Barbie Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 De vanzare JOE ROCKET HONDA marimea S, ca noua. 400RON 0730380471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Cascutza modulara (flip-up) CABERG noua noutza, marimea XS. Viziera fumurie.Casca este in Bucuresti. Pentru detalii/pretz YM jsn_metz99 Buna,te rog frumos spune-mi daca mai este valabil anuntul cu casca.Stiu ca este cam tarziu dar poate am noroc.Abia azi l-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Ghetutele le-am luat pentru mine, sunt masura 38 insa ma tin un pic la varf, cred ca sunt bune pentru cineva care poarta 37 1/2. Sunt in cutie, noi noute. Pretul este cel de pe polo.de, 40 euro + cheltuieli cu transportul daca vor pleca in provincie. Tel: 0744 148182,Caty Pretul e usor negociabil....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Casca NOLAN este luata in mai si purtata pana in iulie (cand am luat un open, ca nu se mai putea cu caldura!). Masura S (55-56 cm), o vand ptr. ca s-a cam largit si acum se misca pe cap cam tare, deci merge ptr. cineva care poarta M probabil. In plus ...vreau si eu o casca de chopper...! Pret: 250 RON Geaca este din piele groasa, marca Highway, purtata tot cateva luni (din mai pana in iulie, cand mi-am luat geaca textila). Masura: 38 (fete) - dar e unisex, merge si ptr, un baiat mai subtire Pret: 300 RON * Tel.: 0724-359.258 P.S. preturile sunt usor negociabile:) mai ai casca la vanzare? vad ca esti si din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Manusi Axo,noi, marimea XS. Exact ca cele din poza, au protectii foarte bune. 220 RON un pic negociabil 0740060667 Elena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Costum intreg DAINESE YU LADY nou, marimea 42 (S sau 36 la tricou) + 2 sticlute de curatare a pielii si intretinere. http://www.dainese.com/store/eng/scheda_pr...asp?cod=2513260 Pret 3000 RON. 0730.380.471 Editat Mai 16, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Costum intreg DAINESE YU LADY nou, marimea 42 (S sau 36 la tricou) + 2 sticlute de curatare a pielii si intretinere. De ce il vinzi? L-ai cumparat pentru tine si nu e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 De ce il vinzi? L-ai cumparat pentru tine si nu e bun? L-am luat 44 si in cutie m-am trezit cu 42! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Vrei inca unul la fel dar one-piece? @ barbie: si nu'l poti returna si sa'ti trimita numarul bun?? Ba da, astept sa imi raspunda magazinul online de unde l-am luat, dar am zis ca poate il vrea cineva daca tot e in Romania costumul. Daca nu, saptamana viitoare il returnez. Dupa inca o proba mi-e bun...s-a mai lasat...deci il pastrez! Ramane geaca Joe Rocket Honda de vanzare dac-o vrea cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pantaloni piele racing Skino, protectii genunchi, marimea S, SH - Pret 280 lei Date de contact: Elena 0727749544 , Andrei 0751307709, id mess: raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Bre ca sa fii politically correct se spune ca a "revenit la pragul metabolic normal" nu ca a slabit. De aia s-a ofensat duduia. Duduia nu s-a ofensat, ci l-a corectat pe acest Ken wannabe. Oricum intre cele 2 posturi erau maxim 30 de ore, timp in care nimeni nu poate slabi substantial pentru a-i veni o haina cu un nr mai mic...oricum have fun off-topic pe topic de femei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pantaloni piele racing Skino, protectii genunchi, marimea S, SH - Pret 280 lei Date de contact: Elena 0727749544 , Andrei 0751307709, id mess: raven30hell Sunt touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Geaca de piele Icon Tuscadero, marimea M, 200 euro. Este noua, cu etichete. Am cumparat-o din State, dar imi este mare. Are mesada termica detasabila, aerisiri; croiala de dama; culoare negru mat. contact 0721.268.770, 0766.268.864 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Ghetutele le-am luat pentru mine, sunt masura 38 insa ma tin un pic la varf, cred ca sunt bune pentru cineva care poarta 37 1/2. Sunt in cutie, noi noute. Pretul este cel de pe polo.de, 40 euro + cheltuieli cu transportul daca vor pleca in provincie. Tel: 0744 148182,Caty Up si o modificare de pret ...............acum 20 euro !! http://www.polo-motorrad.de/product/139848...tdetails.0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Combinezon de dama nou (croiala speciala de dama), masura 36 (xs), protectii dure, slidere. 300 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Up si o modificare de pret ...............acum 20 euro !! http://www.polo-motorrad.de/product/139848...tdetails.0.html Sold ! Posesoara sa-i poarte sanatoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) ce parere aveti despre magazinum motorunu, http://www.motorunu.ro/produse.htm mai stiti alte magazine unde pot gasi echipamente pentru fete (casca, combinezon si ghete) ma intereseaza magazine mai mari unde sa aiba echipamente pe stoc (mai era unul la eroilor, dar parca nu aveau asa de multe echipamente pt fete, sau ma insel eu) stiti si alte magazine? ca la motorunu o geaca e cam 16,5 mil si o pereche de manusi 4,5 mil... am luat doar casca de acolo Editat Iunie 9, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 La Scorpio au echipamente pe stoc si au si modele de dama. http://www.scorpio-az.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 stiti si alte magazine? ca la motorunu o geaca e cam 16,5 mil si o pereche de manusi 4,5 mil... Cred ca am mai spus asta: eu geaca si manusile le-am luat de la magazinul Honda, de la gara. Masuri mici, croiala de dama. Ale mele sunt Clover. Mi se pare ca am vazut si Dainese pe la ei, dar ma cam lasa memoria. Aveau si pantaloni, dar nu pe masura mea. De bani nu ma intreba.. ca am uitat juma de ora mai tarziu (luasem salariu', aveam de unde ), dar geaca in nici un caz nu a fost asa de scumpa - parca in jur de 4 sau 6 milioane. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Stiti cumva unde pot proba si cumpara aceasta pereche de manusi? (Dainese RS-Yu Lady - varianta pe negru) Nu stiu exact ce marime imi trebuie. Celor de la motorunu le lipsesc marimile mici de dama (XS si S), au de la M in sus. Multumesc! Gata, s-a rezolvat cu manusile. Acum ca am manusi noi, vreau sa le donez pe cele "vechi". Daca are cineva nevoie... sa ma anunte. Manusile sunt Scorpio AZ, piele, marimea XS/S. Ele arata foarte bine, singurul defect este ca sunt putin descusute pe lateral (cam 1cm) dar se pot face daca ai un ac bun (ori la un croitor) Iata si poza: Editat Iunie 19, 2008 de Ramy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vand armura Supershield marimea S. Purtata juma de sezon, necazuta. 250 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Geaca de dama Roleff Race Competition, textil, cu aerisiri, marimea S, culoare portocaliu-gri-negru. Noua. Lungime pana la jumatatea soldurilor, insa are fermoar de detasare a "braului", si se poate face scurta (pana in talie) Protectii umeri, coate, coloana. Pret: 50 Euro Diana.0721 201 452 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Geaca de dama Alpinestars Stella Sniper marimea M, fita maxima, calitate lux Este foooarte usoara, foarte bine aerisita sa nu te sufoci in ea pe caldura asta Este noua, noO, brand new Perfecta pentru zilele toride de vara atat pentru colegele motocicliste cat si pentru pasagerele infocate Geaca poate fi vazuta si probata in Bucuresti, program flexibil Nu va sfiiti sa o probati, probatul nu costa 430 RON, banu' jos sau in rate, dupa posibilitati Contact: ym anca14e 0721 42 35 30 Editat Iunie 20, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 mai fete,aveti vreo sugestie de cizme interesante? sa nu fie gen robocop..sa s poata merge in ele si mai spre lady..mai finute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 mai fete,aveti vreo sugestie de cizme interesante? sa nu fie gen robocop..sa s poata merge in ele si mai spre lady..mai finute.. Da, cei de la Dainese au un model frumusel de cizme pt fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate