Mr_ORL Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Buna seara! Ma numesc Andreea si m-am mutat de vreo 4 luni in Bucuresti. Motocicleta inca nu am adus-o, dar m-ar tenta la primavara s-o am langa mine Problema e ca nu am gasit un garaj de inchiriat in Fundeni, cat mai aproape de Institutul Oncologic. Garaje sunt in zona, dar sunt si tigani si mi-i sa nu ma trezesc intr-o zi cu motocicleta lipsa. Deci, are cineva un locsor pentru o Honda Shadow 125 la primavara? Am vazut intr-o zi un motociclist iesind de pe o straduta din zona, deci trag nadejde ca nu am pus o intrebare retorica Ha, ce tare Tu nu mai erai vecina acum in cartier ) Foarte tare, bun venit, si...daca aflu ceva de un garaj, te anunt!Pana la ala incearca sa vezi ce rezolvi la benzinarie, sunt ok pazite!Cat despre iernat...husa si alarma si n-are nici pe dracu...Poate niste vaselina la jante sa-i tina de cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salutare, Ati dori sa reluam intrunirea saptamanala ? Poate tine vremea cu noi saptamana asta. Ramane tot pe marti seara ? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Prezent negresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Mai exista motociclisti in colentina?! N-am mai vazut demult , ori nu umbluu eu pe unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Vino diseara la 8 in parc la circ si o sa aflii Mai exista motociclisti in colentina?! N-am mai vazut demult , ori nu umbluu eu pe unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Vino diseara la 8 in parc la circ si o sa aflii La 8 ? Ce pasare de noapte esti Swat-ule... Incerc sa apar si eu la 8.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Imi fac si eu aparitia deseara la 8 (opt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Daca ne hotaram toti mutam ora, nu am absolut nimic imptriva. Am gandit-o asa ca sa avem timp sa ajungem si noi acasa, bagam ceva la concasor ca vorbim altfel cu burta plina ) Numai bine La 8 ? Ce pasare de noapte esti Swat-ule... Incerc sa apar si eu la 8.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 las-o la 8 acum si vedem pentru alte saptamani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Mergi pe Str. Andronache la spalatoria auto de pe stanga in sensul spre Stefanesti. Este prima spalatorie pe stanga. Nu este la fel de ieftin ca la jeton, dar pentru 10 lei baietii stiu sa o spele. Au si pistol cu aer comprimat sa o usuce frumos... Poti spune ca ti-au fost recomandati de un motociclist... stiu ei. Am aterizat si eu in zona (de vreo trei luni), si dupa ploaia din weekend ma intrebam ce spalatorii sunt pe aici. Inafara de sfatul domnului trafficman, mai este vreouna eventual mai aproape de piata Obor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 In spatele pietei Obor, pe strada Ziduri Mosi intersectie cu str. Ion Heliade Radulescu. Coordonate GPS : 44.448146,26.132289 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Intalnirea e Martea, la 8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 De obicei da...dar ne povestim aici pe forum ca sa nu ne trezim singuri prin parc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Nu era joi intrunirea? De obicei da...dar ne povestim aici pe forum ca sa nu ne trezim singuri prin parc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Nu era joi intrunirea? eu stiu ca ultima data era miercurea pe la 20:00 dar nu cred ca sa mai tinut de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut pe toti si va propun o plimbare la Slanic Prahova, iar aici se poate face baie la strandul cu apa sarata, respectiv la Baia Verde, unde se inaugureaza Sambata si intrarea este gratuita, salinitate 800/1000, plutesti pur si simplu in apa, nu trebuie sa sti sa inoti. La Baia Baciului intrarea este 20 ron/persoana, +15 (ron salteaua si umbrela); La Baia Verde este la fel. Cazarea va gasesc la o cunostiinta, care are o curte imensa plina cu flori , gratar , o colina mica cu iarba, super... cu 50/noapte la curte conditii super, nu veti regreta. 0722661428 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Diseara ne strangem la circ, pe la 20:30 . Pana acum suntem 3 motorete. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 @swatguard - Daca nu am inca mobra ma primiti sa-mi spuneti cateva sfaturi despre viitorul motor si eventual sa urc pe mobrele voastra sa-mi fac o idee ce mi ar placea sau ce mi se potriveste ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Sigur, te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 ok. o sa incerc sa vin diseara .. tot pe 2 roti - cu bicicleta )) Unde anume mai exact va intalniti la circ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Unde este/era casa de bilete, langa scari. Salutare, Maine seara ne adunam din nou la circ. Tot in jur de 20:30. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Prezent si eu desi nu am motor inca! Poate apareti vreunul cu un TDM,Transalp, Africa Twin sau Deauville. Unul din modelele astea as vrea sa achizitionez in primavara si sunt curios cum ma simt pe ele, asta daca se poate sa "probez" evident. Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 prezent si eu, chiar daca fara mobrisca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate