Mike06 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Punete pe treaba ,sa vedem si noi ce iese Mersi mult ptr. incurajari Petrica. @CS 99 BIG...man,sunt putin miscat de poza atasata de tine...aia e mai mult suzuki decat IJ . Dar oricum..arata SUPER! P.S:motorul e de GS400...e model mia vechi(77' -78') Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Cam care este pretul la ambielaje pt jupiter 4? Mesaj completat Daca am joc in ambielaje trebuie schimbate ambielajele amandoua sau schimb doar rolele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Cam care este pretul la ambielaje pt jupiter 4?Mesaj completat Daca am joc in ambielaje trebuie schimbate ambielajele amandoua sau schimb doar rolele? - baga ambielaje , rulmenti si semeringuri noi si nu mai ai treaba o vreme (cel putin in motor care nu i-l desfaci toata ziua ) , nu costa o avere ...parerea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Si cam cat ma costa toata treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Si cam cat ma costa toata treaba? - contacteaza cu dany ( de unde am luat si eu ambielaele ) , te serveste la preturi omenesti ! - rulmentii sint de la 7 la 40 lei bucata depinde de ce vrei sa bagi si de unde i-l cumperi ! - semeringurile 4 lei aprox....dar repet , merita ca nu mai desfaci blocul motor o vreme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Pot sa imi spui un pret informativ la ambielaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Pot sa imi spui un pret informativ la ambielaje? - o sa i-ti spuna el....cind i-l intrebi !!..ca el vinde !!! eu pot spune doar ca sint multumit de calitate - pret si nu cred ca a-s fi gasit ceva mai bum , decit prin noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 cumpar un cilindru de IJ '56 de cota 0 sau 1 cu ferestrele mici,nu mai mare de 72mm si o maneta schimbator dr. de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Pot sa imi spui un pret informativ la ambielaje? Din cate tin eu minte...180 lei la vremea cand am luat eu. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Este un domn [Vulturul] din Reghin Jud. MS care vinde piese pentru comuniste, nu aveti nr. lui de telefon? Editat August 18, 2009 de White_Dragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Este un domn [Vulturul] din Reghin Jud. MS care vinde piese pentru comuniste, nu aveti nr. lui de telefon? 0265512583 0744607480 0754853245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Mersi Bachus. Editat August 19, 2009 de White_Dragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 va salut am si eu mare nevoie de 2 segemnti de ij. nu vreau pentru motorul de ij dar pentru alt motor cu piston de ij problema e ca nu stu de la care se potriveste de la jupiter sau de la cel in 1 cilindru.cota mea e 60 adica diametrul pistonului.acum segemntu poate sa fie si putin mai mare pentru ca il pilesc in capete. nu noi sh cum or fi dar sa fie buni!rog un pm celor care ma pot ajuta urgent!!platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Am vorbit cu domnul Vulturul dar nu mai aduce piese pentru comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Dany oldmoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Piese de comuniste gasiti la nr asta de telefon:0740848790-Dani-Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Piese de comuniste gasiti la nr asta de telefon:0740848790-Dani-Suceava una si aceeasi persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Vand IJ Jupiter 4 an '83, numere noi... C.I + talon, arata destul de bine dar are nevoie de ambielaje [130 de lei - noi] + mai am ceva piese [roti cu tot cu cauciucuri f bune, tobe... etc]. Pret: 500 lei. YM: ady_cseke Poze la: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...983-132861.html Mesaj completat Vand IJ Jupiter 4 an '83, numere noi... C.I + talon, arata destul de bine dar are nevoie de ambielaje [130 de lei - noi] + mai am ceva piese [roti cu tot cu cauciucuri f bune, tobe... etc]. Pret: 500 lei. YM: ady_cseke Poze la: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...983-132861.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Vand IJ Jupiter 4 an '83, numere noi... C.I + talon, arata destul de bine dar are nevoie de ambielaje [130 de lei - noi] + mai am ceva piese [roti cu tot cu cauciucuri f bune, tobe... etc]. Pret: 500 lei. YM: ady_cseke Poze la: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...983-132861.html te-a dat gata IJ-ul? si tu vrei sa scapi de el e cam greu cu piesele sant cam scumpe plus ca le termina repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu m-a dat gata iju, iar piesele nu mi se par deloc scumpe dar pur si simplu nu am timp de el si as vrea sa ajunga pe mana unei persoane care sa aiba grija de el, eu de abia acum am reusit sa-i desfac motorul, din septembrie nu m-am mai atins de ea, saraca sta afara si rugineste, pur si simplu nu am timp de ea si imi pare rau de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Nu m-a dat gata iju, iar piesele nu mi se par deloc scumpe dar pur si simplu nu am timp de el si as vrea sa ajunga pe mana unei persoane care sa aiba grija de el, eu de abia acum am reusit sa-i desfac motorul, din septembrie nu m-am mai atins de ea, saraca sta afara si rugineste, pur si simplu nu am timp de ea si imi pare rau de ea. salut.... gestul tau e ok ....ca vrei sa-l vinzi cuiva care sa-l foloseasca si sa aiba grija de el si nu sa al lasi sa in paragina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 sper sa ajunga pe mana cuiva care sa aiba grija de ea. cer prea mult pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 cumpar un cilindru de IJ '56 de cota 0 sau 1 cu ferestrele mici,nu mai mare de 72mm si o maneta schimbator dr. de mana. UP maneta sa rezolvat dar inca caut cilindru,urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Caut un cadru de ij 49 in orice stare (ma intereseaza in special partea din spate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 salut la toata lumea,cine poate sa-mi spuna unde gasesc un releu dublu(e de auto,nu stiu de ce marca),e pus pe un ij planeta 5,dar e si releu de incarcare si punte,deci nu se poate sari peste el,e in 6 pini si scrie pe el ca e la 12V si 2x25A.Mai am nevoie de un lant de distributie.patinele de plastic de la distributie si un releu de incarcare de YAMAHA XT 600.Merci si asfalt uscat. Mesaj completat Sal,se m-ai vorbeste pe forumul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate