scamosu_gl Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 man e intrerupator... cu rezistenta si dioda cum ii zici tu... ) nu te-a facut de rusine. trebuia sa ai tu mai multa grija de ea. man japonezu a gresit ca nu l-a facut ermetic sa nu intre apa in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Japonezu nu greseste, tu esti in tara gresita nu puteai sa te duci mai la sud unde este numai soare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 intradevar mai multa ploaie umezeala si udeala ca aici nu e nicaieri...da totusi japonezu a gresit piesa sa deteriorat datorita apei ajunsa in ea...ceea ce nu avea voie caldura degajata de motor a incalzit cauciucul si siliconul cu care era izolat si asa a ajuns apa in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) La 12 ani cat are motorul sa te mai astepti sa mai cada cateceva... nu e mult zic eu... pune husa pe ea nu o tine in ploaie si mai baga niste spray de tratament cauciuc (vezi ca se gasesc niste sprayuri "transmision belt tratament") pe ici pe colo ca sa mai prelungeasca viata protectiilor din cauciuc. Ma acoperi si tu porii si crapaturile aparute in decursul anilor. Editat Ianuarie 23, 2012 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Pai daca a ramas Sighisoara ca locatie, sa rugam pe Punki sa vina cu niste propuneri de cazare, ca e de prin partea locului. Daca nu se poate intr-un singur loc facem ca anul trecut alegem doua locatii apropiate si ne organizam la fata locului. Deci Punki ce ne propui A si sa nu uitam data intr-un weekend din Mai Locuri sa avem loc cu totii gasim,important este data,cate persoane si bugetul,iar eu ma apuc sa vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Locuri sa avem loc cu totii gasim,important este data,cate persoane si bugetul,iar eu ma apuc sa vorbesc. Liste cu participanti..? Ca sa vezi estimativ la cati sa te astepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Noi venim doi, cu doua Busici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Exista oare Hayabusa Club Romania? Pe facecrap am vazut..Hayabusa Italia Club.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 oExista oare Hayabusa Club Romania? Pe facecrap am vazut..Hayabusa Italia Club.. Nu exista, dar nu e timpul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Nu exista, dar nu e timpul trecut. poate punem bazele unei "asociatii" la intalnire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 poate punem bazele unei "asociatii" la intalnire... Am mai propus man, dar e complicat ca suntem imprastiati in toata tara... pe hartie putem face ceva. Club... mai putin probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Am mai propus man, dar e complicat ca suntem imprastiati in toata tara... pe hartie putem face ceva. Club... mai putin probabil. pai si ce aia din italia stau toti intr'un apartament? hai sa facem nu o intalnire pe an...ci mult mai multe! hai sa facem o intalnire de deschidere de sezon! de ziua femeii! de 1 mai? de ziua barbatului! de ziua fiecaruia? hayabusa day! everyday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Liste cu participanti..? Ca sa vezi estimativ la cati sa te astepti? Hai cu lista ! Pantero anul trecut asa frumos ai organizat,asteptam la fel si acum ! Eu te ajut cu locatia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Pai apucati sa scrieti lista ca sa stim pe cine ne bazam. Vreau sa fiu trecut si eu pe foaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 1. Octav... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Hai cu lista ! Pantero anul trecut asa frumos ai organizat,asteptam la fel si acum ! Eu te ajut cu locatia ! Merci man ! Stai sa vedem cam cati ne vom strange ca sa vedem cat de mare trebuie sa fie pensiunea, poate reusim sa stam toti in acelasi loc de data asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Merci man ! Stai sa vedem cam cati ne vom strange ca sa vedem cat de mare trebuie sa fie pensiunea, poate reusim sa stam toti in acelasi loc de data asta ! daca nu a-ti stabilit locatia poate va ajut eu .. http://paraul-rece.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 1. Octav... .... Oriunde ar fi , baza si pe mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Se pot trece pe lista si novicii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 1. Pantera + Bubuloiu' mare ( 2 Busici ) 2. LaurBalaur ( cu Busa, fara CBR) 3. Dragstarul 4. Capitanu 5. Punki 6. NASU 7. Octav 8. Mariuscojo 9. Killy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 La mine, o sa trec 2 persoane la cazare. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Ar trebui sa treci in susul listei HAYABUSA MEETING 2 sau ceva de genul asta. Si tare-mi place cand ne mobilizam in halul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Vin si eu conditia e sa fiu in tara. O iarna minunata in continuare... Ninsoarea e la ea acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 1. Pantera + Bubuloiu' mare ( 2 Busici ) 2. LaurBalaur ( cu Busa, fara CBR) + inca o persoana(pasager) 3. Dragstarul 4. Capitanu 5. Punki 6. NASU 7. Octav 8. Mariuscojo 9. Killy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 1. Pantera + Bubuloiu' mare ( 2 Busici ) 2. LaurBalaur ( cu Busa, fara CBR) + inca o persoana(pasager) 3. Dragstarul 4. Capitanu 5. Punki 6. NASU 7. Octav 8. Mariuscojo 9. Killy + inca o persoana(pasager) O propunere de locatie din partea mea - Sambata de Sus ( http://www.sambatadesus.ro/index.php). Zona este foarte frumoasa, cu multe posibilitati de cazare. Pentru Sighisoara, in cazul in care suntem o gasca mare, am gasit aceasta varianta (http://www.turistinfo.ro/sighisoara/cazare-sighisoara/motel_corsa-c45463.html) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate