hdmuti Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Fain animal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Fain animal. Te referi la motocicleta de mai sus, sau la personajul din noul tau avatar? Felicitari, batrane lup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 salut Muti,bine ai venit.... ironhead-ul arata mai bine decat azi-toamna cand statea la Gabi in curte! completeaza-ti si tu locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hdmuti Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 salut Muti,bine ai venit.... ironhead-ul arata mai bine decat azi-toamna cand statea la Gabi in curte! completeaza-ti si tu locatia la profil. salutare tuturor! ....ma cam bate gandul sa-l vand! si daca ma ajuta pib-ul familiei.... sa-mi iau altul mai mare (1400 !) si mai nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 a inceput si al meu sa arate!! inca nu este gata dar hai sa va pun niste poze cu el!! mai urmeaza sa-i facem un paint dragut pe rezervor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Iata si Simsonelu meu [iLFOV] din 2006-2007 Editat Iunie 13, 2007 de Raptoru_alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Imi place! cu exceptia zorzoanelor albe pe care vin prinse comenzile avnsate, si cricul lateral.in rest e chiar fain! stopul spate de unde e, de pe ce e luat.......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 la cat mai ajunge un simson standard? eu stiu unu in braila cu tot cu ataj cu 4 mil 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 hai sa pun si eu ceva poze . e cava fabrikt in romania si umpic modifikta de mine .>>. SA NU RADETZI VA ROG EU ! .<<. oricum nu conteaza ! eu o iubesc ! a fost prima chestie pe care am urcat si poate ca daca nu era ea nu aveam pasiunea asta pentru motoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 bravo baiete,doar ca aici vrem sa vedem choppere/custom/rat/bobbere....si nu enduro/sport/touring etc... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 (editat) Chopper-ul de mai jos e al user-ului "laurentiug", doar ca el nu mai poate atasa poze.Asa ca avind consimtamintul lui, iaca niste poze cu un custom In film tocmai a fost spalat motorul si e uda pinza....de aceea iasa aburi Editat Iunie 21, 2007 de bikertibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 fratzilor... nu sunt un motociclist... ca voi... da' vreau sa imi aduc dim nou mz-ul pe linia de plutire... de la 14 ani imi rpu capu cu el... acum... am pistonu mi de cioburi... shy un x-titular decedat... shy un tata inconstient care nu a facut un contract cu ala... mz-u e din 1960, 250cc shy unii zic ca sunt cateva ca a mea... undeva la 10 buc... va rog... ajutatzi-ma sa o inmatriculez... shy sa o pun pe soselele patriei noastre... shy s-o chopper-uiesc putzin... o sa pun shy poze cu ia... daca reusesc sa o spal... ca de 2 ani nu am mai miscat-o... dau o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Chopper-ul de mai jos e al user-ului "laurentiug", doar ca el nu mai poate atasa poze.Asa ca avind consimtamintul lui, iaca niste poze cu un custom In film tocmai a fost spalat motorul si e uda pinza....de aceea iasa aburi salut...cu o intrebare deranjez si eu?...de unde benzi de azbest pentru tobe?!...caut de o gramada de vreme!...dati-mi o mana de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 salut...cu o intrebare deranjez si eu?...de unde benzi de azbest pentru tobe?!...caut de o gramada de vreme!...dati-mi o mana de ajutor Astept eu sa-mi vina din Germania, la preturi ceva mai rezonabile decat in alte parti. Dupa ce le am si vad ce si cum, iti dau de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinspace Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Uitati si motorasul meu ! inca mai am de schimbat la el destul de multe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Chopper-ul de mai jos e al user-ului "laurentiug", doar ca el nu mai poate atasa poze.Asa ca avind consimtamintul lui, iaca niste poze cu un custom In film tocmai a fost spalat motorul si e uda pinza....de aceea iasa aburi * mistoooo! tare bine arata "monstrul" Imi place mult cum i-a facut aparatoarea pe roata din fata si ...rezervorul felicitari lui Luarentiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Iata si Simsonelu meu [iLFOV] din 2006-2007 E Chiar reusit. Ce-i drept zorzoanele alea ce par de plastic de la comenzi nu prea cadreaza cu restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 uite si indianul pe care e posibil sa mi-l iau sapt care vine eu zic ca e modificat nipru asta cu bun gust dar o sa mai trebuiasca niste mici retusuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 salut,vei avea probleme majore cu roata spate atunci cand va trebui/vei vrea ,sa dai roata spate jos.am cochetat si eu cu o asemenea idee dar am ajuns la concluzia ca nu renteazain rest arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 salut din nou, mi-am luat indianul ..si la fel gandeam si eu..referitor la aripa..dar e prinsa doar in doua suruburi (alea de la amortizoare),si e prinsa f bine cu o ranforsare inteligenta facuta, si chiar am si facut pana in ziua in care am luat-o..si in 10 min am dat aripa jos Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 pfff... a meu nush unde la care categorie intra, da custom sigur ii! apropo, care is bobberele ca io nush moto ii suzuki marauder de 800 din 2002. saua o fost facuta de mana de tatamio(fostu proprietar) la fel si sissy`baru(cromat la elba in tm) si ghidonu si farurile aditionale eu le`am montat! apopo: care stie unde se cromeaza pe zona de vest! mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 ITACROM pe calea Borsului! ironia e ca iti cromeaz , doar daaca: -materialul e gata decapat -si doar cantitati mari asteea fac nichelare nu cromare,decaparea s-ar putea face la Metalurgica. cele doua mentionate snt din Oradea, si ar mai fi UAMT aici numa daca cunosti pe cineva din interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 oky...deci material gata decapat? nu inteleg? adika dat cu decapant? sau cum ) si cantitati mari? nu`i problema! da poate sa fie cantitate mare din piese mici? sau musai bucatile sa fie mari! mersi mult! daca poti face treaba asta o sa ai o groaza de clienti din arad! si mai o intrebare, diferenta intre crom si nichel? nichelu ii mai galbui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 oky...deci material gata decapat? nu inteleg? adika dat cu decapant? sau cum ) si cantitati mari? nu`i problema! da poate sa fie cantitate mare din piese mici? sau musai bucatile sa fie mari! mersi mult! daca poti face treaba asta o sa ai o groaza de clienti din arad! si mai o intrebare, diferenta intre crom si nichel? nichelu ii mai galbui? decapat? materialul inaite de cromare ,nichelare,trebuie finisat ,daor ca finisare tre facuta intr-un mod mai industrial. asta inseamna ca dupa ce este polizat cum trebuie, se trece prin baie de acid sulfuric, apoi printro baie prin care circula curent electric de intensitate ridicata, pentru a curata, scoate din material toate impuritatile, apoi spalari in apa la temp de 100 g celsius, urmata in una de 80 si tot asa pina la temperatura camerei(20-30). deci aici e buba! 0259434791 0723202258 nr de telefon de la Itacrom. poti suna sa vezi ce si cum, e posibil sa colaboreze cu cineva si poate fac ei si decaparea. Nichelarea in principiu e aceeasi ca si cromarea doar ca are o tenta mai aurie nichelul, diferente mari nu sunt, o tenta mai calda fata de crom. Numi faci clienti ,ca nu ma ocup cu asa ceva, bine ar fi, ca as fi facut fericiti multi bikeri, stiu informatiile astea ca am cautat si eu sa cromez si m-am last pagubas, in cele din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate