daxy Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 presupun ca nu sunt singurul care baga in perioada asta motorul la mici reparatii.Asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa zicem ce avem de vanzare si ce ne trebe.Salut la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 pai eu as avea cam tot de la motorul de jawa 350 model vechi de vanzare mai putin cilindrii , pistoane si segmentzi si as vrea sa cumpar...... nimik... am tot ce imi trebuie toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 Salut! eu vreau sa cumpar un sissy-bar pt. Yamaha Virago 535. Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Octombrie 20, 2004 Autor Share Postat Octombrie 20, 2004 eu mai am un stop ,niste faruri si ceva carene de fzr de la ultima cazatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 pai eu as avea cam tot de la motorul de jawa 350 model vechi de vanzare mai putin cilindrii , pistoane si segmentzisi as vrea sa cumpar...... nimik... am tot ce imi trebuie toate cele bune Bravo tie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 eu mai am un stop ,niste faruri si ceva carene de fzr de la ultima cazatura sparte??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Nu mai alea or scapat.Eu nu am scapat .Pe langa alea mai am si carenele din spate si O sa. Cine are nevoie de asa ceva sa zica.Le dau ieftin de tot.(discutam in bere!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 hehe daca nu ai scapat.. e nasol... sorry, da vezi si tu ca au scos astia geci cu air bag.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ogre73 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 (editat) Nu mai alea or scapat.Eu nu am scapat .Pe langa alea mai am si carenele din spate si O sa. Cine are nevoie de asa ceva sa zica.Le dau ieftin de tot.(discutam in bere!!! ) FZR .de cat? am nevoie de carena dreapta sub sa .. pentru un fzr 1000 din 91 saua e simpla dfeci nu e din 2 buc ca la 600 uite un tel 0743.333.046 Editat Ianuarie 10, 2007 de ogre73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hitler Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) eu mai am un stop ,niste faruri si ceva carene de fzr de la ultima cazatura Ma intereseaza fatza la FZR :scheletul metalic , carena fata, faruri si bord daca ai asa ceva zii repede cum facem . Editat Ianuarie 13, 2007 de hitler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 sparte??? Sa vezi ce o sa rada altii ( nu eu ) cand o sa ai nevoie de o bucata de carena si nu o gasesti cam asa cum ai facut tu mai sus Sunt persoane care poate chiar au nevoie de ele si asa sparte sa isi repare si ei cum pot motoretele PS nu stiu cate carene ai reparat pana acum ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Vreau un bord de naked (xjr 600/1200 sau bandit). Are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Eu am nevoie de un cablu de vitezometru pentru un bandit de 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Eu as avea nevoie de o oglinda de dr pt dominator sau de la o alta motocicleta daca se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) caut modul CDI marca SEM-Suedia care se gaseste la Aprilia 125, Husqvarna, Cagiva poate, sau Ducati astept oferte poza reperului o puteti gasi aici: /index.php?showtopic=75428 - ultima poza Editat Ianuarie 24, 2007 de kikiroz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 presupun ca nu sunt singurul care baga in perioada asta motorul la mici reparatii.Asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa zicem ce avem de vanzare si ce ne trebe.Salut la toti Mie-mi trebuie o caruta de piese pentru VN -ul meu de 750> Daca are cineva niste axe cu came sau patine, il rog sa ma anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 cumpar: de Szuki DR 600 Dakar: -piston cu sau fara segmenti -chiulasa cu totul sau: -supape -arcuri supape -semeringuri supape -culbutori -ax cu came cu pinion -lant ax cu came -patine lant -dop capac ax cu came Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 cine poate sa aduca un motor complet SH? La ce pret? Motor de DR600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ma intereseaza o bucasa(mai exact o articulatie sferica)...aceasta se gaseste la baza amortizoului central(shock) de Suzuki dr 250, 350 s/se si yamaha yz 125. O vreau in stare buna....cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ma intereseaza o bucasa(mai exact o articulatie sferica)...aceasta se gaseste la baza amortizoului central(shock) de Suzuki dr 250, 350 s/se si yamaha yz 125. O vreau in stare buna....cine ma poate ajuta? Nu te mai stresa ,fa una cilindrica,exterior teflon ,cota-n cota;tin mai mult decat una originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 chiar nu mai are nimeni piese de ij? am nevoie neaparata de galeria de admisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 @karpathenwolf: aceea articulatie are rolul de a "corecta " orice miscare nefireasca, forta fiind transmisa vertical pe amortizor. Am mai multa incredere intr-una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate