apriliacluj Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 si vremea se anunta faina pe weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Dragii mei.Astazi m-am intors pe o ploaie torentiala de la Bucuresti la Focsani. Am urmarit cu atentie procnozele meteo si din pacate ar fi mai ok sa ne intalnim in primul weekend din octombrie mai exact 3-5 octombrie. Asa ca ramane sa ne vonsultam si sa stabilim noi detalii . Sa auzim numai de bine ! Editat Septembrie 24, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Salutare! Conform Accuweather, pentru acest WE avem vreme "buna" pentru perioada asta.. doar vineri ar fi ceva ploi sporadice http://www.accuweather.com/ro/ro/bucharest/287430/weekend-weather/287430 http://www.accuweather.com/ro/ro/focsani/276373/weekend-weather/276373 So,cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Pai depinde si de voi. Daca doriti sa veniti weekendul acesta nu este nici o problema. Este timp suficient pentru organizare. Maine o sa sun pe fiecare la telefon si stabilim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Eu sunt ok cu 3-5, dar daca se decide pt weekendul pot ramane doar pana sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 I'm back! Si eu optez pentru 3-5 octombrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Ma bag si eu pe 3-5 oct ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 In perioada 17-27 octombrie sunt si eu in Romania, daca va decideti pe unul din wekendurile legate de d ata asta va tin si eu companie...asta daca primiti poseseori de mobre care au fost ~deposedati~ de mobra fara voia lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Va pupa fata ! :* Imi e dor de voi grav ! Am fost in vizita la Busica zilele trecute si m-a apucat amocu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 promite ne ca nu mai bei si e ok . amocu' e periculos.si esti recidivista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Salutare! Ce facem, ne pregatim de drum pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki Editat Octombrie 2, 2014 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 deci FOXangeles, FOXbat, aha inteleg ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Eu, din pacate, nu am cum sa ajung in weekendul 17-19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 ?..deci sunt singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 ASA se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 si la scoala tot timpul erau cativa care veneau dupa ce suna clopotelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Pai, unii nu prea au cu ce mai sunt 8 zile... up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Baieti ... si fata (din cand in cand) eu sigur nu ajung nici toamna asta ... implicat pana peste cap in proiecte cu scoala ... primul weekend liber este in 14-15 noiembrie pt mine ... ramane sa ne vedem in primavara urmatoare ... cu cat mai multe motociclete d'astea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki 2. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 3. Scama Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki 2. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) 4. Gino xXx+ Ana si o serie scurta de motociclisti din zona !(UN FEL DE PROTOTIPURI CA IN MOTOGP) Editat Octombrie 13, 2014 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 salutare colegii! eu din pacate trebuie sa zic pas.... azi noapte mi-au pus piciorul in ghips......, fractura de tibie...., s-a incheiat sezonul (sau chiar totul....) pt mine numai bine tuturor! HAVE FUN! PS: ne revedem la microrevelion sau in primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 salutare colegii! eu din pacate trebuie sa zic pas.... azi noapte mi-au pus piciorul in ghips......, fractura de tibie...., s-a incheiat sezonul (sau chiar totul....) pt mine numai bine tuturor! HAVE FUN! PS: ne revedem la microrevelion sau in primavara! Imi pare rau sa aud ca sunt necazuri.. iti doresc sanatate multa si recuperare usoara fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 De vanzare, cine e interesat. /index.php?/topic/719337-suzuki-hayabusa-2003-3800-eur-neg/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate