Morrisson Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Propuneti ceva si ramane stabilit. Azi sau maine ii schimb si uleiul asa ca e gata de drum. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 (editat) Duminica..oriunde L.E. tocmai am auzit ca ploua. Se sperie cineva? Editat Martie 26, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Duminica..oriunde L.E. tocmai am auzit ca ploua. Se sperie cineva? Duminica nu pot eu. Maine (Sambata) e ok pt mine. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Na..ne potrivim ca nuca in perete Sambata lucrezzz. Din cate se pare am sa ies solo a'ta e'te ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Salutare Flacai... si Fete... ca sa mai rup si eu tacerea... in sfarsit ma pregatesc de drum catre casa... Am vazut ca sezonul nu a debutat prea bine... din pacate... dar in sfarsit... sa fim optimisti... mda... ceva noutati busa mea s-a pricopsit cu ceva discuri noi nu arata rau... deloc chiar... de abia astept sa le vad pe motor... da pana atunci God Speed. Ps: - si nu uitati sa va feriti de gropi si canalizari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Bogdane,tata, poate ne potrivim sa mergem impreuna pe undeva, daca poti in timpul sapatamanii i'm in. Poate facem o tura pana la Sinaia si ne intoarcem pe Cheia, sa fim totusi intr-un plin asa, de 300-350km. Apropos, tobele tale pe motorul meu te fac sa-ti doresti sa nu ai auzul asa fin. Voie buna. Cat despre Gabi, hai si tu odata acasa ca Busa ta face paianjeni in continuare, noroc ca ii mai arat cheia din cand in cand. Bafta si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 27, 2010 Autor Share Postat Martie 27, 2010 Azi m-am apucat de revizie si eu.Continui luni lucrarea,asigurare si start in noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Bogdane,marti apare capitanul pe acasa,il mai lasam un pic sa isi revina si cum am o zi libera ,am plecat Vremea? ..nu conteaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Oare cum ar arata un chopper din ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) cam asa Editat Martie 28, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Bogdane,marti apare capitanul pe acasa,il mai lasam un pic sa isi revina si cum am o zi libera ,am plecat Vremea? ..nu conteaza ! S-a facut!!! Tocmai te-am adaugat si eu pe mess. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Ia uitati cu ce se ocupa prietenul nostru @I-nox prin strainatati Bravo man, superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Sal, pai nu vine frate din cand in cand si prin RO sa se ocupe si pe aici? Ca lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Ehe,daca aici nu a fost apreciat,s-a mutat omul in Strainezia. Pe aici nu mai are ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Este ok,sudura originala ''solz de peste''. La mine arata la fel(poate un pic mai finisata) Editat Martie 29, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 arata bine nu sunt probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Este cea originala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Original de la ma-sa ! O sudura de "om" nu arata asa de regulata in aluminiu. Cu autogen, electric sau alte feluri le mai pacalesti sa arate bine dar argonul e mai pretentios.La un cadru de motor se vede care e sudura originala si care e aia shmenuita in 90% din cazuri. Uite-te si la restul si o sa vezi ca sunt la fel de "incarcate"...doar nu a sudat ala totul din nou ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Baieti, am o rugaminte la voi. Cochetez cu ideea de a cumpara o busa insa sunt in dubii din cauza unor suduri care mi se par ciudate. Va cer parerea voua, posesorilor. Sudurile se afla in zona jugului, zona susceptibila rupturilor la hayabusa, din cate citesc pe forumuri dedicate. Atasez poze. Multumesc! ps. an de fabricatie 99. Daca vrei mergem sa o vedem impreuna.O aduc si pe a mea si faci comparatia pe ''viu'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Salutare tuturor, Ajuns-am acasa insfarsit... cele bune tuturor... ========= Sudura e ok dar o parte se pare ca o parte a fost refacuta... in poza 4 se vad ceva Stropi de metal proaspat sarit din electrozi ... si pe plastice in planul departat se vad urme de (buline) de la metalul incins care l-a ars pe alocuri cand a sarit in timpul sudarii... o parte se pare ca a ramas sudura din fabrica... o parte e lucratura manuala... asta e parerea mea... cea manuala nu e uniforma ca si cea facuta in fabrica. Pe cadrul meu nu sunt stropi de metal incins lipit... sper sa nu am dreptate ... si sa nu fie cum zic eu... Editat Martie 31, 2010 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Bine-ai venit, Capitane! cre' ca ti-a fost tare dor de romanica.. :-)) Salutare celui care-a trecut pe Cal. Vacaresti spre Dristor azi, pe la 14.15!! Editat Martie 31, 2010 de BOA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Salutare Capitane si bine ai revenit cu picioarele pe pamant. Asta-seara revin si eu in Bucuresti asa ca te sun sa mai povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 faine discurile capitane vezi ca la alea iti trebuiesc placute mai speciale din cate imi dau seama sunt cele de la braketech ..in ductile iron .. coeficient de frecare mai mare decat otelul ..dar tre placute care sa mearga bine cu ele nu toate sinterizatele sunt bune ai exagerat putin de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Mac, ce placute se preteaza la asa ceva? cele cu inalt continut de carbon : dualcarbon, brembo RC, cp211 ferodo (singurele ferodo bune existente, de curse pe deasupra), did zcoo ceramice, lucas crq si car, cele cu carbon depoziteaza o pelicula de carbon pe suprafata discului ..pelicula folosita la franare, ca si material de contact intre discuri si placute, nu tre curatate deloc discurile de la un skimb de placute la altul did zcoo ..scumpe dar superioare celor cu carbon ca si putere de franare, sinterizate ceramice, deloc agresive cu discul, durata excesiva ..eu am 14 zile intregi de pista la activ cu ele si sunt inca bune , placutele PFC: performance friction ..compozitii 97 05 si 07, placute necunoscute in romanica ..dar super super tari, putin sub zcoo dar mai modulabile si mai putin agresive initial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Nu ne strangem si noi de Paste nicaieri?! :-?? o biserica, ceva si-apoi vreo terasa deschisa.... :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate