TNG Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Craciun fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Tng punki &all.lma cu drag.multi km cu soare Si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI TOATE CELE BUNE TUTUROR COLEGILOR !!!!NUMAI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 La multi ani si sa aveti parte de un an nou mai bun , lipsit de evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 LA MULTI ANI SI UN 2015 EXCEPTIONAL TUTUROR COLEGILOR !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 La Multi Ani mult succes in noul an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Salutare băieți! Cum ați început anul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 .....cum l-am terminat pe celalalt......, in carje si orteza pe picior, de la glezna pana la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Sa avem grija de sanatate si sa ne vedem cu bine si anul acesta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Mda, optimisti vaz !!! Ia ziceti-mi voi ce sa aleg ptr. Busa mea, Michelin Pilot Power 2CT, Power 3, Conti Sport Attach, Brigestone sau Pirelii Angel ST ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 ce se aude de intalnirea aia de inceput de sezon?eu vreau sa imi iau biletu sa vin asa ca astept opinii pareri si o data probabila....asa ca putina agitatie si miscare peaici ce daca afara ingheat pietrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) din pacate, se pare ca odata cu trecerea timpului, devenim mai intelepti sau ne ancoram si mai mult in cotidian. Iar o data cu acestea apar si problemele. Entuziasmul a scazut si chiar daca nu vrem sa recunoastem o stim cu totii ca asa este ! Eu cat am putut am incercat sa tin legatura cu fiecare asta in functie de cum am reusit si eu sa ma fac inteles mai mult sau mai putin. Nu vreau sa ajung " oracolul posesorilor de buse " dar viitorul este sumbru ! PS. Poate este astenia de primavara ! si sa speram ca este atat! Editat Ianuarie 27, 2015 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Salut Gino si eu sper cand vine caldura sa se mai animeze forumul acum cred ca sunt bagati la hibernare majoritatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 PS. Poate este astenia de primavara ! si sa speram ca este atat! Asa sa fie, doar astenia, zic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Eee .... Gino acu` fiecare e cu altele pana incepe sa se dezmorteasca pe afara : Octav cu cainele pe acasa, Emil cu recorduri la consum pe golf, eu cu scoala, capitanu`cu tricotatul, Pantera e in proces cu firma Durex ca s-a spart prezentativu`si...sa fie sanatosi ) etc etc . Eu sunt sigur ca obiceiul de a ne vedea (macar) la inceput de sezon pe undeva si sa povestim nu o sa dispara chiar si daca nu vom mai avea hayabuse.In alta ordine de idei cred ca data este prea devreme pentru a fi stabilita, vremea fiind capricioasa in perioada asta, deci putem spune doar tradional mijlocul/sfarsitul lui Mai si ca locatie as avea o propunere: http://www.complexcasadevis.ro/ Petrosani, aproape de Transalpina, zona frumoasa, dumul bun si locatie centrala .. ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) )) Editat Ianuarie 27, 2015 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Hoppa si eu ! Munca,munca,munca!!!...un pic de rasplata de saptamana viitoare,dar va sunt alaturi. George nu fi pesimist,ca trece iarna si se schimba atmosfera! Tudore cunosc locatia,este in regula,dar trebuie organizat intr-un fel! Domnisoara se sunt cu piesele acelea? Editat Ianuarie 27, 2015 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Care domnisoara ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Ce sa zic, visez la o intrunire ca la Sibiu din 2010. Din pacate o sa raman ca ursul in barlog ! Totusi daca fiecare isi doreste cu adevarat acest lucru, sunt sigur ca o sa se poata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Eee .... Gino acu` fiecare e cu altele pana incepe sa se dezmorteasca pe afara : Octav cu cainele pe acasa, Emil cu recorduri la consum pe golf, eu cu scoala, capitanu`cu tricotatul, Pantera e in proces cu firma Durex ca s-a spart prezentativu`si...sa fie sanatosi ) etc etc . Eu sunt sigur ca obiceiul de a ne vedea (macar) la inceput de sezon pe undeva si sa povestim nu o sa dispara chiar si daca nu vom mai avea hayabuse.In alta ordine de idei cred ca data este prea devreme pentru a fi stabilita, vremea fiind capricioasa in perioada asta, deci putem spune doar tradional mijlocul/sfarsitul lui Mai si ca locatie as avea o propunere: http://www.complexcasadevis.ro/ Petrosani, aproape de Transalpina, zona frumoasa, dumul bun si locatie centrala .. ce ziceti ? Interesanta locatia ! E de retinut . Gino in pesimismul lui din postare ( care nu il caracterizeaza) are un pic de dreptate dar sper sa fie din cauza vremii de afara care ne cam doboara psihic pe toti. Hai cu vara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 eo creca o iau razna daca nu vine vara asta mai repede....pfuuu...de fiecare data cand merg la munca si vin de la munca si dau cu ochii peste prelata care acopera mobra o iau razna..nici macar nam reusit sa fac 600 de mile sa pot face revizia (...da eo daca nu mai am harcabuza ma primiti si pe mine?...promit ca aduc niste miere din aia buna cum afost la Focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 eo creca o iau razna daca nu vine vara asta mai repede....pfuuu...de fiecare data cand merg la munca si vin de la munca si dau cu ochii peste prelata care acopera mobra o iau razna..nici macar nam reusit sa fac 600 de mile sa pot face revizia (...da eo daca nu mai am harcabuza ma primiti si pe mine?...promit ca aduc niste miere din aia buna cum afost la Focsani Tu Intruder 1800 nou ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate