sharky_boy Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Te incalzeste pentru ca nu ti se mai uzeaza pastila de la platina(nu se mai impusca)- aprinderea asta elimina mult mai bine scanteia data in platina decat un amarat de condensator si se uzeaza doar piciorul ce calca pe cama. Ceea ce mareste foarte mult intervalul de serivsare al platinii. Mult succes. Alegerea este doar a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Merge mai mult decât foarte bine şi cu platină, am curajul să zic că cel puţin atâta timp cât mai foloseşti motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 D-l Olaru mi-a zis ca nu are ACUM componente ca sa faca cu sensor pe 6V(eu nu am vrut sa mai astept si am considerat ca ma satisface si doar protejarea contactului platinat).- dar nu a zis ca nu face. De aceea, sfatul meu este sa vorbesti cu dumnealui si sa vezi cat ar dura sa construiasca si varianta cu sensor. Eu am constatat ca nu mai am intreruperi de cand am montat modulul de aprindere Gotronic si nu mai este pretentios la bujie, am pus o bujie folosita cand am montat si am facut cca 600 Km si se comporta inca bine. Dar asa cum a zis si "sharky_boy", tu esti cel ce hotarasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Mulțumesc pentru detalii. Doar informativ, la cat ajunge un gotronic cu senzor cu tot? Așa, cu aproximatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Alexandru Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 in 2012 pe mine m-a costat cu tot cu transport prin posta romana undeva la 90 daca imi aduc bine aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Îţi aduci bine aminte deoarece eu am luat în urmă cu două luni modul şi senzor tot cu 90 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Din ce ati mai facut garnitura la busonul rezervorului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Piele de pantofi, mai groasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 clingherit - merge perfect si nu se umfla in timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Din ce ati mai facut garnitura la busonul rezervorului ? Piele de pantof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Buna ziua oameni buni. Nu am mai auzit pana acum sa fluiere ceva la ambreaj cand strang maneta. oare ce-o fi ? Fluieratul se aude la cutie in dreapta unde este prins cablul la melc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 clingherit - merge perfect si nu se umfla in timp Nu se umflă dar se uzează mult mai repede. Depinde de cât de des alimentezi. » Post actualizat in 13 Aug 2015 13:13 De fluierat nu are ce să fluiere ci eventual să frece tija în şurubul de reglaj dacă nu ai bila din capăt şi e fără vaselină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Multumesc....dau jos capacul maine si verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Nu se umflă dar se uzează mult mai repede. Depinde de cât de des alimentezi. a mancat fara emotii cateva tone de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Din ce ati mai facut garnitura la busonul rezervorului ? Eu am un o-ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Eu i-am facut din cauciuc, dintr-o bucata de cameră veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 (editat) Am avut la mobra dintr-o camera dar se umfla repede si se deforma. Am garnitura dar nu mai etanseaza, ma gandec sa o dublez cu alta subtire daca n-oi gasi cauciuc pt ea. » Post actualizat in 14 Aug 2015 08:18M-ar interesa sticlele de pe aripa unui atas J4 ,cele 2 pt semnalizare si cel pt pozitie, unde le-as putea gasi ? Si un releu de semnalizare pe 6 V. Editat August 14, 2015 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Salutare. Are cineva de vanzare o aripa fata de IJ 56 ??? Ceva asemanator cu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Arata superb Planeta refacuta, felicitari ptr munca depusa. Eu nu am gasit sha originala si am facut eu una cum m-a dus mintea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Arata superb Planeta refacuta, felicitari ptr munca depusa. Eu nu am gasit sha originala si am facut eu una cum m-a dus mintea. arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot. » Post actualizat in 22 Aug 2015 12:48 arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot.saua e cea originala ,s-a pastrat destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileBote Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 la Planeta mea am pinion cu 21 dinti in cutie...exista mai mare ca asta, adica cu mai multi dinti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43 iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile. » Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46 pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari. Pozele promise cu furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Am primit cartea tehnică a Ij-ului 56.pun ceva poze,poate prinde bine cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 salutare! cer ajutorul electricienilor de pe forum ) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic). cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria? m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate