rosalynda_1 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Deci dragilor....este a doua zi de festival la Babana....si uitati si niste poze. Despre organizare nu stiu ce sa spun dat fiind ca aceasta a fost prima intrunire la care am luat parte. Ideea este ca am intilnit si motociclisti de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Eu cred ca a fost o intrunire foarte reusita, desi acum inca nu s-a terminat, mai e o seara. Pana una alta pun si eu vreo doua poze, scuze calitatea sunt facute cu tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 poze Babana-Road Riders... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 (editat) Am mai gasit niste poze....... Editat August 19, 2007 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Ce am apucat sa filmez prima zi: http://www.youtube.com/watch?v=D6vAzRZGbVU am filmat si cam toata parada ( 47 minute ) dar nu stiu exact si unde sa o uploadez ca e prea mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamsee_tgv Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Salve lume, Vreau doar sa spun ca a fost o intrunire de nota 10. Road Riders au facut o treaba faina si s-a vazut ca au muncit mult pentru a organiza acest eveniment. Locatia super, baietii cu Ktm-urile pot sa o confirme, parada faina fara incidente, totul a fost mai mult decat Ok. Bravo baieti! Pentru cei care ati fost acolo dar mai ales pentru cei care nu ati ajuns la intrunire, postez niste poze..... Editat August 19, 2007 de bamsee_tgv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 (editat) ROG FRUMOS PE TOTI CE AU FILMARI DE LA DEFILARE SI NU NUMAI SA MA CONTACTEZE PRINTR-UN MESAJ PRIVAT SAU CHIAR AICI PE TOPIC PT CA AS DORI SA AM SI EU ACELE FILMARI. MULTUMESC <small>--- Mesaj completat în 19 Aug 2007 15:34 -------------</small><br/>poza cu un nou amic din targoviste Editat August 19, 2007 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Am impartit filmarea de la parada in 5 parti: part 1: eSVEL9zA2Tw part 2: RQLNvT-a780 part 3: NgAQngiROdg part 4: geHS0oXbWco part 5: jGrXvaXW37s imi cer scuze ca filmele nu au sunet ( de motoare ) dar aparatul foto nu inregistreaza cu sunet Cine vrea filmul intreg sa imi zica pe privat ca ii fac un cd/dvd. enjoy! LA: Claritatea filmelor nu e cea de pe youtube. Ele sunt filmate in formatul .mov si au claritatea foarte buna dar a trebuit sa le fac .avi ca sa le editez si apoi .wmv si s-a cam pierdut din finete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Riders Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Road Riders MC Pitesti multumeste la toti participantii motociclisti pentru prezenta la festivalul nostru, speram ca v-ati simtit bine la noi, si asteptam sa postati aici impresiile dumneavoastra. Editat August 19, 2007 de Road Riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 Road Riders MC Pitesti multumeste la toti participantii motociclisti pentru prezenta la festivalul nostru, speram ca v-ati simtit bine la noi, si asteptam sa postati aici impresiile dumneavoastra. Salut...eu ce sa zis....mi-a placut....aceasta este prima intrunire la care am luat parte. Mi-ar fi placut insa sa vad demonstratii cu motoarele....liniutze...mers pe o roata....etc. Insa ma bucur ca nu au fost incidente neplacute. Lumea linistita, comunicativa...ce sa mai ...a fost bine! Sper ca la anu' sa fie si mai bine si as vrea sa avem o locatie ca cea de la Budeasa unde sa ne putem racorii si sa putem face parada prin tot orasul nu doar prin cartierul Trivale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 nu am fost acolo dar daca nu s-au organizat liniute si mers pe o roata cred ca este o dovada de maturitate. Poate organizatorii si-au dat seama ca nu pot amenaja un spatiu corespunzator limitelor de siguranta atat pt participanti cat si pt aplaudaci, ceea ce este un lucru de laudat. Sa speram ca de acum incolo se va invata ceva din tragediile petrecute in trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 nu am fost acolo dar daca nu s-au organizat liniute si mers pe o roata cred ca este o dovada de maturitate. Poate organizatorii si-au dat seama ca nu pot amenaja un spatiu corespunzator limitelor de siguranta atat pt participanti cat si pt aplaudaci, ceea ce este un lucru de laudat. Sa speram ca de acum incolo se va invata ceva din tragediile petrecute in trecut. Mi-ai luat-o inainte. Asta vroiam sa zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 poate e o urma de lumina ca incepem sa ne revenim din fitze si figuri. Nu sunt impotriva freestyle-ului, dar.. la o intrunire mergi sa te simti bine nu sa pleci cu lumanari.. iar daca nu se pot lua masurile adegvate mai bine se gasesc alte lucruri interesante de facut. Imaginatie este. inca o data bravo organizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.T Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Salut...eu ce sa zis....mi-a placut....aceasta este prima intrunire la care am luat parte. Mi-ar fi placut insa sa vad demonstratii cu motoarele....liniutze...mers pe o roata....etc. Insa ma bucur ca nu au fost incidente neplacute. Lumea linistita, comunicativa...ce sa mai ...a fost bine! Sper ca la anu' sa fie si mai bine si as vrea sa avem o locatie ca cea de la Budeasa unde sa ne putem racorii si sa putem face parada prin tot orasul nu doar prin cartierul Trivale!!! ......intrunirea a fost OK...........parada OK..................pacat ca nu au fost "liniute" si altele.............noi cei din Targoviste am vrut sa ne inscriem............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 lucrarile la carosabil din centrul orasului nu ne-au permis sa mergem cu parada pe acolo si noi am fi vrut, dar ... la anul sigur. cat despre linute si alte astea , ne-am simtit parca mai bine si mai linistiti fara. va mai pun si eu poze de la plecarea organizatorilor la final de intrunire. eh cam astia sunt in mare protagonistii, desi au mai fost vreo cativa si fara motor , bravo baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Editat August 19, 2007 de Kraven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Cum spuneam , POZE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 ce nu mi-a placut : - numarul prea mare de prescolari - oameni prea putini - tipul care urla in microfon sa nu se mai intre cu motoru' pe iarba -> a si taiat muzica pt. cateva minute - locul de campare - garcea de s-a luat de un motociclist ca isi tura motoru si dadea rateuri - atmosfera de statiune de pensionari ce mi-a placut : - grupul celor din Craiova -> mobristi de treaba (multa sanatate colegului care a avut accidentul) Cam asta a fost rezumatul serii de vineri. Restul weekend-ului nu stiu cum a fost fiindca am plecat. Poze nu am facut....nu prea aveam motive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modoran Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 haha! am ajuns si eu vreo 2 ore pe acolo. mi-a placut atmosfera. stiu sa se distreze motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 poze nu ..dar am insigna ( Traian daca nu te prindeam pe final plecam fara nici un suvenir -locatia a fost misto, racoare ,padure, liniste....culmea..nu am auzit motoare turate tarziu sambata noaptea...deci am plecat fresh la drum.. ...sunt sigura ca la anul o sa iasa mai bine,de apreciat efortul organizatorilor de a anima atmosfera.. si pt cunoscatorii locului..am si eu o intrebare..: ce cautau 3 barci pe ligheanul ala de balta...ca nu aveai ce sa faci cu ele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Organizatorii chiar si-au dat interesul!!!! A fost super! La anul, din nou!!!! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Haideti mai cu poze, ca stiu ca sunteti multi care ati folosit aparatul foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OPITZ Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Felicitari organizatorilor si participantilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate