Killy Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Din pacate eu sunt la Constanta, la niste cursuri... pana vineri seara nu ajung in Bucuresti. Sa va distrati bine si sa aveti grija de Octav in locul meu... probabil ca zic pas de data asta. O zi buna si drumuri bune Spor la cursuri Capitane! Sa ne vedem sanatosi cat mai curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 m-ai parasit capitane... am inima franta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 AMR = 0 e weekend e soare e fain bagam a-ntaia, lasam ambreiajul si ne vedem la chermeza! numai bine, la buna-vedere si drum bun tuturor colegilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 drum bun colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 nu mai ajung la 9.30 in petrom. mergeti inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 si......am plecaaaat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Sambata pleaca cineva din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Am ajuns! Unde sunteti lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Daca stie cineva o platforma..un coleg cu bmw a avut un mic accident..suntem ok dar moto nu poate fi deplasabila. Daca poate cineva sa ne ajute sa ma contacteze pe mine. 0722537975 Locatie iesire din Copacioasa. ..10 km tarrgu jiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 https://www.facebook.com/transportmotociclete?fref=ts "Transport motociclete in Bucuresti si in tara. 0731 772 333" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Dropped Pin near Copăcioasa http://goo.gl/maps/k6tcM » Post actualizat in 05 Jun 2015 14:50 s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) Poza 1 » Post actualizat in 05 Jun 2015 20:28 Incepe Editat Iunie 5, 2015 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Hayabusa meet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Am ajuns cu bine acasa. Weekend senzational, oameni exceptionali! Sa ne revedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Salutareee! Am ajuns cu bine, dupa o plimbare foarte placuta! Geniala intrunirea multumim Tudor! Ne-am simtit super bine alaturi de voi, ca de fiecare data! Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Si noi am ajuns cu bine,si bordul arata un total de 1100 km Un wd. foarte frumos in compania unor oameni deosebiti! Multe multumiri si respect din partea noastra, organizatorilor si celor implicati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Am ajuns si eu acasa si nu pot spune decat un weekend fabulos alaturi de oameni minunati, distractie si voia buna au fost pe masura ! Cateva poze de la mine ...restul le aveti majoritatea pe privat(facebook) si rugamintea mea este sa dati mai departe la cei care nu ii am in lista mutumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 Si noi am ajuns cu bine+Peu cu Elena.A fost un weekend deosebit intr-o locatie de calitatate cu oameni jos palaria.Sibiu,Sighisoara,Rasnov,SOVATA,Petrosani...sa fim sanatosi pana in 2016 si sa mai punctam o locatie deosebita.Pacat ca a lipsit Cpt...Octav a fost cuminte in lipsa lui.Pantera ne-a uitat si de data asta se pare.Dupa un an fara busa m-am reactivat si sper sa reintru in curand in randul posesorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Emi, daca tot te-ai activat..eu te astept la un drive test! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 @emylyo si @TNG s-a ''reactivat'' dupa drive testul cu al lui @Cyp dar eu totusi cred ca Emil niciodata nu a fost ''dezactivat'' dpdv al Busei..... succes si spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 Cu generatia 1 am mers cu 99-2000-2001-2004-2006-2007.Inclin spre generatia 2 dupa cum mi-ai recomandat la Sovata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Ok,doar ca a mea este aproape noua, are acum doar 21000 si este si la un pret bun Aaaaa si am uitat..este cea mai frumoasa din tara! (Asta este pentru Octav) Editat Iunie 9, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Cea mai frumoasa motocicleta este a mea , in plus a stiut sa vina acasa si fara mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate