TNG Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Capitane...daca nu "stai"in acei bani eu zic ca merita sa stea la tine.Ai bagat o multime de bani pe care este greu sau sa-i recuperezi,sa nu mai zic ca piata este moarta la noi. Daca o sa am posibilitatea financiara pe viitor,eu nu o sa o mai vand niciodata,macar ca ma uit la ea de fiecare data cand intru in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 ha..ha ha.... ...rase unul cu busa din 99!!!! a mea cred ca ajunge de colectie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 raman pe aceeasi linie ! iar doritorii noi de intruniri pentru anii urmatori le urez multa sanatate si sper ca entuziasmul de pe forum sa se concretizeze si in efortul moral,financiar si personal de a infrunta chiar si conditii vitrege ale vremiii pentru ca frumusetea fiecarei intruniri tine de efortul fiecaruia de a participa coroborata cu inspiratia organizatorilor ! sa auzim numai de bine in noul an si sa ne revedem fericiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 incepem cu urarile de acuma ? nu asteptam pana la Craciun & shit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 13, 2012 Admin Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) capitane eu cred ca cere mult pe mobra lui... e frumoasa dar e 12.000 nou Daca te referi la 1200GS ADV te inseli..costa cam 17-18.000 euro de nou.. Referitor la vanzare si la accesoriile bagate in el..alea le-ai bagat pt.sufletul tau, nu mai recuperezi mare lucru, asa cum spuneau si altii inaintea mea. Pina la urma nu este decit un fier la care ii scade valoarea in timp, nu vinzi un lingou de aur. Nu ai decit doua variante, unu..uita-te cit este una normala la kilometrii si anul ala, mai pune ceva peste si negociaza cu respectivul, poate o dai la pace si a doua..o tii pt.sufletul tau, mai ales daca ai bagat asa multi bani in ea. Partea proasta daca alegi cea de-a doua varianta este ca o sa te plictisesti de ea la un moment dat si vei dori altceva, iar atunci o dai pe doua putini de branza, cit va valora la timpul ala. Succes si sarbatori fericite. Editat Decembrie 13, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 conform site-ului oficial al bmw uk http://www.bmw-motorrad.co.uk/motorcycles/enduro/bmw-r-1200-gs-adventure/prices-and-specifications.html pretul e de 12,345.00 exact cu vat inclus..deci n-am vb din povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 13, 2012 Admin Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) deci n-am vb din povesti Nu, evident.. Doar ca fiind UK, astia au prostul obicei sa foloseasca Pounds.. Ia inmulteste cu 1.25 aprox si vezi cit iti da, la care mai adaugi optionalele si ai sa vezi ca mobra asta poate urca pina inspre 19.000 euro.. . Editat Decembrie 13, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 18.000 euro a dat un prieten in Grecia pe el cu o gramada de optionale pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 ...din punctul meu de vedere i-mi ajunge din iarna...nu m-ar deranja nici daca ar veni vara ,direct 30 de grade,fara primavara.:-) ..dar totusi,daca tot am ajuns si la perioada asta va doresc la toti : CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 ete bradu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Va doresc un Craciun fericit alaturi de familie si cei dragi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun Fericit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Multumesc pentru Urari... si voua tuturor... Un Craciun Linistit, sanatate si un sezon bun in anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericiiiiiiiit tuturoooor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit, un an nou in bucurie langa familie, dar mai ales va doresc un sezon viitor bun. Stima si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit si multa sanatate! TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TUTUROR ! Editat Decembrie 25, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 heeiiii...multumim pentru urari....asemenea tuturor!!.... asfalt uscat...mi se pare o urare depasita...asa ca.. drumuri lungi si frumoase ..fara incidente..in orice conditii!! .... sper sa ne vedem..sanatosi si pusi pe distractii.. sa ne amintim si de prietenii care sunt aproape de noi si din alte lumi!! Sarbatori fericite tuturor...din orice religie sau nationaliate!! !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Salutare, Ma bate un gand de ceva vreme sa achizitionez o hayabusa si as dori sa aflu de la posesori cateva amanunte. Am facut o tura cu un '99 si mi sa parut extrem de manevrabila si de stabila, eu la 1,90m stau bine pe ea stock insa ma intereseaza la regim de touring 800-1000km pe zi o mai fi la fel de confortabila? Cat de confortabila este pentru pasager? Am vazut destule echipate pentru touring cu side case-uri mari de 40L si topcase de 52L dar nu stiu in ce masura afecteaza ciclistica si comportamentul la viteze mai mari (150-160km/h)? Cum este cu fiabilitatea? Stiu ca este suzuki si ma astept sa fie fiabila ca o stanca, dar ati auzit de modele care sa sara de 150-200.000 km fara probleme? Merita diferenta de bani pentru modelul dupa 2008? Ce e drept imi face cu ochiul modelul 2013 care are abs si frane brembo dar pentru ala trebuie sa mai astept ca nou nu mi-l permit. In rest ciclistica, puterea si modul in care motocicleta asta increteste asfaltul in spatele ei m-a facut sa uit de V2. Asfalt uscat celor care mai merg cu busele pe vremea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 rimstripes hayabusa, acum la reducere. 50 de lei setul complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 rimstripes hayabusa, acum la reducere. 50 de lei setul complet. bine ai revenit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Salutare, Ma bate un gand de ceva vreme sa achizitionez o hayabusa si as dori sa aflu de la posesori cateva amanunte. 1.ma intereseaza la regim de touring 800-1000km pe zi o mai fi la fel de confortabila? 2.Cat de confortabila este pentru pasager? 3.Am vazut destule echipate pentru touring cu side case-uri mari de 40L si topcase de 52L dar nu stiu in ce masura afecteaza ciclistica si comportamentul la viteze mai mari (150-160km/h)? 4.Cum este cu fiabilitatea? Stiu ca este suzuki si ma astept sa fie fiabila ca o stanca, dar ati auzit de modele care sa sara de 150-200.000 km fara probleme? 5.Merita diferenta de bani pentru modelul dupa 2008? Ce e drept imi face cu ochiul modelul 2013 care are abs si frane brembo dar pentru ala trebuie sa mai astept ca nou nu mi-l permit. ok, voi raspunde pe rand la intrebari. Vreau sa precizez de la inceput ca ceea ce voi scrie reprezinta ce am experimentat eu pe aceasta motocicleta timp de 4 ani si jumatate. 1. Te vezi facand 800-1000km/zi aproape in fiecare weekend, sau asa ocazional? daca raspunsul tau este "aproape in fiecare weekend", hayabusa nu este potrivita. Nu ma leg de pozitia semighidoanelor pentru ca am vazut ca ai scris ca e ok pentru tine, dar saua devine obositoare de la 5 ore in sus (cel putin pentru mine). Inca o chestie, esti destul de inalt si sa stii ca genunchii vor fi destul de flexati din cauza pozitiilor scaritelor. Eu sunt mai scund ca tine, am 1,70m si tot im obosesc picioarele. 2. Pentru pasager e mai rau decat pentru pilot dpdv al confortului. 3. Eu am mers doar cu genti laterale textile care nu sunt asa de mari ca cele la care faci referire. Atunci cand le incarcam la maxim (~ 7kg fiecare) simteam o idee mai greoie motocicleta la schimbarile mai rapide de directie, atat. La viteze mai mari, chiar peste 200, nu am simtit motocicleta instablia deloc. 4. A mea are 80 de mii de km acum, am luat-o la ~32 de mii, tot ce am schimbat pana acum la ea a fost becul de faza scurta si becul care lumineaza numarul de inmatriculare. A, a mai cedat si claxonul la sfarsitul sezonului. In legatura cu modele care au trecut de 150-200 mii km, urmareste putin topicul: http://www.hayabusa.org/forum/general-bike-related-topics/141262-highest-mileage-hayabusa.html 5. Da, merita diferenta de bani. Sarbatori fericite baieti! Editat Decembrie 27, 2012 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 salveee!...ce faceti?? eu pleznesc de mancare!!! raspunsuri si mai pe scurt....pt. florin radu!! 1. evident ca busa nu e un touring....poti face si 1000 km/zi dar o sa suferi si o sa omori pasagerul. undeva la 5-800 km o sa te intelegi perfect cu ea. dar daca iti iei touring dedicat n-o sa te mai distrezi asa tare. se gasesc si ghidoane un pic mai sus, scarite mai joase si sa cu gel...asa ca poti sa mai imbunatatesti ceva la busa!! 2. pasagerul nu sta rau...si ne lovim de aceeasi problema...va sta mult mai bine pe un touring si mult mai rau pe SS-uri. 3. eu am top case si restul textil Oxford....vara asta am facut o excursie de 5000 km, am bagat in ele cam un sifonier si am mers singur cu 250 si cu pasager cu 220...si traim fericiti ...si acum ...cu toate rigide banuiesc ca e si mai bine!!! 4. la 99-2000 pica pompa de benzina....si cam atat!! aaa....prima generatie NU franeaza!! pentru mine ( dupa ce am rezolvat franele ) si tinand cont de preturile mizere la revanzare pt. prima generatie...nu prea merita diferenta de bani pt. generatia 2.!! bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 danutu_m si octavius multumesc pentru raspunsuri. 1000km/zi nu este o situatie de fiecare weekend, mai degraba prin afara tarii pe autostrada ca la noi este aproape imposibil. 5-800km/zi este cel mai frecvent si daca spui ca se poate fara probleme m-ai facut fericit. Sper sa am ocazia sa dau o tura mai lunga pe o busa ca sa-mi fac o parere mai obiectiva ca asa dupa o tura scurta m-am virusat . Sper sa ma alatur si eu grupului cat de curand ramane de vazut cu ce model de busa. Inca odata multumesc pentru raspunsuri si sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Florin cu Vstrom Ploiesti? Daca da inseamna ca te-a prins si pe tine virusul cailor putere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate