Sari la conținut

Ij (izh)

Vizitator moto_comuniste
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am avut la mobra dintr-o camera dar se umfla repede si se deforma. Am garnitura dar nu mai etanseaza, ma gandec sa o dublez cu alta subtire daca n-oi gasi cauciuc pt ea.

» Post actualizat in 14 Aug 2015 08:18

M-ar interesa sticlele de pe aripa unui atas J4 ,cele 2 pt semnalizare si cel pt pozitie, unde le-as putea gasi ? Si un releu de semnalizare pe 6 V.

Editat de Cristi PH
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum.

» Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43

iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile.

» Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46

pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari.

post-89463-0-36869000-1440239534_thumb.jpg

post-89463-0-82400100-1440239804_thumb.jpg

post-89463-0-39473900-1440240153_thumb.jpg

post-89463-0-28413400-1440240156_thumb.jpg

post-89463-0-94458200-1440240158_thumb.jpg

Link spre comentariu

Arata superb Planeta refacuta, felicitari ptr munca depusa. Eu nu am gasit sha originala si am facut eu una cum m-a dus mintea.

arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot.

» Post actualizat in 22 Aug 2015 12:48

arata foarte bine,ma inspira pentru a mea care arata rau de tot.saua e cea originala ,s-a pastrat destul de bine

Link spre comentariu

salut!de curand am inceput reconditionarea a doua planete parasite sub prelata de vreo citiva ani.una este a mea iar alta este a fratelui meu.una este gata(a fratelui meu).iata si rezultatul catorva luni de munca.mai e putin de lucru la ea,dar in mare e gata de drum.

» Post actualizat in 22 Aug 2015 10:43

iar aceasta este a mea paneta la care mai am mult de lucru.si as avea necoie de amortizoare fata cele pentru planeta 5 deluxe(cu suport de etrier).astept oferte.pozele sunt de cind au iesit cadrul si jantele de la vopsit.in prezent am mai avansat cu lucrarile.

» Post actualizat in 22 Aug 2015 10:46

pentru posesorii de tula murawey am ceva piese noi sau foarte putin folosite.postul pentru acestea il gasiti pe bursa-vanzari.

Pozele promise cu furca.

post-35736-0-93981300-1440526797_thumb.jpg

post-35736-0-42195300-1440526810_thumb.jpg

post-35736-0-17090400-1440526825_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

salutare!

cer ajutorul electricienilor de pe forum :)) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic).

cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria?

m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata

multumesc anticipat!

post-69149-0-04650200-1441547830_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salutare. Am observat azi la planeta mea, ca roata din fata cam trepideaza. M-am uitat atent si am vazut ca roata se deplaseaza pe ax stanga-dreapta cam 5 mm. ce poate fi ??? Nu am patit pana acum. Rulment, vreo saiba...nu-mi dau seama

» Post actualizat in 29 Sep 2015 18:14

Planeta 5

post-86360-0-85193000-1443550432_thumb.jpg

Link spre comentariu

chiar astazi am vazut ca lipseste o siguranta care tine rulmentul, este ca o saiba care intra intr-un locas rotund, ceva rotund taiat la capete cu 2 gaurele,

am gasit la o roata de ij , la un amic, si am montat-o, este in regula

Editat de VasileBote
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salutare. Are cineva de vanzare sau este dispus sa-mi faca contra cost, o flansa pentru adaptarea unui alternator la IJ56 (ca si cea din imagine)? Am renuntat la magentou de Minsk deoarece dadea scanteie slaba si vreau sa pun aprindere Gotronic cu senzor si alternator pe 12V.

post-49357-0-77082400-1445272877_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutare. Are cineva de vanzare sau este dispus sa-mi faca contra cost, o flansa pentru adaptarea unui alternator la IJ56 (ca si cea din imagine)? Am renuntat la magentou de Minsk deoarece dadea scanteie slaba si vreau sa pun aprindere Gotronic cu senzor si alternator pe 12V.

attachicon.gifFlansaadaptarealternator12VptIJ56.jpg

Salut,ce fel de alternator se potriveste pe flansa aceea?
Link spre comentariu

Stiu si eu site-ul acela. Cum se poate cumpara de la ei ???

Comanda se face de pe pagina de Contact, insa nu merita sa cumperi de la ei. Gasesti toate cele la Gaspar si Dany Oldmoto la preturi mult mai bune..

Link spre comentariu

attachicon.gifFlansaadaptarealternator12VptIJ56.jpg

suna la gaspar. stiu ca avea flanse pt alternator si pt aprindere de minsk - gata facute

Link spre comentariu

suna la gaspar. stiu ca avea flanse pt alternator si pt aprindere de minsk - gata facute

Am deja doua flanse de la el care se potrivesc doar pe magnetou. L-am sunat astazi si l-am rugat sa caute daca e vreo flansa care sa se potriveasca pe diametrul alternatorului.

Link spre comentariu