urcu Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Daca vreti liniste si frumos, va recomand sa incercati Rasinari, Cisnadioara, Poplaca- sunt f.aproape sau Gura Raului, Sibiel, Cristian sau Ocna Sibiului. Dati cautare pensiuni X pe google si sunati. Oricum, intâlnirea e super cool, iar Sibiul merita din plin . Succes! gura raului suna bine ... parca e si un lac de acumulare pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Eu merg vineri cam pe la amiaza de la Nadlac-Arad spre Sibiu. Mai este cineva pe traseul asta? Fin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ALOOOOOOO....domnii organizatori....nimic???? Observ ca...anul acesta majoritatea cluburilor care au tinut intruniri....nu prea au fost interesate si de a da detalii despre respectivele intruniri! Pe an ce trece....se strica intrunirile tot mai mult! oare....incepe aspectul comercial sa devina tot mai atractiv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 27-29Iulie....Camping Dumbrava Am citit cele 3 pagini de pana aici si nu am vazut nici un post al organizatorilor!!! Sigur se mai tine intrunirea??????????? daca te uiti mai sus,user-ul FEAR scrie clar: PS:nu merge site-ul motoland.ro ALOOOOOOO....domnii organizatori....nimic???? Observ ca...anul acesta majoritatea cluburilor care au tinut intruniri....nu prea au fost interesate si de a da detalii despre respectivele intruniri! Pe an ce trece....se strica intrunirile tot mai mult! oare....incepe aspectul comercial sa devina tot mai atractiv??? vorbesti sa te afli in treaba.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 nu te supara dar....raspunsurile tale...au elucidat cumva intrebarile puse de noi??? au pus cumva vreun program al intrunirii sau....nu belesc eu ochii cat trebuie sau...unde trebuie??????????? stiu...sunt mai tampitel din fire dar....da-mi macar tu detalii despre aceasta intrunire! S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 nu pot da detalii in locul altora. eu stiu ca se tine,dupa cum scrie mai sus,in 27-29iul in camping Dumbrava-Sibiu... nu generaliza ref la organizare/organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 avand cateva(mai multe) intruniri la activ pana acum...zic ca pot generaliza si a-mi forma o parere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) hai mai oameni buni...cit e biletul,cine cinta,e defilare,nu e defilare...asa greu o fi sa postati un anunt? suna din ce in ce a mai mult a lene sau a indiferenta...aveam o parere buna despre sibieni(din ce am vazut pe la intilnirile trecute),dar situatia de acum lasa un gust amar toti organizatorii de intruniri isi prezinta oferta,numai sibiul nu.. in urma tacerii,nu m-as mira ca in dumbrava sa fie liniste si pace p.s. site-ul crazy bike tot in constructie de ceva vreme ..or fi baietii ocupati cu alte kestii lumesti..no problemo,dar sa ne lumineze si pe noi Editat Iulie 24, 2007 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FEAR Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Intalnirea CRAZY BIKE Sibiu,se tine pe 27-29 Iulie in Camping Dumbrava. Cazare in Sibiu: http://www.sibiu.ro/directory/listing.php?cat=12 Pe langa asta mai sunt ceva pensiuni mici la pret,care au camere libere: EX: Pensiunea Bella in Strand(aproape de intalnire)-double150lei;trei locuri=180lei;cu 4 locuri=200lei(inclus si mic dejun)........tel:0728-830822. Sau pt.grupuri: pensiune Jolyplace cu 17locuri,doua terase,parcare,2 bai,internet,in Sibiu str.Aleea Filozofilor,nr.12,se inchiriaza toata cu 550lei.Pers.contact:0748-252363Gabi. .....................va descurcati voi,doar sunteti bikeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Mai baieti mai multe detalii ca noi de cand tot stam cu ochii pe voi si voi...nimic.Ce d-zeu chiar asa sunteti de ocupati ca nu aveti vreme sa bagati niste detalii despre eveniment? Bafta si numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 oameni buni..eu m-am hotarit..initial eram sigur 100% ca merg la sibiu...azi m-am razgindit...daca pe organizatori ii doare in cot de noi...atunci am zis sa le raspund(eu si inca vreo 4 motoristi amici) cu aceeasi moneda.. asa ca,in loc de sibiu,mai bine iesim cu corturile pe altundeva,la iarba verde... sper sa imi ureze citi mai multi gestul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Bre, mai lasati in pana mea tanguielile ca nu sintem muieri. Se tine si mergem toti. Merg la intalnirile organizate de ei din '97 si n-am fost niciodata dezamagit.Nu cred ca se va intampla nici acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Intunitrea o sa fie misto, stati linistiti. Membrii clumului nu prea fracventeaza internetul si au o atitudine usor elitista (poate pe buna dreptate) dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa veniti, vedeti si daca nu va place plecati, care e problema, in 3 ore sunteti inapoi. Io cred ca o sa fie destule surprize, clubul crazy bike e cel mai prestigios, nu uitati ca ei l-au adus prima data pe pffeifer (sau cum draq se scrie) si sunt singurii care organizeaza un raliu, asa ca din principiu nu ar org. o intrunire de (cuvant urat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Intunitrea o sa fie misto, stati linistiti. Membrii clumului nu prea fracventeaza internetul si au o atitudine usor elitista (poate pe buna dreptate) dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa veniti, vedeti si daca nu va place plecati, care e problema, in 3 ore sunteti inapoi. Io cred ca o sa fie destule surprize, clubul crazy bike e cel mai prestigios, nu uitati ca ei l-au adus prima data pe pffeifer (sau cum draq se scrie) si sunt singurii care organizeaza un raliu, asa ca din principiu nu ar org. o intrunire de (cuvant urat). Vii la SB, bem si noi o bere? Da-mi de stire! Radu, 0729800840 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 lol se pare ca unora nu le plac surprizele sau poate ca si-au pierdut simtul aventurii intalnirea in cauza a fost o reusita pe toate planurile de la inceputuri, ma indoiesc ca se va schimba acum si ce daca nu stim cine canta, mergi la intalnire doar pt Iris si Cargo sau pt cu totul altceva ? eu le sugerez tuturora sa mearga, sa se simta bine si sa se bucure de fiecare lucru bun care-l vor primi din partea organizatorilor si a participantilor acu ca tot nu stim multe putem da frau liber imaginatiei cica am auzit ca in aceasta perioada isi desfasoara turneul in Euro de est una dintre cele mai tari formatii rock ever, Uriah Heep poate poate ... mi-as dori sa ii vad pe scena la sibiu acu e randu vostru puteti sa va doritzi orice dar sa nu fitzi dezamagiti daca nu primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Mergeti si vedeti . Se tine sau nu se tine nu conteaza :der Weg ist der Ziel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 oameni buni..eu m-am hotarit..initial eram sigur 100% ca merg la sibiu...azi m-am razgindit...daca pe organizatori ii doare in cot de noi...atunci am zis sa le raspund(eu si inca vreo 4 motoristi amici) cu aceeasi moneda.. asa ca,in loc de sibiu,mai bine iesim cu corturile pe altundeva,la iarba verde... sper sa imi ureze citi mai multi gestul meu just aferim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raschka Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 O super intrunire a iubitorilor de CP pe 2 roti a inceput de ieri 27.07.2007 , si se anunta foarte multa lume. Sa petrecem!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 (editat) M-a dezamagit total aceasta intalnire...In ultimii ani intalnirile lor erau un exemplu demn de urmat pt toate cluburile din tara,dar acum....MUZICA DE PROASTA CALITATE(pana-n zori...,stiu ca la intruniri omul nu vine sa se odihneasca,dar nici chiar asa,daca ziua urmatoare ai un drum lung de facut),dusuri sub orice critica ca la puscarie,sper ca la anul situatia sa fie mai buna! Editat August 2, 2007 de cbrxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 super intrunire ... super betie dusurile te trezeau si din mortzi ... . In combinatie cu Sighisoara, Ocnele sibiului, un lac de acumulare din drum spre Paltinis .. centrul aglomerat ..... TOTUL A FOST OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate