VasileBote Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 (editat) Are cineva dintre dvs. un capac de protectie ptr filtrul are la Planeta 5 ??? » Post actualizat in 31 May 2015 17:45 Are cineva dintre dvs. un capac de protectie ptr filtrul are la Planeta 5 ??? Are cineva dintre dvs. un capac de protectie ptr filtrul aer la Planeta 5 ??? Editat Mai 31, 2015 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Finalizata » Post actualizat in 31 May 2015 17:54 daca astepti pana prin august,ai unul de la mine,moca dar sa ma ti la curent,sa nu uit .. Buna seara....am rabdare, tinem legatura, multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pegas Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Buna ziua tuturor, am o problema cu un IJ 56 care da rateuri. Problema a aparut aparent din senin, eu am tot umblat la incarcare ( e pe 12V) si la carburator. Merge bina la ralanti dar cand accelerez da rateuri si daca insist se opreste . Am tot umblat cat mai pricep eu si la carb si la aprindere, dar tot acest simptom il are. Cred ca e posibil sa traga ceva aer fals, dar nu imi dau seama pe unde. Va raman recunoscator daca imi recomandati pe cineva care - evident contra cost - sa ma ajute sa il pun in stare de functionare din nou. Si ar fi de preferat cineva care se paote deplasa in colentina acasa la mine ca nu pot merge cu el... va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Pt ca nu am filtrul original de aer pt un carburator K 65, ce alt tip de filtru ar putea fi folosit fara a afecta major performantele motorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Cumpăr cam toate şuruburile şi piuliţele aferente ce se găsesc pe un IJ 56. Mă interesează DOAR ORIGINALE (şuruburile care ţin cutiile laterale, cele de la rezervor, motor în cadru, şuruburile de la scăriţe, şuruburile care ţin farul, aripa faţă, etc.). Adiţional mai caut: - decompresor, - maneta acţionare decompresor (a nu se confunda cu cea de la şoc) - un cot eşapament stare perfectă d.p.v. al formei (să nu fie lovit deloc). Nu contează dacă e sau nu e bun cromul pe el, - capac de la aprindere cu şurubelele acelea mici originale, sau doar acele mici şuruburi chiar şi fără capac, - şa spate cu arcurile şi banda de cauciuc intacte. Nu contează dacă are sau nu are husă - siguranţa care ţine şurubul de jos al amortizorului spate-dreapta cu şurubelul aferent, - rama far mic stare perfectă d.p.v. al formei (să nu fie lovit deloc). Nu contează dacă e sau nu e bun cromul pe el, - maneta schimbător viteze de pe partea dreaptă. - două ţevi eşapament nelovite. (oricum cred că ţevi nelovite nu mai există dar încerc şi eu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 @pegas - daca imi amintesti peste vre-o 2 saptamani (pe pm) trec eu sa ma uit la el.Pana atunci e imposibil sa fac asta. Te costa niste pileala la prima intalnire la care ma vezi si vii cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pegas Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Multumesc. chiar daca rezolv pana atunci tot merita o privire de cunoscător. Am notat. » Post actualizat in 04 Jun 2015 07:22 @pegas - daca imi amintesti peste vre-o 2 saptamani (pe pm) trec eu sa ma uit la el.Pana atunci e imposibil sa fac asta. Te costa niste pileala la prima intalnire la care ma vezi si vii cu el. Multumesc. chiar daca rezolv pana atunci tot merita o privire de cunoscător. Am notat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Pt ca nu am filtrul original de aer pt un carburator K 65, ce alt tip de filtru ar putea fi folosit fara a afecta major performantele motorului ? Domnu Cristi, eu am comandat filtru, mi-a adus de la rusi cu 120 lei, original Pt ca nu am filtrul original de aer pt un carburator K 65, ce alt tip de filtru ar putea fi folosit fara a afecta major performantele motorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian350cc Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Sunt si eu interesat de un IJ cam la 500 lei,sunt din Ploiesti,exista vreunul prin preajma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 500 lei am dat pe 2 cauciucuri noi, si un bord nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian350cc Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 /index.php?/topic/720858-vand-ij-jupiter-pt-piese-0769098160/,ce vreau sa scot in evidenta cu acest link este faptul ca nu am pretentii la banii astia sa arate intr-un anume fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paterrafail Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 (editat) @ Zidu', pot sa vin si eu pe la voi, cu Planeta 5 a mea? cu trabantii ne mai intalnim (avem una lunara in B , dar aci parca n-am vazut pe oameni sa se vada... Editat Iunie 6, 2015 de paterrafail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 daca se intampla treaba- oricine e binevenit. singura chestie e sa ajung acasa si in momentu asta nu stiucand o sa se intample Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Un cablu de ambreiaj ptr Planeta 5 a mea gasesc pe la dvs ???? » Post actualizat in 25 Jun 2015 17:38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 dece nu il faci ? daca nu gasesti si ai camasa buna poti lua un kit de reparat cabluri de la louis si va merge multa vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) Multumesc, am rezolvat cu Dl. Gaspar...rapid !!! » Post actualizat in 26 Jun 2015 16:20O planeta gata de drum Editat Iunie 26, 2015 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 invata totusi sa iti faci / repari cabluri. alea de la gaspar au pprostul obicei sa nu tina foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) camasa este buna, incerc sa gasesc un kit cum ai zis, sa incerc si eu cumva, multumesc De Louis cum dau ? Editat Iunie 26, 2015 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 vezi ca gasesti pe la magazine de piese pentru scutere motoare si atv-uri kit-uri de reparatii in care iti da camasa cablu si acel opritor ce se pune pe cablu, tai camasa la lungimea dorita si cablu si jos la capacul de ambreaj strangi acel opritor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 ......luati-o si voi mai cu inceputul -daca ai un pistol de lipit la indemina si cablu mai gros de 2mm, treaba este ca si rezolvata. Pina dai de "Luis"...e bun si cablu de la Gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 camasa este buna, incerc sa gasesc un kit cum ai zis, sa incerc si eu cumva, multumesc De Louis cum dau ? comanzi prin kronaumoto. kitul de reparatii cu 2 cabluri si un pumn de nipluri e nepretuit, atat la comuniste cat si la vestice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Louis e magazin de piese si accesorii moto. Are reprezentanta si in Bucuresti dar de obicei vinde online. » Post actualizat in 27 Jun 2015 03:59 Louis e magazin de piese si accesorii moto. Are reprezentanta si in Bucuresti dar de obicei vinde online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=87741415 asta iti trebuie. Kronaumoto.ro e csa de comenzi, nu reprezentanta dar e super OK la toate chestiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 ooooo...multumesc. direct la obiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate