paul_biker Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) Poze Bikers' Party 2007 - Iasi 3-5 August Minireview: M-am simtit foarte bine (fiind din iasi parerea mea oricum e prea subiectiva) singura chestie care m-a deranjat a fost faptul ca scena nu era in camping dar am trecut peste asta usor. Photo credits: eu si alex varmiu Editat August 5, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Super pozele....mi-ar fi placut sa fiu si eu..dar cam mare distanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 (editat) Pentru cei care vor sa ia toate pozele mai usor am pus si un zip cu ele. Zip-ul are 134 de mega, momentan inca se uploadeaza dar va fi gata in 50 de minute. Poze Bikers' Party - pachet zip Editat August 5, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) A iesit bine dupa parerea mea.....au fost avantaje si dezavantaje privind locatia........... Sa fie si la anul........ Au fost motoare super tari su destul de multe.... Editat August 5, 2007 de dn3pr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanbaubau Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Felicitari pentru fotografii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 De acord. Misto fotografiile, aparatul si utilizatorul lui sunt de laudat. Da' sa nu-mi mai faci poze din spate ca nu ma avantajeaza, sunt mai frumusel luat din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Marfa fotografiile, felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Cred ca a fost misto.....dar mai asteptam poze....Stephon....!!!!!!tu ce-ai facut.....pozeeee!!!!!!! Pana una-alta asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 PROZATOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) stiam in iasi foarte multe nipre custom... dar nu apare decat una prin poze...(dc oare?)sa nu fii fost? cred k s-a terminat si in iasi cu niprele..mare pacat oricum imi pare rau k nu am reusit sa ajung.... Editat August 6, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 da cam slab anu asta cu niprele......mai mult de 5 nu am vazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyencultus Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 POAZEEEEEEEEEEEEE --- Mesaj completat în 06 Aug 2007 14:09 -------------NUMAI SPORTIVE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Misto! Poate sa spuna cineva cum a cantat trupa Cromleh??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyLeah Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 hi hi ...ati fost in gradina botanica sa va pozati cu trandafiri dragutz:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 eu personal am fost foarte dezamagit de intyrunirea de anu asta de la Iasi. Recomand anu viitor o schimbare a locatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 ceva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 eu personal am fost foarte dezamagit de intyrunirea de anu asta de la Iasi. Recomand anu viitor o schimbare a locatiei Intr-adevar locatia a fost o eroare. La anul va fi inapoi pe Bucium la Releu si va fi mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Pai: - locatie foarte nasoala. Spatiu putin pt. campat, mult...beton, scena amplasata foarte aiurea, mult praf langa scena si langa mese! - mancarea la gratar, deloc diversificata. La restaurantul pensiunii...nu aveau mai nimic din meniu! - vesnica problema de sambata noaptea(valabila mai la toate intrunirile): desteptii care forjeaza motoarele dupa ora 3 dimineata, negandindu-se ca poate...pe unii ii asteapta sute de km a 2 a zi! trecem si peste asta! DAR: m-am intalnit cu cativa prieteni ceea ce m-a facut sa ma simt bine! de fapt...asa se intampla mereu si uit de micile inconveniente! Per ansamblu...a fost frumos, dar...sub celelate intruniri! pacat! locatia a dezavantajat extrem de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is75bbc Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) si televiziunea a fost cu noi --- Mesaj completat în 06 Aug 2007 19:24 -------------scuze, dar din cauza netului, virusilor etc, etc au aparut mesaje multe fara poze scuze , scuze, scuze Editat August 6, 2007 de is75bbc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Super faine pozele. Cam multe ciori prin zona. La propriu. Dar si pisici.........pisici=femei Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 cate motoare au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) pt la anu'...n-ar fi posibil...si mai bine,poate ...la ciric?... Editat August 6, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyencultus Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 La Ciric ar fi bine ca locatia e belea... in schimb au aia niste scoruri la restaurant de stai in cap!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Lasa ca nici 2,5 lei micul cu paine si mustar nu e chiar ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 @tin-tin....frumos motor ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate