apriliacluj Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 si daca-l baga in esapament pt prajire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 La 21.05.2019 la 11:04, apriliacluj a spus: Niko, asa dupa numar nu-l cunosc, nu a venit cu noi la intruniri Busa colegului @AndiOliver a avut culoarea asta, dar de cand l-a vandut __de cativa ani buni__, nu mai stiu ce s-a intamplat... intreaba-l pe Andi PM, daca nu cumva e fosta lui mobra Imi cer scuze pentru un raspuns intarziat. Nu este mobra mea. A mea a fost data acum cativa ani buni in Iasi. Propietarul ei inca o detine si ma felicit ca i-am oferit-o, pentru ca fosta mea mobra are o viata mai frumoasa decat i-am oferit eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 multumim de raspuns Andi! +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 cam de 10 ani..nu s-a schimbat nimic pe aici! adica...emil tot incearca sa vanda o busa! restul lumii incearca sa cumpere o busa..buna si ieftina iar cei care n-au avut niciodata o busa si n-au simtit palpitatiile, care merg cu o canapea care nu face zgomot, cu o casca in care nici macar zgomotul pe care nu prea-l face mobra nu intra....se tot intreaba de ce niste tampiti vor sa se chinuie cu asa ceva! spor! .... singurul lucru cam la fel de tare ca busa...e...asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Lasa Octav, peste 3 saptamani ne intalnim la Anselmo, sa speram ca intr-un numar record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Ce va mai plac3 Caterina !!! @0ctav nu te mai lua de Emil ca poate pleca si de aic ca de pe chaturi ! Ca de unguru zice ca și-a plătit contribuțiile la stat la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 buei, imi iau jucariile si plec si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Promit sa nu mai scot soimul la amiaza :))) Cred ca m-am bronzat cu tot cu echipament. In continuare ma fascineaza cat de silentios si smooth poate fi. Tin sa va aduc la cunostinta ca azi am mers doar in "A", uneori chiar si doar cu o mana pe ghidon :))) Sper totusi sa evoluez suficient de mult cat sa nu fie nevoie sa incurc tirurile pe Dealu' Negru cand vin in concediu :))) Inca ma uit dupa o pereche de tobe si un suport de numar. Pentru finale parca as merge pe mana celor de la Micron. Din pacate nu prea am multe optiuni agreate TÜV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Da-i un mesaj lui Doru Tanasoiu, avea el niste tobe misto. Hai ca il anunt si eu sa bage un ochi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Acum 23 minute, Gixu. a spus: Din pacate nu prea am multe optiuni agreate TÜV. Yoshimura Japan Laser Deeptone Exhaust astea au TUV din cate stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 (editat) Am aici un soi de eBay si am gasit cateva oferte. Micron are forma serpuita,cumva se pupa cu formele animalului. Daca nu ma impiedicam de TÜV, ii puneam o pereche de tobe Shark. Suportul de numar vine zilele astea. Editat Iunie 4, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Microanele alea de le vrei tu...nu se mai fabrica! Parca au dat faliment ...ceva! Eu am micron...dar forma clasica. Zic sa mergi pe cei 2Fratiori, yoshy sau akra! Fratiorii suna jos...bass! Mie imi plac! Singurul minus pe care il vad pentru 2Brothers...e ca are si emil! Bine ...lui nu-i plac...si le vinde! Si busa...si bagajele...si ghidoanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Se gasesc insa la mana a doua Cei doi fratiori nu stiu daca au certificare EU. Un avantaj major al primei generatii sunt si tobele "bolt on". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 D-alea serpuite a avut pantera...si apoi le-a mostenit silviu! Nebunul scosese tot din ele...si la acceleratii brutale facea ca enterprise in warp! Dar ...nu sunt bolt on. Trebuie sa modifici galerii! Ale mele sunt bolt on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Asta spuneam si eu, la Gen 1 gasesti finale mult mai usor si, evident, mult mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Ce sa iau, model 2008 portocalie cu niste tobe Boss aftermarket cica cu 28.000km sau una neagra model 2013 cu ABS si etrierii aia Brembo dar 38.000km? Aia 2013 e ceva mai scumpa, merita upgrade-ul la franele cu ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Orice ai lua e tot Busa , si ABS nu stiu daca e chiar relevant , pentru skilurile unora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 (editat) Acum 2 ore, the mentalist a spus: Ce sa iau, model 2008 portocalie cu niste tobe Boss aftermarket cica cu 28.000km sau una neagra model 2013 cu ABS si etrierii aia Brembo dar 38.000km? Aia 2013 e ceva mai scumpa, merita upgrade-ul la franele cu ABS? Surprinzator, 2008+ chiar are frane in comparatie cu primul model. Eu zic sa o iei pe aia mai ingrijita,oricare ar fi ea Editat Iunie 4, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 (editat) Gixxu: astea sunt ''slip on'', si mai simplu de montat, as zice Niko: ia-l pe care e in starea mai buna, cum a zis Gixxu succes! apropo, la ce pret sunt puse la vanzare? Editat Iunie 5, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 Acum 10 ore, apriliacluj a spus: Gixxu: astea sunt ''slip on'', si mai simplu de montat, as zice Niko: ia-l pe care e in starea mai buna, cum a zis Gixxu succes! apropo, la ce pret sunt puse la vanzare? De unde naiba sa imi dau seama de aici cand ele sunt in Germanica? :) Am dat comanda :D Va tin la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 Roaga-l pe Gixxu sa le inspecteze Spor si succes la achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 15 hours ago, the mentalist said: De unde naiba sa imi dau seama de aici cand ele sunt in Germanica? Am dat comanda Va tin la curent! Ce facusi, te-ai riscat si ai dat comanda la baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Acum 16 ore, apriliacluj a spus: Roaga-l pe Gixxu sa le inspecteze Spor si succes la achizitie! :))))) Finut,elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Mai avem un posesor nou in Oradea! O busa 99 neagra, cumparata de la un politist care-a tinut-o cam 9 ani! Poate o sa-l vedem pe la intrunirile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate