scafbikes Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 se intuneca si nu am vrut sa folosesc blitzul dar nici de 4 nu's.ce nu se intelege in poze? stopurile sunt de ij'56 iar atasul e de ij (scrie pe el ) copiat dupa stoye. o sa mai fac cateva poze cand o sa-l mai prind prin parcare,dar tre sa stau la panda Eram sigur ca e replica de Stoye. Nu prea ai cum sa iti dai seam din poze, decat daca ....... suna a aluminiu la fata locului. Rusii au facut copii la atase reusite, dar de asemenea a fost cineva la Brasov care facea replici reusite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) se intuneca si nu am vrut sa folosesc blitzul dar nici de 4 nu's.ce nu se intelege in poze? stopurile sunt de ij'56 iar atasul e de ij (scrie pe el ) copiat dupa stoye. o sa mai fac cateva poze cand o sa-l mai prind prin parcare,dar tre sa stau la panda zici ca barca atasului e de ij ? ranforsarea aia de pe centrul barcii e specifica simsonului.........in fine......matale stii mai bine ce ai in "curte" Editat Octombrie 2, 2009 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 nici de 4 nu's.ce nu se intelege in poze? Glumeam,ce naiba?!? Dar abia astept niste fotografii clare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cate kg are motorul de jupiter 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Cate kg are motorul de jupiter 4? -asa cum se vede , cu suport , coturi , pedale....50,3 Kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Multumesc. -pentru putin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Cine etie un motor 350 T,de vanzare?Sa anunte aici.Se pare ca ,cu acest motor a fost echipat un ATV.ATV-istul,de altfel motociclist de al nostru ,are necazuri cu susnumitil motor.Cine-l poate ajuta sa o faca.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ma primiti si pe mine....cu atas cu tot... am si eu o simpla intrebare .la kat te-a ajuns reconditionarea lui? arata super .bafta Mesaj completat am si eu o simpla intrebare .la kat te-a ajuns reconditionarea lui? arata super .bafta app am si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 am si eu o simpla intrebare .la kat te-a ajuns reconditionarea lui? arata super .baftaMesaj completat app am si eu unul pfoai ce adevarat e ij-ul.......asa ceva mi-ar place si mie (nereconditionat ) si nu l-as schimba numa intretinut cat sa mearga.....imi plac astea asa RAT..............da nah nu-i pt. toata lumea, tre sa fi putin tzaca sa umbli cu asa ceva zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUCU FAINA Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 am si eu un ij 350 de vanzare si un mz 250 es.500 euro bucata.inscrise in circulatie,cu acte la zi.adresa e -ducufaina@yahoo.com sau 0043 676 4201948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 am si eu un ij 350 de vanzare si un mz 250 es.500 euro bucata.inscrise in circulatie,cu acte la zi.adresa e -ducufaina@yahoo.com sau 0043 676 4201948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 omu' , probabil , e plecat prin tari straine si are motoarele in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 omu' , probabil , e plecat prin tari straine si are motoarele in tara Da man...dar 1.000de euroi ptr. 1mz si 1ij 56 cu atas? Mai bine imi iau masina de banii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 am si eu un ij 350 de vanzare si un mz 250 es.500 euro bucata.inscrise in circulatie,cu acte la zi.adresa e -ducufaina@yahoo.com sau 0043 676 4201948 Întreținute super....felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Întreținute super....felicitari!!! Mai ales esapamentul de la MZ.Curata inventie.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) cine are ceva documentatie pt de atas IZH ? imagini mai jos. fac cinste cu o bere virtuala Editat Octombrie 15, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Un manual de reparatie de Jupiter 3 in germana sau engleza stie cineva de unde s-ar putea descarca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Este un manual de reparatii pt ij in general,include si jupiter 3,si alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Da man...dar 1.000de euroi ptr. 1mz si 1ij 56 cu atas?Mai bine imi iau masina de banii astia! eu , daca as avea banii , as da pe ele 1000 doar daca se aud la fel de bine pe cum arata. chiar daca cu 1000 iti cumperi tot 5 roti .... eu as prefera 2 vehicole in loc de 1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 eu , daca as avea banii , as da pe ele 1000 doar daca se aud la fel de bine pe cum arata. chiar daca cu 1000 iti cumperi tot 5 roti .... eu as prefera 2 vehicole in loc de 1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Ai mai cerut o data acelasi releu, zi macar la ce vine pus , sau ce vei face cu el ,caci releu de 25A pe la moto nu sint. gata maestre,i-am dat de capat,ce cautam eu e de fapt e un releu de protectie dublu circuit folosit de obicei la lumini.Oricum multumesc la toata lumea care au vrut sa ma ajute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Se vinde IJ Jupiter cu atas an '83, are nr noi, arata chiar bine, are probleme la motor [ii trebuie ambielaje - 130 lei]. O vand pentru ca de anul trecut nu m-am mai atins de ea. Sta afara si e pacat de ea pentru ca se rugineste. As vrea sa ajunga la un pasionat care sa aiba grija de ea. Pretul este de 400 lei. Pozele sunt facute anul trecut... in momentul de fata motorul este dat jos. Daca nu reusesc sa o vand intreaga se vinde pe bucati. Telefon: 0766582636. YM: ady_cseke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 daca o vinzi pe bucati, iti cumpar eu cutia de viteza ,completa,si sa ma mai gandesc ce imi mai lipseste mie. ,ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Se vinde IJ Jupiter cu atas an '83, are nr noi, arata chiar bine, are probleme la motor [ii trebuie ambielaje - 130 lei]. O vand pentru ca de anul trecut nu m-am mai atins de ea. Sta afara si e pacat de ea pentru ca se rugineste. As vrea sa ajunga la un pasionat care sa aiba grija de ea. Pretul este de 400 lei. Pozele sunt facute anul trecut... in momentul de fata motorul este dat jos. Daca nu reusesc sa o vand intreaga se vinde pe bucati. Telefon: 0766582636. YM: ady_cseke poze cu atas? atasul cat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate