Killy Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Va multumim tuturor pentru urari si gandurile bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Casa de piatra !!! Stiu ca toata luna mai la mine e plina de nunti...dar incercam!!! Ne auzim la telefon cand stiti si ora!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Multumim Octav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Nu cred ca se supara nimeni... Killy... ce surpriza... Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o viata plina de bucurii Foxule' tata cu ce le-ai gresit de esti in Carantina?!... Ai febra galbena, malarie, sau holera?... vino linistit ca te tratez cu niste palinca buna si iesi curat ca lacrima... tu crezi ca stie cineva de capul lui pe acest forum ? habar n am, doar cred ca am deranjat sefu' cand am spus ca e forum nemoderat. am trimis pm si am intrebat si eu pe la oamenii din agenda mea teelfonica, deja m-a costat 1 eurocent si nu mi permit sa mia sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Mda... ) tre sa fim cuminti... Daca vrem sa ne exprimam... In sfarsit suntem la mana lor... Voiam si eu sa ma exprim impotriva unor excroci sentimentali de pe forumul asta care fac lucruri intunecate si care in numele camaraderiei trag tepe, fura, excrocheaza si pe care nu-i vede nimeni. Macar asa de amorul artei i-as face de cacao ca sa stie lumea cu cine are de a face... Dar la urma urmei... Who give a f..k...?! Cum zice americanul. Noi sa fim sanatosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Cei din Bucuresti au in plan vreo iesire de 1Mai ? Poate facem o plimbare scurta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 da, in Bg , vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Bg? Detalii, traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Bucale - Ruse - Shumen - Varna - Nessebar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 bun asa, doar ca vineri tb sa fiu la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 pardon.luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 nope, vineri 02 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Plimbare de duminica:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 faina plimbare cam asa m-am plimbat si eu din noiembrie pana acum.... no offence, dar nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 salutare. caut sa cumpar o busa 2500 -3000 euro. care aveti sariti cu ofertele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Salut. Problema e ca daca nu ai noroc, cu acești bani nu gasesti busa sa fie ok tehnic si estetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) salutare. caut sa cumpar o busa 2500 -3000 euro. care aveti sariti cu ofertele. Mai sari tu cu banii...ca la pretul ala iei cadru, carenele, furca si o roata... Cu guma la mana a-2-a Sau iei o epava accidentata de pe la samsari. Editat Aprilie 29, 2014 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 salutare. caut sa cumpar o busa 2500 -3000 euro. care aveti sariti cu ofertele. Iata una...http://olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-1300-hayabusa-ID1M4E9.html#9ca7c6e819 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Plimbare de duminica:) Intretinut motor... Fain... Zile bune Iata una...http://olx.ro/oferta/suzuki-gsxr-1300-hayabusa-ID1M4E9.html#9ca7c6e819 Scula... ) Imi plac scaritele din "titan"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Intretinut motor... Fain... Zile bune Scula... ) Imi plac scaritele din "titan"... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 30, 2014 Autor Share Postat Aprilie 30, 2014 Vreau si eu o busa cu 3100,dar sa fie generatie noua si sa aiba toate pistoanele ) Care veniti la drag la Venus maine?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 scuza ma ca sunt interesat de alta busa nu de ultra mega ingrijita si superperformanta hayabusa by emylioooo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Vreau si eu o busa cu 3100,dar sa fie generatie noua si sa aiba toate pistoanele ) Care veniti la drag la Venus maine?!? Ce se intampla maine unde si care este programul Emylyo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 2, 2014 Autor Share Postat Mai 2, 2014 Vlad vlad...dupa cum poti citi topicul se intituleaza :Detinatori de hayabusa.Nu cred ca e cazul sa te agiti...baga un ochi pe toate siteurile romanesti si vei vedea ca busa oricat de ieftina ar fii tot sare de 3000.Si pt ca te bagi aiurea imi permit sa iti spun ...mai cauta.Toate busele celor ce intra aici sunt moto intretinute si de calitate.A mea oricum nu este pt oricine...imi rezerv dreptul de a alege cumparatorul.De ce?Pt ca asa am eu chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Salut! Aveti idee de unde pot gasi rulmenti pentru roata fata? Si eventual daca stie cineva ce dimensiune au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate