punki Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 ?..deci sunt singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 ASA se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 si la scoala tot timpul erau cativa care veneau dupa ce suna clopotelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Pai, unii nu prea au cu ce mai sunt 8 zile... up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Baieti ... si fata (din cand in cand) eu sigur nu ajung nici toamna asta ... implicat pana peste cap in proiecte cu scoala ... primul weekend liber este in 14-15 noiembrie pt mine ... ramane sa ne vedem in primavara urmatoare ... cu cat mai multe motociclete d'astea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki 2. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 3. Scama Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki 2. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) 4. Gino xXx+ Ana si o serie scurta de motociclisti din zona !(UN FEL DE PROTOTIPURI CA IN MOTOGP) Editat Octombrie 13, 2014 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 salutare colegii! eu din pacate trebuie sa zic pas.... azi noapte mi-au pus piciorul in ghips......, fractura de tibie...., s-a incheiat sezonul (sau chiar totul....) pt mine numai bine tuturor! HAVE FUN! PS: ne revedem la microrevelion sau in primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 salutare colegii! eu din pacate trebuie sa zic pas.... azi noapte mi-au pus piciorul in ghips......, fractura de tibie...., s-a incheiat sezonul (sau chiar totul....) pt mine numai bine tuturor! HAVE FUN! PS: ne revedem la microrevelion sau in primavara! Imi pare rau sa aud ca sunt necazuri.. iti doresc sanatate multa si recuperare usoara fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 De vanzare, cine e interesat. /index.php?/topic/719337-suzuki-hayabusa-2003-3800-eur-neg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 mersi mult TNG maine la control o sa aflu dc raman in ghips sau trebuie si o interventie chirurgicala.... sper sa fie varianta A numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Le multumesc pe aceasta cale celor care si-au sacrificat cate ceva si au reusit sa faca posibila desfasurarea celei de-a 3-ea editie a inchiderii de sezon a posesorilor de buse. Sa ne revedem cu bine si anul viitor si poate reusim sa realizam mai multe lucruri impreuna decat am reusit in acest an ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Multumim Gino ! Ca intotdeauna ai fost la inaltime ! Ma bucur ca l-am cunoscut pe Scama. Punki sper ca esti Ok ! Ne vedem la primavara ca de auzit ne auzim pe aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Multumim pt primire Gino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 fara numar fara numar ...si la mai multa miere data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Si un proiect finalizat la sfarsit de sezon! Engine/Turbo Related:RCC Stage 1 w/ Blow Off Valve on 7 PSI (Current Turbo Kits : 1999-2007 250HP Hayabusa Stage One Kit)-Tial BOVAPE Heavy Duty SpringsPowerCommander VAutoTune (thumb switched on and off)LCD Display linked to PowerCommander and Realtime Wideband readings etc.Muzzy Replacement Fan for Stock FanSecondary Fan, operated from thumb toggleTwo toggle Bar mounted switch (for autotune on and off, and fan operation on and off)AEM DIGITAL BOOST AND FUEL PRESSURE GAUGES-Fuel Pressure model 30-4407-Boost Pressure model 30-4406-tiger racing triple tree mountGI PRO ATRE (Gear indicator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Si un proiect finalizat la sfarsit de sezon! Engine/Turbo Related: RCC Stage 1 w/ Blow Off Valve on 7 PSI (Current Turbo Kits : 1999-2007 250HP Hayabusa Stage One Kit) -Tial BOV APE Heavy Duty Springs PowerCommander V AutoTune (thumb switched on and off) LCD Display linked to PowerCommander and Realtime Wideband readings etc. Muzzy Replacement Fan for Stock Fan Secondary Fan, operated from thumb toggle Two toggle Bar mounted switch (for autotune on and off, and fan operation on and off) AEM DIGITAL BOOST AND FUEL PRESSURE GAUGES -Fuel Pressure model 30-4407 -Boost Pressure model 30-4406 -tiger racing triple tree mount GI PRO ATRE (Gear indicator) Nu cred. F Tare! fericitari!! » Post actualizat in 30 Oct 2014 18:55 Cat ar costa sa transformi încă unu sa fie la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 http://rccturbos.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=147&virtuemart_category_id=10&Itemid=307 http://www.thompsonscustomcycles.com/ etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Salut, Stie cineva daca difera capacul monopost la o Hayabusa 2006 model de America fata de una normala?Am luat un capac monopost pentru Busa si nu vine la linie cu codita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 http://rccturbos.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=147&virtuemart_category_id=10&Itemid=307 http://www.thompsonscustomcycles.com/ etc etc... Daca e cineva interesat, am pe stoc un lant EK pt dragracing, 530, pt utilizari pina in 400cai. Il dau ieftin, 50euro. E nou in cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Am inteles. Nu e puțin dar mag gândesc ca pana 7-8 mii de EUR se poate ajunge la acest rezultat. Spune te rog daca gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Si un proiect finalizat la sfarsit de sezon! Engine/Turbo Related: RCC Stage 1 w/ Blow Off Valve on 7 PSI (Current Turbo Kits : 1999-2007 250HP Hayabusa Stage One Kit) -Tial BOV APE Heavy Duty Springs PowerCommander V AutoTune (thumb switched on and off) LCD Display linked to PowerCommander and Realtime Wideband readings etc. Muzzy Replacement Fan for Stock Fan Secondary Fan, operated from thumb toggle Two toggle Bar mounted switch (for autotune on and off, and fan operation on and off) AEM DIGITAL BOOST AND FUEL PRESSURE GAUGES -Fuel Pressure model 30-4407 -Boost Pressure model 30-4406 -tiger racing triple tree mount GI PRO ATRE (Gear indicator) Apoi....acum trebuie sa faci iar scoala ca sa mergi pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Si un proiect finalizat la sfarsit de sezon! Ai facut un video cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 da..da...sa auzim cum respira monstrul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate