Thomas Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Aprilia Pegaso Strada 650, neagra, 0 km . Multumiri KawaMotors ( www.kawamotors.ro ) pentru promptitudine, ajutor si pret foarte bun. Din cate am vazut, sunt putine in Romania. Drobeta Turnu-Severin -1 ; 3 in Bucuresti (cu a mea 4) si... cam atat. Dupa ce anul trecut m-am dat cu una si in oras si in afara, m-am indragostit de pozitie, cuplu si comoditate. + pozitie comoda, inalta, şa lată, ghidon lat de SM motor de Yamaha XT660 (daca era motorul ROTAX de Aprilia Pegaso, nu o luam) frane Brembo manevrabilitate sporita in oras, cuplu de jos foarte bun, in II-III e pe-o roata evacuari sub şa, nu mai vroiam pe laterale, sa stau cu grija lor consum redus (injectie) reglaj suspensie spate foarte usor, in functie de necesitati garda ridicata (se sar borduri f usor ) si nu in ultimul rand aspectul - parbrizul (de touring) trebuie cumparat separat si doar Aprilia am gasit , la un scor prea mare pt cat valoreaza (~150 E) lipsa cricului central pe timp de iarna (are loc, se poate comanda separat, alti bani, alta distractie) rezervor de 16+3 L , cam mic la drum lung, insa totusi la cate benzinarii sunt pe soselele noastre... sunetul electric al evacuarilor (se rezolva cu un set de MIVV_uri ) Pozele-> "to be continued" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 felicitari Thomas pentru noua achizitie...sa te duca pe unde vrei tu si fara probleme pentru urmatorii multi ani! nu uita de casco , alarma&antifurt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Back in black I hit the sack I've been too long I'm glad to be back Yes, I'm let loose From the noose That's kept me hanging about I've been looking at the sky 'Cause it's gettin' me high Forget the hearse 'cause I never die I got nine lives Cat eyes Abusin' every one of them and running wild Super motorul, nu stiam ca ii echipata cu motor de Yamaha XT (stiam ca avea motor identic cu BMW, Rotax, sau ii vorba de acelasi motor). Anyway sa te poarte mii de km fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 Aprilia Pegaso avea motorul Rotax. Pegaso Strada se face din 2005 si are motorizarea de XT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Grupul posesorilor de troace saluta pe dl Thomas!!! Sa-ti fie de bine si sa te bucuri de ea. Nu am stiut ca Pegaso are motor de Yama, am crezut ca-i vechiul rotax imbunatatit cu injectie. Legat de Pegaso, in Italia sunt suspect de ieftine. Modele de prin 2000, care sigur au Rotax-ul. Au fost probleme de fiabilitate de-a lungul timpului? Eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Felicitari, domnu'! De motorul ala de XT am auzit numai de bine. Sa te poarte multi kilometri pe unde vrei tu fara belele! Sa ne traiasca italiencele, ca faine mai sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Din cate am vazut, sunt putine in Romania. Drobeta Turnu-Severin -1 ; 3 in Bucuresti (cu a mea 4) si... cam atat. + una in Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 sa il calaresti sanatos domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 felecitari. poate zici si tu un pret...arata meserias rau...sa ai parte de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 http://kawamotors.ro/aprilia.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Felicitari !!! Sa o stapanesti sanatos P.S.: O mica tura ? Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 Alex, dupa ce ii fac numerele definitive, bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Frumoasa motocicleta, sa o stapanesti sanatos si iti urez cati mai multi km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 felicitari Thomas! ai facut o super alegere! mult timp am avut si eu in colimator motocicleta asta insa pana la urma a castigat cureaua de transmisie si ABS-ul BMW-ului. btw, ne mai fierbi mult pana pui niste poze cu motorul tau? d-astea de pe net am mai vazut bafta cu inmatricularea si sa ne vedem cu bine pe sosele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 super, super motor! dar cum de are motor YAMAHA???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Fratie, hai sa ne cinstim cu berile alea doua, reciproc. Mai repede! Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 Multumita sefului luni pot sa-i iau nr rosii , asa ca de luni incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Si cand ma gandesc ca acum cativa ani nu vroiai sa auzi de enduroaice... bine, e un fel de supermoto, dar tot p-acolo De tura nu te mai intreb, ca nici pe cealalta nu mi-ai dat-o. S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Felicitari!Sa-l stapanesti sanatos! Aprilia in general cam are probleme de fiabilitate,si nu motorul era problema,ca si Rotax-ul era super-fiabil.Dar ca feeling si design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 22, 2007 Autor Share Postat Iulie 22, 2007 Si cand ma gandesc ca acum cativa ani nu vroiai sa auzi de enduroaice... bine, e un fel de supermoto, dar tot p-acolo De tura nu te mai intreb, ca nici pe cealalta nu mi-ai dat-o. S-o stapanesti sanatos! Daca ai mai slabit, ti-o dau, GS-ul il rupeai in 2 Pozele vin de luni, dupa ce o scot cu acte-n regula pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 (editat) Sa o stapanesti fara incidente maestre si sa aveti parte numai de momente frumoase impreuna ! Rezervoare pline si drumuri lungi ! Off-topic : In interesul pastrarii legaturii speciale dintre Bmw F 650 si Aprilia Pegaso astept cu nerabdare singura miscare inteligenta pe care o pot face cei de la Bmw - achizitionarea aceluiasi propulsor (Yamaha) si montarea lui pe F-ul 650 . No offence, sper sa nu se supere proprietarii de F 650 ! Editat Iulie 22, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Muama, sa-ti traiasca Aprilioata Mulatra Mai in gluma: Stii ce a zis betivul cand s-a intalnit cu cuierul pe hol? (cuier d-ala vechi, inalt, negru cu 4 brate) -Hic...drace, negrese n-am avut inca! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate