lexandra Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 n-au treaba protectiile - a mai fost stramtata odata : ) - dar nu suficient pt mine... hai ca sigur mai sunt fete care si-au stramtat pantaloni... dar unde?? am fost la un croitor si zicea ca el nu poate, ca e prea groasa pielea si trebuie nushce ace mai speciale... nu vrei mai bine unul nou...? /index.php?showtopic=115345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 nu vrei mai bine unul nou...? /index.php?showtopic=115345 Am vazut costumul de care vorbeste...este impecabil...si la un pret bun Mie mi-a fost mic... ...daca am stat in concediu medical...am mancat si dormit...rezultatul nu pot sa-mi iau ieftin un costum super ok Fetelor face banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Si eu am un echipament de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Se da geaca de piele polo cu protectii, impecabila la super pret 260 ron. Marime 42. Editat August 22, 2007 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Am de vanzare GHETE ALPINESTARS OCTANE noi, marimea 38, culoare negru cu rosu. Sunt aduse din State, cutie originala si etichete. Pret: 4 mil. 0730.380.471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 barbie, m-ar interesa pe mine sa le vad. ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Still 4 sale --- Mesaj completat în 28 Aug 2007 21:50 -------------SOLD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) riscul de a cumpara un costum care sa nu ti se potriveasca este foarte mare. chiar daca te-ai masurat si ai reusit sa te incadrezi in una din marimile date de producator poti sa ai surpriza sa nu iti pice bine, fie pantalonii, fie geaca, fie amandoua. in general costumele pentru barbati nu se potrivesc femeilor (raportul bust-talie-sold este diferit, la fel si latimea umerilor cu marimea bustului), asa ca orienteaza-te catre produse create special pentru femei (oferta este limitata pentru ca motociclistele sunt mult mai putine la numar). Unii producatori au linie speciala pentru fete (vezi alpinestar, joe rocket, icon). Concluzia: NU CUMPARA FARA SA PROBEZI Editat Septembrie 2, 2007 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Exact asa am patzit cu echipamentul de mai jos! (semnatura) Am dat comanda pt el, fara sa probez. Am avut surpriza sa`mi fie umpic mare. D-acum incolo se stie, voi proba inainte de a da comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 V-ati plans mai multe ca nu s-au potrivit masurile la haine atunci cand ati dat comanda din diverse cataloage, si as dori sa stiu daca vreuna din voi si-a comandat incaltaminte de la Louis. Si daca da, s-a potrivit marimea? Eu port 38, mi-am masurat piciorul si am 24,5 cm, iar in catalog masura 38 = 24,3 cm, iar masura 39=25 cm. Eu am si piciorul lat, si sunt in dubii daca sa comand 38 sau 39. La geaca sper sa nu am probleme, la 90 in bust cred ca masura 38 e buna. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 V-ati plans mai multe ca nu s-au potrivit masurile la haine atunci cand ati dat comanda din diverse cataloage, si as dori sa stiu daca vreuna din voi si-a comandat incaltaminte de la Louis. Si daca da, s-a potrivit marimea? Eu port 38, mi-am masurat piciorul si am 24,5 cm, iar in catalog masura 38 = 24,3 cm, iar masura 39=25 cm. Eu am si piciorul lat, si sunt in dubii daca sa comand 38 sau 39. La geaca sper sa nu am probleme, la 90 in bust cred ca masura 38 e buna. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Eu mi-am luat ghete de la ProBiker si mi s-au potrivit, tot 38 port si eu; la geci .. nu stiu cum o fi... tre sa te uiti bine pe tabelul cu masuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 pentru fetele care cauta marime mica la echipament...incercati hein gericke;nu stiu cat ati auzit de marca asta,eu una nu mai auzisem dar au modele speciale pentru fete si sunt destul de mici;al meu e marimea 34 dar aveau si 32.si personal sunt multumita de echipament si e chiar ieftin in comparatie cu altele.eu am prins reducere si mi-am luat geaca de 150euro cu 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 pentru fetele care cauta marime mica la echipament...incercati hein gericke;nu stiu cat ati auzit de marca asta,eu una nu mai auzisem dar au modele speciale pentru fete si sunt destul de mici;al meu e marimea 34 dar aveau si 32.si personal sunt multumita de echipament si e chiar ieftin in comparatie cu altele.eu am prins reducere si mi-am luat geaca de 150euro cu 50. acum 2 zile am fost in germania intr-unul din magazinele lor......au reduceri acum. oferta in schimb mi s-a parut slabuta.....poate am nimerit eu intr-un magazin mai mic de-al lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octav_air Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) se vide una pereche cizme stella alpinestars sau tech 6 special facute pentru fete. cizmele sunt la cutie (noi noutze) marimea 37 sau 6us. pretzul este de 300 euro. se mai vinde si pantalon+tricou progrip race cross marimea s- 28 gri oranj negru pret 120 euro (nou nout) nu am poza dar in situatia in care este cineva interesat se posteaza ,o sa atasez o poza cu modelul respectiv dar pe rosu. daca cineva le vrea la pachet primeste o casca madhead cross marimea xs CADOU a fost purtata de 2 ori. daca aveti prieten se gaseste si pentru el cate ceva /index.php?...st&p=929597 mersi 0765.500.672 Editat Octombrie 30, 2007 de octav_air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) V-ati plans mai multe ca nu s-au potrivit masurile la haine atunci cand ati dat comanda din diverse cataloage, si as dori sa stiu daca vreuna din voi si-a comandat incaltaminte de la Louis. Si daca da, s-a potrivit marimea? Eu port 38, mi-am masurat piciorul si am 24,5 cm, iar in catalog masura 38 = 24,3 cm, iar masura 39=25 cm. Eu am si piciorul lat, si sunt in dubii daca sa comand 38 sau 39. La geaca sper sa nu am probleme, la 90 in bust cred ca masura 38 e buna. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Bocancei Probiker : http://www.louis.de/_405a68dca48f7c62c38b6...0&anzeige=0 . Port 38, am comandat masura 38 , mi-i s-au potrivit la fix . Daca vrei, poti sa-i probezi pe ai mei inainte sa te apuci sa dai comanda, macar iti faci o idee. Succes ! --- Mesaj completat în 19 Nov 2007 07:26 -------------Daca tot suntem la topicul ,,echipamente pentru fete,, , aruncati un ochi la semnatura, am de dat manusi de iarna XS, bocancei 38 si pantaloni Rev'it 38 . Toate sunt purtate de max 3 ori, sunt intr-o stare perfecta. Pentru mai multe detalii, click pe cele 3 linkuri de mai jos. Aviz pasagerelor : si voi aveti nevoie de protectii, mult prea multe accidente cu urmari nefaste s-au produs din pricina purtarii unui echipament necorespunzator! Editat Noiembrie 17, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 vand si eu niste pantaloni pt fete .. click pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 /index.php?...st&p=961266 Sunt masura 28 (masura de la jeansi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Am si eu o geaca pentru dame de vanzare, marimea M, de la Alpinestars, modelul Sniper Are protectii complete umeri, coate, spate, si piept . Metionez ca geaca este evident, nou, pretul fiind de 190 de dolari. (final) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am de vanzare pantaloni de ski SPYDER marime 36-38 din Entrant stretch, windproof, waterproof, cu intarituri pe coapse si de la genunchi in jos. Model US TEAM Approved, replica. Pret: 300 RON. 0730.380.471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 /index.php?showtopic=157196 o vinde un prieten, dar sunt sanse mai multe aici printre fete pt ca este XS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 (editat) Salut fetelor. Tocmai mi-am achizitionat un costum TSCHUL si am o mare problema. Nu pot merge cu protectiile de la coate, genuchi si chiar si cu cele de solduri atasate.Costumul e prevazut si cu slidere...Bineinteles ca si pe acelea le-am dat jos. Fara protectii ma simt relativ bine in costum. As vrea sa stiu daca si voi aveti astfel de probleme sau mie chiar imi trebuie un costum mai mare sau e doar o chestie de obisnuintza!?! Acest costum este nr 38 iar eu am 1,74 m si 60 kg. Editat Decembrie 4, 2007 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Salut fetelor. Tocmai mi-am achizitionat un costum TSCHUL si am o mare problema. Nu pot merge cu protectiile de la coate, genuchi si chiar si cu cele de solduri atasate.Costumul e prevazut si cu slidere...Bineinteles ca si pe acelea le-am dat jos. Fara protectii ma simt relativ bine in costum. As vrea sa stiu daca si voi aveti astfel de probleme sau mie chiar imi trebuie un costum mai mare sau e doar o chestie de obisnuintza!?!Acest costum este nr 38 iar eu am 1,74 m si 60 kg. Mai fato, da-i toate protectiile jos daca tot ai inceput o chestie... glumesc desigur, dar explica-mi si mie, tu nu ai probat un combinezon intr-un magazin inainte sa dai comanda la combinezonul asta??? nr. 38 e prea mic, logic... vorba unui prieten hai un 48, un 50 dar PROBEAZA CEVA INAINTE SA COMANZI! Jeez...ia-ti altul, ce dracu', il cumperi ca sa-i dai protectiile jos, brava... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Salut fetelor. Tocmai mi-am achizitionat un costum TSCHUL si am o mare problema. Nu pot merge cu protectiile de la coate, genuchi si chiar si cu cele de solduri atasate.Costumul e prevazut si cu slidere...Bineinteles ca si pe acelea le-am dat jos. Fara protectii ma simt relativ bine in costum. As vrea sa stiu daca si voi aveti astfel de probleme sau mie chiar imi trebuie un costum mai mare sau e doar o chestie de obisnuintza!?! Acest costum este nr 38 iar eu am 1,74 m si 60 kg. mai slabeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 mai slabeste. Apai cat sa slabeasca? repet, un 48-50 ar fi fost mult mai potrivit la semnalmentele tale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Apai cat sa slabeasca? repet, un 48-50 ar fi fost mult mai potrivit la semnalmentele tale... pai inca vreo 5 kile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate