SLV Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 m-am uitat acum la reportajul de pe protv si nu pot spune decat...comentariu de 0 lei. atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 parerea mea este ca daca te apuci de nebunii nu este nevoie sa mai iei si pe altul dupa tine , multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Imi pare rau cand citesc ca alti motociclisti au patit-o.. Asta e, un moment de neatentie, un moment de prostie si gata... CDI spunea ca era inebunit dupa motoare, ca nu a apucat sa-si vada visul cu ochii.. in fine, stau si intreb: La ce ii foloseste acum ca era inebunit dupa motoare? La nimic. Pacat, s-a stins din viata devreme.. iar in viata nu e ca pe tastatura, dai F2 sau F4 si reiei totul de la capat. Din pacate "game over" inseamna chiar sfarsitul. Raman la parerea mea ca motociclismul nu trebuie tratat ca un simplu joc, ci cu multa responsabilitate, prudenta si stapanire de sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 No comment!!!!! Costi...sa ma anunti si pe mine te rog cand este inmormantarea! Eu vineri vin in Breaza! Recuperare rapida celorlalti baieti! Lasati-o mai moale pe Posada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 R. I. P. pentru cel ce s-a stins simulta sanatate si putere de refacere pentru cei in viata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) degeaba mai criticam acum copilul ca a atacat prea tare virajul, sau ca nu a respectat regulile de mers in grup sau bla bla bla...de cate ori nu v ati aflat si voi la cativa cm de a rata un viraj, sau sa agatati un partener de plimbare care a franat brusc sau a evitat ceva pe drum...pur si simplu nu a fost sa se intample. In cazul lui Bebe s a intamplat, si din pacate mortal. Nu stim ce a fost acolo, un "sa i fie tarana usoara" e tot ce pot sa zic la adresa lui, insanatosire grabnica pentru ceilalti 3, si doamne fereste pentru noi... ps: pentru ametitul ala cu senzorul de ridicat pe o roata...lasa ne prietene, baga te pe forumul Universul Copiilor. Editat August 22, 2007 de cipone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinaia_zx6r Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 R.I.P. Aseara cand am primit telefonul nu-mi venea sa cred ca este adevarat. Este un traseu cunoscut de cei din Campina dar se pare ca nu este suficient. Oare in aceasta tara nu se poate construi un CIRCUIT ?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ps: pentru ametitul ala cu senzorul de ridicat pe o roata...lasa ne prietene, baga te pe forumul Universul Copiilor. De acord cu tine CIPONE insnatosire grabnica pt cei ramasi in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 R.I.P. si insanatosire celor raniti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 bai, este incredibil. Chiar la fiecare topic aceiasi gusteri se cearta, pe aceleasi motive... Un om moare sau este ranit intr-un accident. In loc sa vedem la aceasta sectiune ce s-a intamplat, si sa intelegem detalii despre eveniment, ca sa putem evita pe viitor greseli si sa ne ferim mai bine de consecinte .... ce vedem? Cearta unor imberbi, emitatori de pareri, care nu fac altceva decat sa o faca pe desteptii si sa se faleasca in public. Celalalt nu stie ce spune, eu stiu, nenea! Mi-e sila! Ia nu mai aberati atat. Daca aveti ceva de spus sau de relatat pentru toata lumea, bine, daca nu, PM intre voi. Mai bagati autocenzura inainte sa dati "add" la replici, ce D-zeu? Cine se simte sa ia aminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Oare in aceasta tara nu se poate construi un CIRCUIT ?????????? E buna intrebarea. Un raspuns ar fi ca cei care fac bani in tara asta nu sunt oameni de caracter. Simplu ! Eu sunt optimist ca voi apuca sa ma dau pe un circuit in romanica cat mai sunt in putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 4 pagini, dar nici o descriere a celor intimplate Ca de obicei, idei de genul: 'si noi facem la fel, da' la ei asa a fost sa fie...' Eterna si fascinanta Miorita romaneasca. Ce Proficient Motorcycling, ce circuit?!? Treaba cu senzorul, desi o utopie, i-ar ajuta pe unii care-si iubesc mai tare motocicleta decit viata lor si a celorlalti sa supravietuiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamy Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Dumnezeu sa l odihneasaca pe Bebe ...cu totii il iubim....eu nu mai pot oprii din plans....e o lectie pt toti.....INGERASUL NOSTRU!!!!!!!(((((((((((((((((( --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 10:37 -------------un pr bun...un baiat minunat...nu merita asta...insa chiar el o spunea:"eu daca am sa mor ....pe motor o sa se intample"!!!!TE iubim tudy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 OMFG, 4 dintr-o lovitura, din care unul deja a murit, restul la spital si doar unul e in stare buna !!!! Si culmea erau din zona, se presupune ca stiau destul de bine drumul. @ TomCat Corect, nici acum nu stim prea bine cum s-a intamplat, numai franturi de povestiri si niscaiva supozitii. pacat, mare pacat... Odihna vesnica si condoleante familiei !! Iar pt baieti din spital multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Din cite am intzeles treaba sta in felu urmator : erau in viteza pe virajele de pe Posada iar Bebe a venit din spate sa il depaseasca pe celalat pe viraj, moment in care l-a acrosat si au cazut in prapastie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Shit happens sometimes.... chiar nu parea genul de tigan teribilist, asta e... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 bai, este incredibil. Chiar la fiecare topic aceiasi gusteri se cearta, pe aceleasi motive... Un om moare sau este ranit intr-un accident. In loc sa vedem la aceasta sectiune ce s-a intamplat, si sa intelegem detalii despre eveniment, ca sa putem evita pe viitor greseli si sa ne ferim mai bine de consecinte .... ce vedem? Cearta unor imberbi, emitatori de pareri, care nu fac altceva decat sa o faca pe desteptii si sa se faleasca in public. Celalalt nu stie ce spune, eu stiu, nenea! Mi-e sila! Ia nu mai aberati atat. Daca aveti ceva de spus sau de relatat pentru toata lumea, bine, daca nu, PM intre voi. Mai bagati autocenzura inainte sa dati "add" la replici, ce D-zeu? Cine se simte sa ia aminte... Dumnezeu sa te odihneasca in pace Bebe...... Insanatosire grabnica si totala celorlalti baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 chiar nu parea genul de tigan teribilist, asta e... RIP shut the fuck up! ai sa razi dar...in zona noastra...nu sunt "tigani teribilisti" ca prin bucuresti, care si-au luat motoare decat pt. a impresiona vreo (cuvant urat)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Sa ii fie tarana usoara...din intamplare am fost si eu la spital si am asistat la toata tragedia...oricum condoleante familiei si insanatosire grabnica celorlalti......si pentreu ceilalti motoristi ,ganditi inainte de a da gaz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ma tot uit la pozele postate cu Bebe si observ ca nu prea are echipament,pe masura motorului pe care il conducea. Oare ce echipament avea pe el in acel moment trist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Citesc si nu pot sa cred R.i.P BeBe si multa sanatate celor raniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinaia_zx6r Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Vad foarte multi pe motoare ss fara echipament si cu casca pe cap fara sa fie asigurata. O sa spuneti ca echipamentul uneori nu ajuta la nimic, este adevarat dar de ce trebuie sa suferi cand ai un incident minor? Un os rupt mai putin cred ca te ajuta dar asta inseamna pentru multi ECHIPAMENT= MOTOR MAI PUTIN FRUMOS SI CU MAI PUTINI CAI si mare pacat ca acest gand este prezent la incepatori. Daca cei care sunt la inceput se uita putin la cei care au ceva sezoane in fata lor vad ca au echipament (cei mai multi). Este cald si curg apele pe tine cand stai la semafor, te ploua si te uda pana la piele dar aceste lucruri fac parte din ce se numeste motociclism. Un lucru este clar atunci cand se pleaca in grup si sunt peste 4-5 motorete in acel grup scad sansele unui eveniment, cand sunt 2-3 motorete atunci cresc sansele unui concurs. Cand se intampla se intampla dar parca nu vrei sa auzi de un cunoscut. Vreau sa cred ca D-zeu il iubea pe Bebe si a vrut sa fie langa EL. Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) L-o fi iubind dumnezeu pe bebe, dar cred ca ii uraste familia in mod deosebit.. Si din poze se vede ca baiatul asta nu a pus mare pret pe viata lui. In aproape toate pozele e in pantaloni scurti. Iar intr-una din poze e cu casca de biciclist??? Editat August 22, 2007 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate