aprindere elctronica. cine ma ajuta caci fac cinste cu ceva ceaiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 cel mai simplu ar fi sa pui o flansa si direct alternator pe 12 v. Te va scuti de o gramafa de probleme si porti reveni la dinamm oricand pt originalitate exista si aprinderi electronice pe 16v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 poti sa imi dai mai multe detalii ce fel de alternator de la ce motor si unde pot sa gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 alternator de ij. Sunt flanse de adaptare de la dinam la alternator pe le gaspar sau altii care aduc piese rusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Poate intereseaza pe cineva o P5,inscrisa,ca sta in ploaie,pe jumatate desfacuta(ca nu mai e cine sa o asambleze),necesita vopsire,e modificta choper,cu omologare....pentru modificare.0766254187.Ne-om intelege noi...am si o gramada de piese de schimb....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) poze? PRET? Editat Octombrie 19, 2013 de _cristi_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) "bumbii" aceia 4 in care se fixeaza prelata atasului de IJ ii are careva de vanzare? dar o prelata (in stare foarte buna) de atas IJ 4 ? Editat Octombrie 19, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 poti sa imi dai mai multe detalii ce fel de alternator de la ce motor si unde pot sa gasesc ? Alternator de IJ Planeta 4 / Planeta 5 , IJ Jupiter 4 / Jupiter 5 iti trebuie (user-ul BALSHOI are de vanzare asa ceva). Flansa de adaptare nu cred ca mai se gaseste , nici macar pe unde mai merge Gaspar la cumparaturi asa ca o sa-ti las aici schita flansei in cauza. Dupa ce faci rost de alternator si-ti confectionezi flansa dupa cotele din poza contacteaza-ma ca sa-ti explic ce anume ai de facut pentru a face conversia de la 6 volti la 12. Spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate