Kosh Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Suntem la rompetrol, tg mures, la 5km de oras. Bagati o bete doua la cald ca m-a plouat de la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Neata bunaaaaa! No toti Soimii au ajuns cu bine in cuib! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Samuraiul unde este? Foarte frumos ,distractie maxima va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Samuraiul unde este? Foarte frumos ,distractie maxima va doresc! M-au izolat sa nu stric imaginea!» Post actualizat in 11 Jun 2016 12:02 Este unic,nu se poate amesteca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Noi am ajuns cu bine acasa. Multumim Punky pentru organizare si locatie si tot respectul pentru fiecare posesor de Hayabusa si nu numai pentru ca au sprijinit desfasurarea evimentului ! Sa ne revedem cu bine si in urmatorii ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Si noi am ajuns cu bine.Ne-a plouat de la Brasov pana acasa dar nu mai conteaza. Multumim Punky pentru tot ce ai facut,ca aceasta intanlire de suflet intre prieteni, sa fie posibila. Respect din partea mea,pentru tine si participanti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Intrunire memorabila! Multumim Punky pt ospitalitate! Sper ca toti Soimii au ajuns cu bine inapoi in cuib! Respectele mele tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Am ajuns cu bine acasa si eu,dar am pacalit ploaia de data asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Si noi am ajuns cu bine. Am avut parte si de ploi si de soare. A fost frumos si vreau sa va multumesc pentru ca m-ati invitat si pe mine. Cucu cucu, maine suntem iar la lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Mai am si eu o intrebare.... Tarzan cu colegii v-au ajuns din urma? Ca eu m-am intalnit cu ei in oras si i-am indrumat dupa voi cu multe diiii-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Am ajuns cu bine acasa.Multumim pentru primire si tratament.Ploaie la greu 70% din drum... a fost superb Ce-ar mai merge o farfurie de: cu toate ca prima mi-a dat somn direct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Mai am si eu o intrebare.... Tarzan cu colegii v-au ajuns din urma? Ca eu m-am intalnit cu ei in oras si i-am indrumat dupa voi cu multe diiii-uri! Doar cu unu dintr-e colegi.Multam pt indrumari,a fost o placere plimparica,cu acesti omuleti simpatici.Sper,ca la tine e totul ok acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Ne-au dibuit Tarzan si Levente.Pacat ca nu au mers cu noi la party after ride.Super baieti ca si Punky care a fost la inaltime ca de obicei.Multumim pt ca ne-ai suportat-ai o echipa la pensiune de 10.Eu o sa revin cu Veveritza si ceva bun cu coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 am pus pozele pe grup! la video mai trebuie sa mesteresc ca e prea mare! multumim Punky !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Nu pe grup pozele si filmele, ci pe wetransfer. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Pune-ti si voi 2/3 pe aici, sa ne bucuram ochii si noi astia de nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 da da si noi vrem sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) cam asa... plus ceaunul! si palinca... si vinul.... si plimbarea... ..noroc cu ploaia...ca era plitisitor! Editat Iunie 13, 2016 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Se vede ca a fost plictiseala, ați stat de spălat motoarele Clar v-a fost dor de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 nu stii ca tudor e psihopat cand e vorba de busa! ma mir ca n-a uns lantul zilnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) no bine ca totul a iesit bine! io raman atunci dator cu o bere mare! numa' bine! multumiri! Editat Iunie 13, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) Ma bucur ca v-a placut si va astept oricand cu mare drag. Dar sa nu credeti ca scapati asa ieftin. Va rog pe fiecare sa dea o nota(coment) pe : https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g7719381-d7690966-Reviews-Country_Court-Curteni_Mures_County_Central_Romania_Transylvania.html iar pe Facebook raspanditi-ne cu toate fortele. Asa o sa se vada cu adevarat parerea :-) M-am bucurat si eu de fiecare clipa petrecut cu voi,va doresc la toti numai cele bune si intotdeauna asfalt uscat(ca asta nu va pot rerzolva,la fel ca ghederul pentru Gino sau stenderul pentru Marius:-)))) Respect Editat Iunie 13, 2016 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 (editat) Niculeee, hai la o liniuta ca la Sovata ai scapat! Acum doar cu Octav mai pot da liniute, am "pierdut" si eu 2 timpi. Am ars-o si noi cu ceaun, beri si tot ce trebuie, in weekend, la Colibita, dar seara am mai aruncat cate un ochi pe aici si mi-a placut cum ati adus soimii intr-un loc si anul acesta. Felicitari! Ii tot spun sotiei ca atunci cand ma maturizez si eu ne luam o Busa si ne dam prin Europa. Editat Iunie 13, 2016 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Ii tot spun sotiei ca atunci cand ma maturizez si eu ne luam o Busa si ne dam prin Europa. Nicule, te asteptam cu bratele deschise, cu sau fara Soim! ase ni, BTW, ''stai de sase'' si daca prinzi o bijuterie de Busa la chilipir nu o rata! apoi o scoti de la naftalina cand te-ai maturizat uite ca si Emylyo asa a gasit una! deci, esenta e sa ''stai-de-6'' !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate