raducanescovan Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Lucreaza,lucreaza! I-am contactat eu si mi-au spus ca fac dar trebuie motocicleta prezenta acolo ptr ca nu au sablon.Cu primul drum in Cluj ma voi opri la el sa-i ia masuri magarusului:)) Azi pun si fotografii cu magarusul interesant... uite asta e raspunsul lor : Buna ziua Radu,Imi pare rau dar momentan nu executam accessorii pentru Freewind.O zi buna, Alecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Iata ce mi-au raspuns mie: " Multumim frumos pentru aprecieri si sustinere.Din pacate inca mai este nevoie de un freewind in atelier pentru executia Crash Bar-ului. Mai mult, ar trebui sa facem si o programare, iar momentan suntem tare ocupati cu noul model de coburi. Daca nu este urgent pentru tine, putem tine legatura si poate in iarna putem face Crash Bar-ul. O seara faina, Alecu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Iata ce mi-au raspuns mie: " Multumim frumos pentru aprecieri si sustinere.Din pacate inca mai este nevoie de un freewind in atelier pentru executia Crash Bar-ului. Mai mult, ar trebui sa facem si o programare, iar momentan suntem tare ocupati cu noul model de coburi. Daca nu este urgent pentru tine, putem tine legatura si poate in iarna putem face Crash Bar-ul. O seara faina, Alecu" ok a fost mai elaborat raspunsul pentru tine... e clar...au treaba buluc... merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Daca tot ai inceput discutia "home-made" poate reusim sa gasim pe cineva care sa ne faca cricuri centrale.Am vazut ca tu ai pus o imagine cu ceva cote,nu pare complicat dar eu habar n-am sa sudez si nu ma inham la asa ceva.Sunt sigur ca exista cerere si in plus,acum se termina sezonul,este destul timp pentru mestereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) L.E home made nu e simplu de facut si risti ca atunci cand se intampla necazul sa nu protejeze nimic,ba mai rau sa faca.Nu ma indoiesc de abilitatile nimanui dar aveti grija cum le faceti,sa reziste si sa-si indeplineasca intocmai scopul.Bafta! de indoit teava nu e foarte greu , important e sa fie simetrica si sa fie prinderile pe sasiu exacte ( sa nu fie tensionate) pentru ca la o anumita turatie va vibra si e foarte deranjant si nesanatos motocicletei. asta am patit si eu , am montat de pe fosta motocicleta ( freewind '97 ) pe actuala ( freewind '00) si fiind "croita" la fata locului , nu se potriveste perfect pe modelul actual si rezultatul a fost ruperea din sudura a unei prinderi de sasiu si nu doar o data ci de 3 ori la rand la interval de aprozimativ 200 km de mers si doar de la vibratiile motocicletei s-a intamplat asta. Tensiunea pe prindere era foarte mica, aproape inexistenta , dar a fost destul. si in legatura cu cei de la HD , cand am facut operatiunea a fost tot in extrasezon , decembrie daca bine imi amintesc Editat Septembrie 18, 2012 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Daca s-ar putea omologa si la noi mai usor ar fi o solutie de luat in calcul cand se va inmulti familia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Pai nu,cum sa faci asa ceva? Aia in Anglia circula cu pat pe roti omologat si la noi daca ai schimbat farul motoretei gata,norocire Rar este zeul tuturor! Nu conteaza omologari DOT/CE, ei au standardul RAR peste care nu trece nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Salutare, M-am hotarat s-o vand /index.php?/topic/683866-suzuki-freewind-xf650/ Nu stiu daca procedez bine dar totusi... o vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 PepsiMan> vrei ataÂş? vino cu Frawindu, îți dau Planeta+ataÂşu+diferența Urăsc ataÂşu... l-am primit pachet odată cu motocicleta, dar după ITP l-am zvîrlit undeva în capătul ogrăzii... pe la găini, să-Âşi facă cuibar în el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Daca s-ar putea omologa si la noi mai usor ar fi o solutie de luat in calcul cand se va inmulti familia... Eu cred ca se poate , userul "Marook" poate ne da detalii. Africana ii apartine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) NU se poate decat daca o aduci omologata ca atare din afara tarii, asa cum a facut si el. Editat Septembrie 21, 2012 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B60cmb Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 asta era ideea...ca protejeaza ghidonul cu tot ce e pe el... Am aflat asta singur, dar dupa ce am rupt maneta de frana . Noroc ca s-a rupt de la jumatate si inca pot sa franez ok cu doua degete. La iarna cand ii voi face o revizie generala si le voi schimba pe amandoua. Salutare, M-am hotarat s-o vand http://www.motocicli...freewind-xf650/ Nu stiu daca procedez bine dar totusi... o vand. Mistho jucaria si bafta la vanzare. Ceasul din bord l-ai pus tu sau asa ai cumparat-o? Pare util si m-ar bate gandul sa-mi improvizez si eu ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Mistho jucaria si bafta la vanzare. Ceasul din bord l-ai pus tu sau asa ai cumparat-o? Pare util si m-ar bate gandul sa-mi improvizez si eu ceva asemanator. Multumesc. Asa am cumparat-o, cu ceasul montat, dar nu prea functioneaza... are ceva fire deslipite. Intr-o zi cu soare cand o ninge si o ploua poate voi incerca sa-l fac. Editat Septembrie 21, 2012 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Am aflat asta singur, dar dupa ce am rupt maneta de frana . Noroc ca s-a rupt de la jumatate si inca pot sa franez ok cu doua degete. La iarna cand ii voi face o revizie generala si le voi schimba pe amandoua. la fel e si maneta mea de frana...tot la jumate... a dat o tanti peste motoreta cu conserva...pe principiul "n-am vazut-o"(nu stiu cum poti sa nu vezi ditamai capra)...am lasat maneta asa... partea nasoala e ca, in cazul unei franari bruste, strangi prea tare de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Salutare, M-am hotarat s-o vand /index.php?/topic/683866-suzuki-freewind-xf650/ Nu stiu daca procedez bine dar totusi... o vand. Cu ce o schimbi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Cu ce o schimbi?! M-am gandit la un Varadero de 1000, dar sa vad ce bani reusesc sa strang. Editat Septembrie 22, 2012 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 M-am gandit la un Varadero de 1000, dar sa vad ce bani reusesc sa strang. adica vinzi capra ca sa-ti cumperi vaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 M-am gandit la un Varadero de 1000, dar sa vad ce bani reusesc sa strang. Multa bafta la vanzare si in acelasi timp la cumpararea Hondei Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) adica vinzi capra ca sa-ti cumperi vaca.... Intocmai. O vaca da mai mult lapte decat o capra Multa bafta la vanzare si in acelasi timp la cumpararea Hondei Varadero Merci mult. Editat Septembrie 23, 2012 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 O vaca da mai mult lapte decat o capra ...dar mănîncă Âşi mai mult, Âşi nu roade orice, ca capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 ...dar mănîncă Âşi mai mult, Âşi nu roade orice, ca capra reusita extrapolarea... tot ai spus ca vii pe la piatra la probe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ..."nu mă ischiti!" Duminică ce faceți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ..."nu mă ischiti!" Duminică ce faceți? suntem in zona... te asteptam daca vrei sa vii... iti trimit pm cu nr. meu de tel. si daca te hotarasti,ma suni toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Salutare, Sunt proaspat posesor de Freewind din 2000 cu 42k km,este prima mea motocicleta si dupa indelungi cautari m-am oprit la caprita asta Desi mi se pare micuta ca si gabarit eu nu fiind tocmai scund 1.88 si 95+kg dupa primul drum m-am obisnuit cat de cat cu ea,ma enerveaza doar ca pedalele sunt prea aproape de scarita,eu purtand numai 46 mi-ar fi placut sa fi fost 3cm mai in fata. Suspensia este moale,prin oras nu simt nimic,parca pluteste,are multa putere pentru mine si imi place ca decelereaza la fel de bine cum accelereaza franele sunt prezente dar nu le-am abuzat inca ptr ca sunt incepator si n-as vrea sa fac o nefacuta. Am cumparat anvelope pentru ca cele cu care a venit din italia nu sunt tocmai noi desi au destula carne pe ele,am ales Heidenau K60 pentru fata si K60 Scout pentru spate,sper sa fie o alegere buna Ajutati-ma si pe mine, pentru ca nu am manual de utilizare si nici de service(m-am mirat cand sub sa am gasit o trusa de scule), cum reglez amortizorul ala spate? M-am tot uitat pe acolo,am vazut o piulita mare care regleaza arcul dar din cate am citit pe aici el are o canistra cu gaz undeva si de acolo se poate regla,n-am vazut asa ceva. Iata si o poza facuta cu telefonul,asa sa va faceti o idee despre caprita Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Ajutati-ma si pe mine, pentru ca nu am manual de utilizare si nici de service(m-am mirat cand sub sa am gasit o trusa de scule), cum reglez amortizorul ala spate? M-am tot uitat pe acolo,am vazut o piulita mare care regleaza arcul dar din cate am citit pe aici el are o canistra cu gaz undeva si de acolo se poate regla,n-am vazut asa ceva. Iata si o poza facuta cu telefonul,asa sa va faceti o idee despre caprita Numai bine! uite si reglaju la butelca are parca 20 clicuri...parca... in sensul acelor de ceasornic intaresti suspensia,in sens invers o inmoi... standard parca era la 14...nu mai retin exact... da-mi adresa de mail si iti trimit hartogaraia k60 fata& k60 scout spate = Editat Septembrie 27, 2012 de raducanescovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate