Baxxter Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu i-am facut din cauciuc, dintr-o bucata de cameră veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 (editat) Am avut la mobra dintr-o camera dar se umfla repede si se deforma. Am garnitura dar nu mai etanseaza, ma gandec sa o dublez cu alta subtire daca n-oi gasi cauciuc pt ea. » Post actualizat in 14 Aug 2015 08:18M-ar interesa sticlele de pe aripa unui atas J4 ,cele 2 pt semnalizare si cel pt pozitie, unde le-as putea gasi ? Si un releu de semnalizare pe 6 V. Editat August 14, 2015 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Salutare. Are cineva de vanzare o aripa fata de IJ 56 ??? Ceva asemanator cu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Arata superb Planeta refacuta, felicitari ptr munca depusa. Eu nu am gasit sha originala si am facut eu una cum m-a dus mintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Arata superb Planeta refacuta, felicitari ptr munca depusa. Eu nu am gasit sha originala si am facut eu una cum m-a dus mintea. arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot. » Post actualizat in 22 Aug 2015 12:48 arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot.saua e cea originala ,s-a pastrat destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 la Planeta mea am pinion cu 21 dinti in cutie...exista mai mare ca asta, adica cu mai multi dinti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43 iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46 pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari. Pozele promise cu furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Am primit cartea tehnică a Ij-ului 56.pun ceva poze,poate prinde bine cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 salutare! cer ajutorul electricienilor de pe forum ) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic). cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria? m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 ......si planeta incepe sa prinda forma. » Post actualizat in 12 Sep 2015 13:58o idee de bord pentru planeta.sper sa il fac si functional.al ei arata jalnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Are cineva un arc pentru saua pilotului de IJ 56? Alex - 0758.786.686 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Cumpar atas preferabil de Ij, tel 0740101230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Salutare. Am observat azi la planeta mea, ca roata din fata cam trepideaza. M-am uitat atent si am vazut ca roata se deplaseaza pe ax stanga-dreapta cam 5 mm. ce poate fi ??? Nu am patit pana acum. Rulment, vreo saiba...nu-mi dau seama » Post actualizat in 29 Sep 2015 18:14Planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 daca axul rotii a fost strans corect atunci ai sanse sa fi montat rulmentii uitand de distantier. desfa si verifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 (editat) chiar astazi am vazut ca lipseste o siguranta care tine rulmentul, este ca o saiba care intra intr-un locas rotund, ceva rotund taiat la capete cu 2 gaurele, am gasit la o roata de ij , la un amic, si am montat-o, este in regula Editat Septembrie 29, 2015 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus2kro Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salutare. Are cineva de vanzare sau este dispus sa-mi faca contra cost, o flansa pentru adaptarea unui alternator la IJ56 (ca si cea din imagine)? Am renuntat la magentou de Minsk deoarece dadea scanteie slaba si vreau sa pun aprindere Gotronic cu senzor si alternator pe 12V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salutare. Are cineva de vanzare sau este dispus sa-mi faca contra cost, o flansa pentru adaptarea unui alternator la IJ56 (ca si cea din imagine)? Am renuntat la magentou de Minsk deoarece dadea scanteie slaba si vreau sa pun aprindere Gotronic cu senzor si alternator pe 12V. Flansaadaptarealternator12VptIJ56.jpg Salut,ce fel de alternator se potriveste pe flansa aceea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus2kro Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salut,ce fel de alternator se potriveste pe flansa aceea? alternator de Planeta (Jupiter) 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Stiu si eu site-ul acela. Cum se poate cumpara de la ei ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus2kro Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Stiu si eu site-ul acela. Cum se poate cumpara de la ei ??? Comanda se face de pe pagina de Contact, insa nu merita sa cumperi de la ei. Gasesti toate cele la Gaspar si Dany Oldmoto la preturi mult mai bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 (editat) Multumesc. de exemplu o roata noua ptr Planeta 5 gasesc ??? Roata clasica cu tambur frana Editat Octombrie 19, 2015 de VasileBote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salutare. Are cineva de vanzare sau este dispus sa-mi faca contra cost, o flansa pentru adaptarea unui alternator la IJ56 (ca si cea din imagine)? Am renuntat la magentou de Minsk deoarece dadea scanteie slaba si vreau sa pun aprindere Gotronic cu senzor si alternator pe 12V. Flansaadaptarealternator12VptIJ56.jpg suna la gaspar. stiu ca avea flanse pt alternator si pt aprindere de minsk - gata facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus2kro Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 suna la gaspar. stiu ca avea flanse pt alternator si pt aprindere de minsk - gata facute Am deja doua flanse de la el care se potrivesc doar pe magnetou. L-am sunat astazi si l-am rugat sa caute daca e vreo flansa care sa se potriveasca pe diametrul alternatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 salutari. cine ma ajuta si pe mine cu cotele de reparatie la cilindri de jupiter 3 deoarece am un piston in diametru de 63,10mm si nu stiu ce secmenti trebuie sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate