Admin ADMIN Postat Noiembrie 21, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2004 La intalnirea cluburilor ce a avut loc la Predeal in 20.11.2004, s-au stabilit provizoriu urmatoarele date: MAI 20-22 MAI - PLOIESTI - Festival MOTORROCK 27-29 CLUJ - deschidere oficiala intruniri UCMR IUNIE 10-12 BACAU 17-19 TIMISOARA (ROAD PATROL) 17-19 CONSTANTA 24-26 BRASOV IULIE 8-10 TARGU SECUIESC 14-17 TIMISOARA (TRUST MC) 15-17 GHEORGIENI 29-31 SIBIU AUGUST 5-7 IASI (East Side Dogs) 12-14 ODORHEI 19-21 CAREI (SATU MARE) 26-28 BUZAU SEPTEMBRIE 2-4 BUCURESTI (MOTO UNION & DAYTONA TWINS) - inchidere sezon intruniri UCMR Precizare: cu rosu sunt trecute intalnirile organizate de catre membrii UCMR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 iarasi va fi Timisoara cu Gheorgheni-ul in aceiasi data ??? reglementati situatia....astfel incat sa nu fie 2 intalniri in aceiasi data.. Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Programul intrunirilor pentru cluburile asociate,a fost hotarat de UCMR. celelalte cluburi care nu sunt in UCMR ,au ales sa faca intrunirile lor ,cand au crezut de cuviinta. Fiecare este liber sa aleaga unde/cand vrea sa mearga. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 La "alte intilniri" propun si urmatoarele actiuni: 3 - 5 iunie 2005 Excursie moto in Delta 18 -24 august 2005 Excursie moto in Alpii austrieci. La aceste actiuni ma pot ocupa de organizare. Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 frate da cum se poate asa ceva????......nici o ..... nimic.....acolo de 1 mai la mare???? that would be a shame....come on guys Numa' Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Mie greata, daca asta inseamna lumea moto in Romania sa va fie rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 14-17 TIMISOARA (TRUST MC) 15-17 GHEORGIENI organizarea e perfecta adica nu stiu daca se putea mai bine banuiesc ca dupa recentele discutii si agitatii va avea de ales lumea, asa unii au motiv sa nu mearga la trust, anyway e mai misto la gheorgieni si la TM o sa mergem inainte la road patrol, ce rost are sa mai mergem odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.Didi Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 14-17 TIMISOARA (TRUST MC)15-17 GHEORGIENI organizarea e perfecta adica nu stiu daca se putea mai bine banuiesc ca dupa recentele discutii si agitatii va avea de ales lumea, asa unii au motiv sa nu mearga la trust, anyway e mai misto la gheorgieni si la TM o sa mergem inainte la road patrol, ce rost are sa mai mergem odata exact, selectie TFFT Didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george salcudean Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Domnilor, se pare ca nu intelegeti, datele intrunirilor din 2005 nu au fost impuse de cineva, aceste date au fost comunicate de fiecare club si ar trebui sa le respectati decizia.Faptul ca aveti 2 intruniri la aceeasi data nu este nici o problema, in alte tari sunt 5 intruniri in acelasi weekend si fiecare se duce unde are chef. UCMR-ul nu a impus nimic si a dat dovada de totala transparenta iar cluburile din tara si-au ales datele care le-au convenit asa ca va rog sa nu vi se mai faca greata ca nu aveti de ce. Cred ca ar trebui sa va mai controlati un pic cand va exprimati pe acest forum si sa si ganditi un pic ceeace scrieti pentru ca este pacat, vad numai insulte care nu isi au nici un rost ba mai mult se strica impresia despre ce inseamna motociclism in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 de ce totusi 2 intalniri diferite pt TM ??? inteleg ca e vorba de cluburi dar de ce despartirea asta ? nu tzin partea nimanui dar cineva va avea de pierdut din treaba asta ca de obicei vom fi noi, motociclistii si nu cluburile nu se poate ajunge la o intelegere ? nu se vrea ? are vreo legatura cu evenimentele recente legate de TRUST MC ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Pe mine unul nu ma deranjeaza ca sunt si intruniri simultane in locuri diferite...e normal pt ca acuma sunt mai multe deja si fiecare poate alege, in functie de preferinte, cum s-a simtit la alte editii etc.Nu prea ne mai permitem ca in alti ani sa ne propunem sa ajungem la toate pt ca la anul vor fi....15 Eu personal stiu sigur ca voi ajunge la Ploiesti,Iasi,Brasov si Bucuresti, si in functie de posibilitati voi incerca sa vin si la altele gen Sibiu,Bacau,Gheorghieni sau Odorhei si bineinteles Mizil daca mai organizeaza baietii ceva inafara calendaului "oficial".Si eventual la Timisoara ca da Smokey de baut Sa ne vedem sanatosi pe cai la vara prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 23, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2004 Si eventual la Timisoara ca da Smokey de baut sunteti bineveniti oricand, cu sau fara intrunire organizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Avind in vedere exigentele baietilor, propun ca Excursia Moto in Alpii austrieci sa aiba punct de plecare Timisoara (dupa 15 - 17 iulie), asadar sa se desfasoare in saptamina 18 - 24 iulie 2005. Costi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 de ce totusi 2 intalniri diferite pt TM ???inteleg ca e vorba de cluburi dar de ce despartirea asta ? nu tzin partea nimanui dar cineva va avea de pierdut din treaba asta ca de obicei vom fi noi, motociclistii si nu cluburile nu se poate ajunge la o intelegere ? nu se vrea ? are vreo legatura cu evenimentele recente legate de TRUST MC ? multumesc Raspuns la intrebarile tale poti sa gasesti si singur. Cu planificarea intalnirilor nu are nici o legatura vre-un eveniment din TM. In Timisoara se vor organiza 2 intalniri dintr-un singur motiv: exista 2 cluburi. Daca nu poti sa ajungi aici la prima intalnire, poate reusesti la urmatoarea. Este la alegerea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxx Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 cu cat mai multe intruniri cu atat mai bine! eu sigur merg la amandoua din Timisoara. Mi se par stupide toate aceste comentarii legate de greseala facuta de MC.Trust la ultimul party. Un club nu se reduce la un singur membru (tipul din germania) si nu putem generaliza in halu' asta toti nemtii. Oricine are dreptul sa gerseasca! Majoritatea tipilor din trust sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Mi se par stupide toate aceste comentarii legate de greseala facuta de MC.Trust la ultimul party.Un club nu se reduce la un singur membru (tipul din germania) si nu putem generaliza in halu' asta toti nemtii. Oricine are dreptul sa gerseasca! Majoritatea tipilor din trust sunt ok. Ai gresit topicul; comentariile despre Trust sunt aici: /index.php?showtopic=12489. Off topic: esti cam nou, o fi cumva propaganda mascata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Eu nu pricep de ce a fost nevoie de o "intrunire a cluburilor de la Predeal" doar pt a comunica niste date. Se putea rezolva si prin SMS, in opinia mea, daca nimeni nu avea de gand sa discute si sa negocieze datele astea ca sa fie uniform distribuite pe tot sezonul si sa nu se mai suprapuna. Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Programul mi se pare OK..cu cat mai multe intalniri...cu atat mai bine.Sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 DACA ATI CITI TOPICUL CU ATENTIE,DE LA INCEPUT,ATI PRICEPE CE SI CUM S-A FACUT LA PREDEAL.... b. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Eu nu zic decat ca sunt bucuros ca orasul meu e din nou printre primele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 DACA ATI CITI TOPICUL CU ATENTIE,DE LA INCEPUT,ATI PRICEPE CE SI CUM S-A FACUT LA PREDEAL.... b. nici nu ma intereseaza ce s-a vorbit la Predeal sau "fenomenul" UCMR...nu ma incalzeste cu nimik.de ex m-am simtit cel mai bine la Ploiesti si Iasi...intalneli neoficiale (ce pompos e cuvantul asta) organizate de cluburi care nu fac parte din UCEMERE.Atat timp cat aflu de la prieteni, internet etc de anumite intalneli e OK.Got it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 criticile mele: 1. ucmr a tinut cont de cursele din campionatul national ? mi se pare o idee buna sa se plieze in jurul lor, sint destule saptamini in an, si e stupid sa dai de ales oamenilor intre o cursa si o intrunire. (nu mai vorbesc de tampenia de a organiza 2 intruniri in aceeasi data, asta e evidenta pentru toata lumea - poate cu exceptia celor 2 organizatori). 2. mi se pare stupida absenta unei intruniri de 1 mai la mare, avind in vedere ca oricum merem toti acolo. nu inteleg de ce e constanta pe 17-19 iunie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 ce-am zis io......si ce s-a inteles.... cui nu-i pasa de hotararile ucmr,treaba lui.....subscriu. pt lamuriri/explicatii ,poate ar fi mai bine sa vorbiti chiar cu cei din ucmr B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Cred ca aveti sanse sa "prostiti " destui novici in lumea moto dar oare veti reusi sa faceti asta tuturor? Cinste baietilor de la ROADHOGS ptr ca iau atitudine ! Chiar vreti sa credem ca numai astfel se poate trai si distra ca byker pe aceste meleaguri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Intrunirea de la Brasov va avea loc in perioada 3-5 iunie 2005, ci nu 23-25 iunie. Pentru mai multe detalii vizitati Forumul BULL BIKERS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate