Lt. Navarro Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Smeagol, hai ca te faci cu cateva navete de bere/cico ))))))) . Sa-ti traisca motorasul! Si tu pe langa el.Asfalt usacat si muuuuulti km fara probleme. Congrats! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 sa vedem acu ce mai zic carcotashii aaaaaaa, nu-ti fa probleme! Oricand se gaseste cineva cu ceva de carcotit! Smeagol, multi si-au prezentat jucaria aici, dar a ta precis a ramas in mintile baietilor! In rest, cum spuneam la inceputul thread-ului: sa vina vremea frumoasa si sa te bucuri de ea din plin! (dar cu grija, ca nu prea seamana cu Simsonul!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 pacat ...s-a stricat distractia ...bai si cat s-a chinuit Smeagol sa va(ne)convinga....fo 30 de pagini si tot nu reusise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 M-am tinut departe de circul asta ca sa-ti pot ura felicitari in liniste. S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Smeagol, te astept de 1 Mai la mare (pe kawa evident ), nu o sa stai pe uscat, bere ai de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 un prieten nu avea cum sa dovedeasca o asemenea suma..... daca e a ta smigolule, bun venit in clubul premiantilor la clasal 600 cmc , dar tot mi-a ramas in minte cum ai vrut sa te combini cu coxanelu la niste scarite de 300 de mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 14, 2005 Autor Share Postat Februarie 14, 2005 iaca fratilor si o imagine la talon desigur doar cu partea in care zice ceva de 2004 multumesc pe aceasta cale tuturor vroiam sa beau si io o bere pe gratis si nu am stiut cum asa ca am bagat topicu asta ia te uita acum catzi trebe sa cotizeze cu bere incredibil sabine asta e cu scaritzele, daca nu e bani e negociere oricum eu aveam nevoie de mai mult decat scaritze, dupa cum se vede toata partea stanga, plus ca nu-mi convine sa i-au 2 scaritze cand eu vreau doar una ce chitros sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 M-am tinut departe de circul asta ca sa-ti pot ura felicitari in liniste. S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Cred ca de fapt thread-ul asta nu a fost de fapt despre motocicleta lui Smeagol.Mai era putin si vedeam singe.Sa o stapinesti sanatos Bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Parerea mea: carcotasii sa puna mana de la mana si nu ca sa faca mai multe maini, ci ca sa ii ia cadou scaritze... P.S.: Smegoale, la prima intalnire, jumatate de populatie o sa te cunoasca deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Esti tare Bogdane i-ai facut muci pe toti respectul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 btwnumele meu este Bardos Martis Bogdan De unde stiu eu ca asa te cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Chestia hazoasa e ca nu stiu ce s-a casunat pe Smeagol, inca nu am vazut pe nimeni nevoit sa demonstreze ca e proprietarul unui motor cu care s-a laudat. Personal, daca s-ar fi facut atata tevatura pe seama mea, as fi inchis topicul si nu mi-ar fi pasat de parerea nimanui, pentru ca nu as fi admis sa-mi strice cineva bucuria achizitiei. Eu unul prefer sa ma bucur de binele cuiva, poate bucuria lui se rasfrange si asupra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 pai suna a problema de arma psihologica. La porcaria aia de avatar, singura idee e sa dai cat mai tare. ba smeagol, schiba-ti mu.ia aia de fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 pai suna a problema de arma psihologica.La porcaria aia de avatar, singura idee e sa dai cat mai tare. ba smeagol, schiba-ti mu.ia aia de fatza. i agree! chiar ca e dezagreabila.. mai frumoasa era zvastica aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Fratzilor....discutia asta a trecut cu totul pe langa mine. Smeagol, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Felicitari Smeagole ! Stai tare cu "pisicu". Hai ca esti vedeta de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 multumesc, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Asteptam si urarile de bine din parte lui coxi,nu? Ps:sa o stapinesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Asteptam si urarile de bine din parte lui coxi,nu?Ps:sa o stapinesti sanatos! Cu parere de rau va anunt ca COXI nu mai e pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Cu parere de rau va anunt ca COXI nu mai e pe forum. why? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Cine l-a suparat asa de tare pe Coxu de nu mai e pe forum??? Dobrescule poate poti sa ne zici tu ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Cine l-a suparat asa de tare pe Coxu de nu mai e pe forum??? Dobrescule poate poti sa ne zici tu ceva?? Nu zice cu detalii numai vag asa ne lasa-n ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate