Louis Cyphre Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ramai cu bine, Nick! Nu vei fi uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa te odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas 17 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Sa te odihnesti in pace Nic. Nu te vom uita nici o data R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Drum bun sa ai acolo Nicule unde soselele sunt nesfarsite, fara tiruri si zbori alaturi de ingeri. Dumnezeu sa te aiba in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeul sal odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Nu am reusit sa-l cunosc ...si imi pare rau..condoleante familiei Odihenste-te in pace NICU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Abea acum am aflat! Nu-mi vine sa cred! Condoleante familiei! Odihneste-te in pace!....ai plecat prea repede dintre noi, dar amintirea ta va ramane mereu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Am pierdut un SUFLETIST,un ajutor si un OM!!!!! Odihna.Doar atit mai are Nick de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Odihneste-te in pace, Nicule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) R.I.P. Nu te vom uita niciodata! Editat Iunie 2, 2010 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Toti ce l-au cunoscut stiu ca am pierdut un mare OM, un suflet curat si modest! NU TE VOM UITA NICIODATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 candva l-am rugat sa ma aduca la intalnirea de duminica, sa va cunosc, ca sa nu vin singur, ca picat din cer. atunci nu a putut, nu era in tara. acum, intr-un fel, tot el ma aduce langa voi. din cate am inteles, ne vedem maine. el mi-a dat primele sfaturi referitoare la motociclete. Pot spune ca a fost cel care mi-a zis ca, ca incepator, sa iau Transalp mai degraba decat Freewind sau Tenere.... s-a si oferit sa ma ajute sa-l iau din italia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipodelphin Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca! Am pierdut un PRIETEN!!! Nicu, vei fii intodeauna cu noi, in sufletele noastre. Editat Iunie 2, 2010 de Danmaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_44 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 R.I.P. IMI PARE FOARTE , FOARTE RAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ... RIP ... I Will Remember You! http://www.youtube.com/watch?v=_wOny6ZeOIo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate