tud0r Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 deci pana la urma... cate stickere cu insigna busa sa fac? pt cei de mai departe (oradea) trimiti alea 2 bucati prin posta sau cum se procedeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Bine ai revenit CAPITANE. Interesante discurile . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Avand in vedere incepe sezonul eu zicca ar fi buna o harta a drumurilor din Romania . . . exista deja un proiect pentru asta dar eu zic ca ar fi buna si o varianta simpla si din moment ce toti avem aceleasi motoare ma gandescca "DRUM BUN" nu va fi o parere subiectiva asa ca uitati harta facuta de mine cu ce este de ANUL asta si nu de toaman trecuta pentru ca ... toata lumea stie bine ...daca aveti cunostintze , prieteni care sa contribuie este un topic PINNED pe Discutii despre motociclism unde puteti contribui SAU direct pe harta de mai jos ...am luat ca drum bun de referinta Brasov - Sighisoara care cred ca tota lumea l-a facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 maine sau poimaine sunt gata stickerele. faceti o lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel71hay Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 salutare si sa aveti un sezon minunat Mesaj completat am i eu o rugaminte ...am nevoie de un bord de hayabusa daca cineva ma poate ajuta ii sunt tare recunoscator ...contracost bineinteles caut de ceva vreme si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 :x cine vrea sa fie politist pe asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Si pe Sora-sa Bre... ca se potriveste... pagina cu negrii Am mai postat-o... da in sfarsit... ptr reclama la LV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Si pe Sora-sa Bre... ca se potriveste... pagina cu negrii Am mai postat-o... da in sfarsit... ptr reclama la LV... come oooooon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Si pe Sora-sa Bre... ca se potriveste... pagina cu negrii Am mai postat-o... da in sfarsit... ptr reclama la LV... hmm... as .... pentru motorul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Astia chiar nu au nici o treba cu protectia....ii doare la bashketzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 intreb si eu pt un prieten ,a adus o busa 2004 ,din franta si e limitat la 250/h ,se poate cumva delimita ?si daca da cum? sau unde? va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 nu cred ca este limitata la 250 mai degraba la 300 se poate scoate limitarea prin monatrea unui TRE emil are asa ceva pe BUSA lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Care stiti daca e-adevarat ca pe modelele 2008-2009 n-au mai pus limitari?! :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Si pe Sora-sa Bre... ca se potriveste... pagina cu negrii Am mai postat-o... da in sfarsit... ptr reclama la LV... capitane nu de acolo ai tu toba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 E posibil sa fie kilometrajul in mile adusa din Anglia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 intreb si eu pt un prieten ,a adus o busa 2004 ,din franta si e limitat la 250/h ,se poate cumva delimita ?si daca da cum? sau unde? va multumesc bine zice omul... Km tai sunt mile... asa ca nu-i trebuie nimic... ) oricum zi-i sa o lase mai moale... ca nu sunt drumuri la noi de "condus extrem" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Are dreptate Capitanul, foarte rapida pentru planeta Pamant...asa ca a plecat in spatiu http://news.softpedia.com/news/Sonda-Hayab...a-ro-8357.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Asa cum busa a fost o inovatie in 99 asa si satelitul respectiv este tot o inovatie in domeniu,datorita propulsiei "inovatiile implementate de catre japonezi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BATRINUL Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) nici nu ai luat-o bine si o vinzi deja?<te-a speriat chiar asa tare daca dupa prima zi vrei s-o vinzi sau numai pt bani? Nu cred ca-mi prieste la cei 48 de ani. Cind am luat-o m-a incintat pretul, dar nu cred ca e de mine. Mesaj completat Nu cred ca-mi prieste la cei 48 de ani. Cind am luat-o m-a incintat pretul, dar nu cred ca e de mine. Totusi daca o pastrez, credeti ca se preteaza sa-i pun tobe sport si daca raspunsul e da, de unde ? Editat Aprilie 8, 2010 de BATRINUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Nu se preteaza sa ii pui finale sport,mai bine ii scoti sitele sau ceva de genu.Sau ii duci traseul decat pe o finala Editat Aprilie 8, 2010 de kerozen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu cred ca-mi prieste la cei 48 de ani. Cind am luat-o m-a incintat pretul, dar nu cred ca e de mine. Nu te supara ca sunt un pic rautacios,dar zic sa-l vinzi linistit,macar poate faci fericit pe cineva cu ea.O Hayabusa nu se cumpara pt "pretul incitant",ci pt ca-l doresti.Eu am 42 de ani,si nu tusesc de la ea.Ba dimpotriva,imi da satisfactii.Ramai surprins cat de usor se conduce........aniway,exista vorba in "strainezia" ca,Hayabusa isi alege propietarul,si nu invers.Bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu te supara ca sunt un pic rautacios,dar zic sa-l vinzi linistit,macar poate faci fericit pe cineva cu ea.O Hayabusa nu se cumpara pt "pretul incitant",ci pt ca-l doresti.Eu am 42 de ani,si nu tusesc de la ea.Ba dimpotriva,imi da satisfactii.Ramai surprins cat de usor se conduce........aniway,exista vorba in "strainezia" ca,Hayabusa isi alege propietarul,si nu invers.Bafta la vanzare. Asa este ! Ai dreptate ! Busa ori iti place, ori nu-ti place...iar daca ei nu-i place de tine are grija sa te faca sa n-o placi nici tu pe ea ( ce imbarligatura de cuvinte am facut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 @pantera' tu pilotezi o hayabusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) @pantera' tu pilotezi o hayabusa ? Ea ma piloteaza pe mine Baietii, ramane 1 mai la mare pana la urma ? Editat Aprilie 8, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate