danutu_m Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 are cineva idee de ce incepe vacuta sa vibreze dupa 4700 ture?e incurabila sau se poate schimba ceva? Daca este vorba de vibratiile care apar pe la ~4700rpm si dispar pe la ~5300rpm (nu m-am uitat niciodata exact care este plaja de turatie), sa stii ca este ceva normal la Hayabusa. Si eu le simt. Ce generatie de Busa ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Felicitari. Daca erai din Bucuresti te sponsorizam cu un seting de vacum si un set de bujii. Ca meriti... Sar'na Sabin! Cum merg modificarile la motorul tau ? Ti-am urmarit topicul, dar in ultima vreme n-am prea intrat pe net... Ieri am stat cu ochii pe bord, sa nu care cumva sa trec de 20.000 fara sa fac poza la fata ! Lasa ca am sponsorizat NASU cu o pompa de benzina!!! Bravo fata la mai multi!!! Nasule, da-ti-ar Dumnezeu sanatate, ca din rahat mare m-ai scos tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 @nasu nu am dat bani pe a doua instalatie ca o aveam in garaj , @sabin acum functioneaza perfect , o sa trec azi pe la yamaha sa imi zica ce au facut Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 SUPER ASA!!! Asta este bine si cel mai bine este ca ai rezolvat problema. Sa ne spui si noua ce a avut. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Ms frumos , cand aflu va spun desigur poate o sa mai dea si altii peste problema asta si sa stim cum se rezolva direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Pentru baietii carora le place sa se joace cu ECU, de-aici se pot download-a map-uri ! http://ecueditor-germany.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 (editat) Pentru baietii carora le place sa se joace cu ECU, de-aici se pot download-a map-uri ! De la descarcat harta pana la jucat cu ecu este un drum foarte foarte lung! Modificari pini calculator,interfata,setari, drivere,dataloging,RISC sa prajesti ecu daca nu ai fost atent..... Editat Septembrie 30, 2011 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Pentru baietii carora le place sa se joace cu ECU, de-aici se pot download-a map-uri ! De la descarcat harta pana la jucat cu ecu este un drum foarte foarte lung! Modificari pini calculator,interfata,setari, drivere,dataloging,RISC sa prajesti ecu daca nu ai fost atent..... La asta ma refeream ! La tine, la NASU, la Capitanu, etc, voi, care stiti cu ce se mananca, m-am gandit sa va dau o mana de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 La asta ma refeream ! La tine, la NASU, la Capitanu, etc, voi, care stiti cu ce se mananca, m-am gandit sa va dau o mana de ajutor ! Sar-mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Multumesc Pantero pentru informatie!! Ai vazut ce experienta are neamtul ala peste 10 ani in industria auto si mai ales ce scule si aici ma refer la dyno. Eu sunt foarte bun prieten cu Marius alias RBN My link si fara sa am niste dotarii minime (analizor de gaze si dyno) nu o sa ma apuc de asa ceva chiar daca stiu cu ce se mananca. Dar nu strica sa strang informatii . Multumesc inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Ducatistului trebuie sa-i multumim , ca el gaseste asa bunatati de site-uri ! Za niu nambar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 cum dau like ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 "BUTON DE LIKE" Apasa-l ! Apasa-l! Apasa-l ! Apaaaaaaaaasaaaaaaaa-l ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Toata lumea a inebunit cu facebook-ul asta, poate sunt de moda veche si nu am cont( nu am cont deci nu exist) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 ( nu am cont deci nu exist) !!! Nasule...te rog !!! asta-i marca inregistrata, a lui Gino. mi-a zis-o la intrunire si am ramas masca. poi iaca acu am inceput sa exist Giiinoooo, unde esti frate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Nasule...te rog !!! asta-i marca inregistrata, a lui Gino. mi-a zis-o la intrunire si am ramas masca. poi iaca acu am inceput sa exist Giiinoooo, unde esti frate ? La Sibiu , unde sa fiu ..... ! PS. .....prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Acum va luati de mine ca am plagiat un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 La Sibiu , unde sa fiu ..... ! PS. .....prietenii stiu de ce Stim, stim ! Gino, cu sange de hayabusist in el, evident ca nu s-a lasat pana nu s-a combinat cu Diana, reporterita de la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 tiiii... ieri am dat o tura doua buse si nu stiam unde sa ne priponim... daca stiam iti faceam o vizita si nu conta ca nu ai pat in plus ca io pot dormi cu voi in pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 tiiii... ieri am dat o tura doua buse si nu stiam unde sa ne priponim... daca stiam iti faceam o vizita si nu conta ca nu ai pat in plus ca io pot dormi cu voi in pat. La mine ? Va asteptam cu drag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) casa de piatra Promit solemn ca va invit la nunta ! Editat Octombrie 2, 2011 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Promit solemn ca va invit la nunta ! imi calc nadragii si's prezent la chef. n-are vreo sora mireasa? (sa-mi gasesc si io jumatea) la Sibiu am gasit eu o juma' dar am baut-o cu Pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 De Pe 9 o sa fiu si eu prin SIbiu timp de 2 luni asa ca va astept sa revedeti orasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Promit solemn ca va invit la nunta ! Eo am impresia ca iti trebuie si niste tocuri pt tine nu pt mireasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate