Roger Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Recuperare grabnica Dane. PS. Daca nu e inoportun sa venim mai multi dati si voi un loc si o ora de intalnire. Sa vada ca-l iubeste lumea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Eu zic sa stam un pic cuminti zilelele astea, pentru ca este foarte obositor sa primesti vizite in spital, mai ales daca te dor toate alea. Avem destul timp sa mergem la el. Probabil ca o sa stea ceva timp imobilizat, din pacate. Sa-i uram sanatate maxima si cat mai putine complicatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate multa lui Zahei ! Cand se va reface facem gashca mare si-i aducem mandarine. Daca are nevoie de ceva cineva din spital, sa ma sune la 0723.266.421 ca stau foarte aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica! Bine ca e in viata si, chiar daca e sifonat, bine ca e complet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Octombrie 28, 2004 Admin Share Postat Octombrie 28, 2004 daca mere careva la el transmiteti-i va rog si din partea mea sanatate si numai bine! am un gol in stomac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica numai de bine Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Dupa cum am zis, eu merg azi. Am trecut si eu prin asta si stiu cum e... Cea mai buna consolare e sa iti stii prietenii aproape. La 19.00 sunt la spital. Pentru cine vrea sa mearga cu mine: 0723.159.722 - Emil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate maxima Zahei baiatule... nu te-ai putut abtine anul asta mosule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sa se faca bine si din partea Trust MC Timisoara va rog sa-i transmite-ti robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Multa sanatate si insanatosire grabnica.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 (editat) Nasoala faza! Insanatoshire grabnica,Zahei,iti transmite tot Prazland-ul ! Prieteni ai destui pe langa tine: Editat Octombrie 28, 2004 de Lao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Asha cum spune Dobrescu, cred ca e bine sa-l lasam sa se dezmeticeasca o zi, doua, shi sa-shi revina psihic. In starea in care este, nu cred ca va fi in stare sa ne primeasca shi nici nu va avea voie. Shi eu ash vrea sa merg dar mai ashtept putzin. Ganditziva ca abia a fost operat shi peste cateva zile va mai urma o operatzie shi mai complicata. Dar mai ales s-o lasam pe Alina sa-shi revina. Cred ca in acest moment urashte toate motocicletele shi pe totzi motociclishtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sa te faci bine baiete!ai iarna asta la dispozitie.... Blackrider Trust MC-Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica mah... fa-te bine repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate Zahei! Pacat, nu este asa simplu cum credeti. Fractura de bazin:(( este chiar foarte grav, si pe deasupra dubla fractura..... Oricum sa dea dumnezeu sa-i reuseasca operatia si sa nu ramana cu probleme. Bafta bah! cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sopra Tutt1 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Am vazut si eu motorul dimineata, era pe trotuar la podul Ciurel... si era destul de distrus in spate. Pe linia lui 41 e mare aglomeratie toata ziua si am vazut mai multi care fac slalom pe acolo, dar asta e primul accident de care am auzit in zona. insanatosire grabnica!!! si fiti atenti la portiunea aia (lujerului -> cringasi), ca-i aglomeratie si soferii sunt cam nevrozati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Daca nu ma insel, tot acolo a avut loc anul trecut accidentul cu Radu pop si inca un baiat, cu un BMW alb. Cred ca mergeau spre Dr. Taberei, deci in sensul opus. Oricum, daca despre curba aia este vorba, ei bine, se pare ca e destul de stransa, desi nu pare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 OOOOOFFFFFFFFFFFFF!!!! Si maine era ziua lui de nastere, fratzilor! Sau ma insel? Trebuie sa treceti pe la el ! Ghinionul naibii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Da, maine este ziua lui de nastere.Cred ca pe weekend iese din spital...asa spera el...si noi la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Katy ... da-mi te rog adresa, sau o stie Japanu'? ZAHEI ... te asteptam pe strasse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Zahei, si cei din Galati suntem alaturi de tine si iti dorim sa te faci bine cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 cine merge la el, la spital ar putea sa scoata la imprimanta mesajele de pe topicul asta si sa i le duca. Cred ca i-ar face mai bine decat mandarinele. S-auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate maxima , sa te faci bine ! Obi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sa-l bateti si din partea mea pe umar si sa rugati tinerele asistente sa aiba mare grija de el. Numai bine Zaheiule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate