marele alb Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) Nu cred nici ca va fi asa de scumpa,nici asa de grea si nici nu va avea numai 175 de cai! Motocicleta asta are o treaba,trebuie sa bata ZZR1400 la toate capitolele si sunt convins ca va fi mai ieftina in buna traditie suzuki! Uitati-va la toata gama si vedeti ca intotdeauna Suzuki sunt mai iefine. Io cred ca va fi pe la un 11.000CIP.Cel mult. Bafta! Poti sa crezi ce vrei, e o tara libera... . Pe langa asta , poti sa si exprimi liber ceea ce crezi... . Fiecare dintre noi ne folosim de acest drept. Editat Iulie 19, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 din tot topicul asta imi dau seama din ce in ce mai tare ca o sa imi iau ZX14R sau ZZR1400, cum vreti sa ii ziceti. E cam tot dracul ala, dar e mult mai frumoasa si stilata. Evident, chestie de gusturi Nu trageti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 HONDA RULES !!!! Asa ca sa nu va mai certati cu kawa si suzi . Hai impacarea si strangeti-va mana! Ducati Rider zice ca honda rules.... urmeaza ca Honda Rider sa zica ...Ducati rules... da io pt aia tot zic....KAWASAKI RULES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 imi place foarte cum mult a iesit noua busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Hai ca se prefigureaza primul test cu Hayabusa cea noua! http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...busamotorcycle/ <small>--- Mesaj completat în 12 Sep 2007 15:48 -------------</small><br/>Prima tura de circuit filmata! http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-94538 <small>--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 10:12 -------------</small><br/>Se pare ca au rezolvat problema franelor! http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-94537 more info: http://www.sportrider.com/features/0708_sp...busa/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 motoare noi tot apar... BANI SA FIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Bani sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) WOW .. mai un pic si .. ahhhhh .. abia astept .. Watch this : http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-94537 Editat Septembrie 24, 2007 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 la ce pret o sa fie totusi? ca de frumoasa eeeeeeeeee!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 WOW .. mai un pic si .. ahhhhh .. abia astept .. Watch this : http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-94537 alta mai tare nu este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Poze de la salonul de la Paris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) Asa asa continua sa crezi ca esti o mare valoare doar ca ai Busa... moshule pilotul face motorul, insa tu probabil fiind un zero ai zis macar sa-mi iau Busa doar fiindca ai auzit ca e cea mai tare, insa nu ai stiut la ce e cea mai tare si acum vii cu vrajeli gen hai pe strada sa ne dam... Tehnologia de varf in domeniul moto nu se pune pe motociclete de serie, o gasesti aftermarket la preturi maricele, insa ce sa stii tu unul care crede ca are "dexteritate pe motor" . Grow up man, daca nu e prea tarziu pt tine oricum. P.S. : Aloo Arad-ul, cine e baiatul asta "dextericios", e ceva de capul lui sau numai vorba , ca am auzit ca le cam infloreste ? Ai man rabdare ca nu faci nimic cu curajul daca nu ai si experienta... sper sa nu te vedem printr-un post la accidente cum ai sarit in padure daca o forjezi aiurea pe sosea crezand ca esti "la curse cu Busa" DN.LAURBALAUR, de cate ori ai intrat pe un topic nu ai stiut decat sa jignesti,si sa faci tot felul de discriminari ,"OAMENII K TINE FAC TARA DE RUSINE" Sa stii tu ca mai multa civilizatie si bun simt este in provincie decat in Bucuresti, SINGURUL VOASTRU AVANTAJ ESTE doar NR MAI MARE DE OPRTUNITATI,ATAT. Editat Octombrie 1, 2007 de HIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 buei "MOTOCICLISTILOR" nu va mai certati atata..... ca tot voi iesiti "sifonati" eu nu ma mai satur sa privesc NOUA HAYABUSA e superba! mai ales posteriorul ala ! sau si partea din fatza, ce mai... TOATA E OK! cu toate ca e greu sa alegi intre noua hayabusa si NOUL zzr-1400 oricum nu-mi permit nici una din astea doua ! da' sunt reusite! mai ales HAYABUSA , ZZR-ul de 1400 e mai fioros, si ... probabil mai puternic , dar cine are nevoie de 200 cai?! nu folosesti nici 150 ... IN VIATA REALA BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Eu as face un mix asa, fata de la hayabusa si partea centrala si spatele de la ZZR!Spatele la haya e urat rau,mai,parca e luat de pe intruder! Nu zic, intruderu e frumos dar o sportiva cu spatele ala... Se fac moto cu 200 de cai pt ca se fac masini cu 800 de cai, pt ca mereu o sa ne trebuiasca jucarii mai scumpe si mai noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 DN.LAURBALAUR, de cate ori ai intrat pe un topic nu ai stiut decat sa jignesti,si sa faci tot felul de discriminari ,"OAMENII K TINE FAC TARA DE RUSINE" Sa stii tu ca mai multa civilizatie si bun simt este in provincie decat in Bucuresti, SINGURUL VOASTRU AVANTAJ ESTE doar NR MAI MARE DE OPRTUNITATI,ATAT. Tu chiar esti obsedat sau ce, ai dat reply la raspunsul meu de acum 3 luni, nu ai altceva mai bun de facut ? Eu zic sa iti vezi de drum si sa nu mai intri la contre ca te arzi... marsh la revistele tale si mai vorbim atunci cand o sa ai motor si o sa si mergi cu el. Aici discutam despre motociclete, nu despre vise de copii frustrati. P.S.: Sorry pt offtopic insa baiatul asta chiar e copac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Teste noi... http://www.telegraph.co.uk/motoring/main.j...it/mfbike15.xml http://www.amadirectlink.com/news/2007/Hayabusa/ http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...5375&Page=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 ati vazut noul zxr 750 din 1994????? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 ati vazut noul zxr 750 din 1994????? ) Nu, pentru ca nu mai exista...toate au fost casate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 ati vazut noul zxr 750 din 1994????? ) Da, era unul la REMAT cand l-am dus pe Dacian pe ultimul drum ca sa dau acont la Polo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 ati vazut noul zxr 750 din 1994????? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Ce razi,mah? Nu stii ca omuletzu e nebun? Noi il lasam sa se joace pe aici pe la noi prin curte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) Tu chiar esti obsedat sau ce, ai dat reply la raspunsul meu de acum 3 luni, nu ai altceva mai bun de facut ? Eu zic sa iti vezi de drum si sa nu mai intri la contre ca te arzi... marsh la revistele tale si mai vorbim atunci cand o sa ai motor si o sa si mergi cu el. Aici discutam despre motociclete, nu despre vise de copii frustrati. P.S.: Sorry pt offtopic insa baiatul asta chiar e copac MARSH SA I SPUI LU' T..A,....VEZI SA NU TE ARZI TU ...ATOTSTIUTORULE! Pastreaza-ti rezerva de prostie nu te mai contra atat cu toti...TOT UN NIMENI RAMAI Am motor ratatule! imi cer scuze pt off topic Editat Octombrie 14, 2007 de HIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 MARSH SA I SPUI LU' T..A,....VEZI SA NU TE ARZI TU ...ATOTSTIUTORULE! Pastreaza-ti rezerva de prostie nu te mai contra atat cu toti...TOT UN NIMENI RAMAI Am motor ratatule! imi cer scuze pt off topic Sincer sper sa nu ne intalnim vreodata, ca nu mai apuci sa mai scrii nimic pe nici un forum. Oricum se pare ca tot nu te potolesti, si tu sigur suferi de ceva grav. Ia zi ai cosmaruri noaptea, iar dai reply dupa 1 luna ? Degeaba ai motor, tot un agarici ramai, din pacate unul nesimtit si prost, ia du-te si mai da-i limbi in pasarica la babaciunea aia a ta, poate te mai sponsorizeaza cu ceva. Ehh, copii astia, si-au luat motor si casca si deja se cred motociclisti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Teste noi si primul filmuletz in care apare si un ZZR1400, mie unu mi se pare ca Busa nu-l ajunge in linie dreapta, asteptam concluziile testului! http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...amp;R=EPI-95595 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate