The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 E clar,suntem varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 e marti 13 v-am pupat ca plec acasa de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Eu am mers mult pe jos in cartierul asta, cam de cel putin 30 de ani. Distanta de la Doamna Ghica pana la pasajul Obor e aproximativ egala cu cea pana pe Zambilelor. D-aia m-am inoportunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 e marti 13 v-am pupat ca plec acasa de la munci O dupa-amiaza faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Si ziceati ca intalnirea este in fiecare miercuri, dupa ora 18:00, la fantana de la circ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 da tot departe e (eu as vrea la mine la bloc daca se poate Mai sus de locul unde stati voi cu 300 m pe dreapta se afla o parcare mare in incinta unei fabrici/depozit(sunt cativa din zona care isi lasa masinile la ei in curte (paza la poarta si caini,motoarele ar sta langa poarta, implicit langa portar).Va puteti interesa la secretariat la ei in fiecare zi pana in ora 16:00 cat v-ar costa un loc de parcare. Daca nu stii unde e sau daca cineva mai e interesat dati-mi un pm. PS:in zona am gasit eu garaj,intreband din poarta in poarta. Din pacate in garajul asta sunt o gramada de vechituri ale proprietarilor si incape 1 motor-al meu. Va asigur ca veti gasi ceva in zona daca o luati la pas din poarta in poarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Se pare ca doar 2 persoane am fost azi pe la circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpt nemo Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Mai sus de locul unde stati voi cu 300 m pe dreapta se afla o parcare mare in incinta unei fabrici/depozit(sunt cativa din zona care isi lasa masinile la ei in curte (paza la poarta si caini,motoarele ar sta langa poarta, implicit langa portar).Va puteti interesa la secretariat la ei in fiecare zi pana in ora 16:00 cat v-ar costa un loc de parcare.Daca nu stii unde e sau daca cineva mai e interesat dati-mi un pm. PS:in zona am gasit eu garaj,intreband din poarta in poarta. Din pacate in garajul asta sunt o gramada de vechituri ale proprietarilor si incape 1 motor-al meu. Va asigur ca veti gasi ceva in zona daca o luati la pas din poarta in poarta. Multam frumos! O sa incercam la fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Mai sus de locul unde stati voi cu 300 m pe dreapta se afla o parcare mare in incinta unei fabrici/depozit(sunt cativa din zona care isi lasa masinile la ei in curte (paza la poarta si caini,motoarele ar sta langa poarta, implicit langa portar).Va puteti interesa la secretariat la ei in fiecare zi pana in ora 16:00 cat v-ar costa un loc de parcare.Daca nu stii unde e sau daca cineva mai e interesat dati-mi un pm. PS:in zona am gasit eu garaj,intreband din poarta in poarta. Din pacate in garajul asta sunt o gramada de vechituri ale proprietarilor si incape 1 motor-al meu. Va asigur ca veti gasi ceva in zona daca o luati la pas din poarta in poarta. daca vorbiti cumva de fosta fabrica Electronica de pe str Baicului,va recomand calduros sa NU le lasati acolo,se fura in draci orice,eu lucrez acolo si moto sta numai sub camera,dar tot nu e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 daca vorbiti cumva de fosta fabrica Electronica de pe str Baicului,va recomand calduros sa NU le lasati acolo,se fura in draci orice,eu lucrez acolo si moto sta numai sub camera,dar tot nu e sigur Nope,nu-i aia!ce zic eu e destul de aproape de doamna ghica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Pe prima straduta pe langa raul Colentina in dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Strada se numeste Gherase. Are un capat oarecum infundat, spre Rondul D-na Ghica, si e paralela cu D-na Ghica. Incerc sa fac un desen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Aici? http://www.norc.ro/pano/9JCKWcJl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Aici? http://www.norc.ro/pano/9JCKWcJl/ aia e strada, iar eu stau la 4 blocuri mai la N-V fata de marcajul tau. fabrica mi se pare ca e putin mai incolo, spre Colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Si postul tau foloseste...cui? yey garaj complet 4 motoare. niko, ciprian, nila si moi. macar hondita sta la uscat si caldurica si m-am ales si cu niste vecini pe cinste. mai ramane sa trag curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Vand Ducati Monster 750 cmc,inmatriculata in 2009 aprilie,rulata doar 300 km in tara.Motoru are 23000 km,este din 1999,revizii tehnice la zi in Italia,arata si suna bestial...Pretul este de 2800 euro mult negociabil datorita crizei si deprecierii morale...tel 0753 815217 sau aprepax@yahoo.com Frumoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Maine 01.05.2010, ora 09:30, benzinaria OMV de langa Mall City (Sura Mare) se pleaca la Veliko Tarnovo. Daca mai sunt doritori, noi stam la o cafea intre 09:00 si 09:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 hai la o intalnire ad-hoc ne strangem intr-o ora cativa la Circ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 E greu, bre, asa in scurt. Da-ne timp sa ne obisnuim cu ideea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Iese cineva maine la Circ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Imi trebuie un bec pt. semnalizare d-ala mic si puternic cu halogen de 20-25W, aveti idee pe unde as putea gasi in apropiere? nu de alta, dar intr-un alt oras m-am plimbat pe la vreo 5-6 magazine de piese auto/moto pana am gasit un amarat de bec din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LONEWOLF Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Cred ca la PROMOTOR INTERNATIONAL, str. AGRICULTORI, APROAPE DE bickers la URSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Multumesc, mai intai o sa caut la magazinele din zona de pe lizeanu, stau in zona bulevardului lacu' tei eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Cam slaba activitatea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Caldura mare, moncher... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate