danutu_m Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mai avem pe stoc:KN-filtru aer - 3Buc. KN-kit de curatare/ungere filtre - 5buc BMC-filtru aer - 3Buc. BMC-kit curatare/ungere - 5buc Bujii NGK iridium- 4seturi Filtre ulei OEM(Suzuky)- 6buc Garnituri Evacuare: 2 seturi Becuri cu leduri (Stop spate -2faze -13leduri-360grade visibilitate- 3seturi (6 "bece") Esapamentul Muzzy e inca la vanzare... da nu ptr mult timp... Ventilator Muzzy aluminium - si el la fel Surub baie ulei (cu magnet) - 2 bucati PCM 3 - pe cale de disparitie... Velocity Stacs - short 2buc.(prt.cilindru -2,3) Prize aer Carpenter - 2buc. Placute frana Fata -2set. Placute frana Spate -2set. ------------ Cam asta este: Daca se hotaraste cineva ptr ceva...sa zica... O sa ma apuc sa fac comanda ptr TankCovers... sunt in jur de 55eur/buc Aprox. cine vrea...PM. orice alt gadjet... sau accesoriu... sau piesa... se poate comanda... Ps: take your time... God Speed Salut! Mai e vreun set de bujii NGK iridium? Daca da, la ce pret? Astept raspuns. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Salutare, Mai am 4seturi... Preturile le gasesti pe Linkul de mai jos... sau daca vrei intri direct pe Busa Shop Stoc daca dai click pe link-ul din semnatura... /index.php?showtopic=214937 cele bune... God speed. Editat Noiembrie 5, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Salutare, am si eu o intrebare... de unde pot cumpara un capac pentru generator? Se gaseste asa ceva doar la reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 In ultima vreme si-au luat-o in cap posesori de diverse motoare.Adica unii in inconstienta lor au inceput sau au incercat sa ma alerge cu gsx600r saau 750r,SV1000S,929.Au luat insa cu ei doar fum si au vazut doar asta-poza de mai jos.Bagati-ma mintile in cap mai copii! /index.php?...p;#entry1572301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 cine tea suparat emi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Frigul probabil....l-a suparat... Brrr... am fost ieri la Arc...ul de cacao... frate... Am inghetat... dhe... vara nu-i ca iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 In ultima vreme si-au luat-o in cap posesori de diverse motoare.Adica unii in inconstienta lor au inceput sau au incercat sa ma alerge cu gsx600r saau 750r,SV1000S,929.Au luat insa cu ei doar fum si au vazut doar asta-poza de mai jos.Bagati-ma mintile in cap mai copii! /index.php?...p;#entry1572301 ... super tare treaba asta....da sa-i vezi pe aia cu masinile ce tupeu au....conduc si ei un seria 3 sau A6 cu motor de 3litri si au impresia ca sunt regii soselelor.... ....se inseala amarnic si isi dau seama de asta atunci cand te pierd in zare cu privirea....ce frustrati..... baieteii au masini frate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 In ultima vreme si-au luat-o in cap posesori de diverse motoare.Adica unii in inconstienta lor au inceput sau au incercat sa ma alerge cu gsx600r saau 750r,SV1000S,929.Au luat insa cu ei doar fum si au vazut doar asta-poza de mai jos.Bagati-ma mintile in cap mai copii! /index.php?...p;#entry1572301 Stiu niste drumuri virajate unde se schimba situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Salutare, am si eu o intrebare... de unde pot cumpara un capac pentru generator? Se gaseste asa ceva doar la reprezentanta? Suna-ma la 0788220088 de luni incepand , dupa ora 10 si iti fac un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 nu e treaba cu drumurile virajate,depinde de calaret si mai ales daca ai o motocicleta care sta bine in curbe cum e busa nu ai treaba,dar daca calaretul e gaina ai dreptate atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Stiu niste drumuri virajate unde se schimba situatia Care dintre modelele astea bate busa la viraje........?? - ca eu am calarit gsx600r si 929 dar cam stau departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 In ultima vreme si-au luat-o in cap posesori de diverse motoare.Adica unii in inconstienta lor au inceput sau au incercat sa ma alerge cu gsx600r saau 750r,SV1000S,929.Au luat insa cu ei doar fum si au vazut doar asta-poza de mai jos.Bagati-ma mintile in cap mai copii! /index.php?...p;#entry1572301 ce-ti mai place sa te lauzi,sa te victimizezi..iti propun o chestie,pe un drum virajat de vreo 120 de km..cel din urma sta drept,mecla zambareata si asteapta un pumn in nas asa zambind,eu sunt mai mic decat tine..te bagi?asa la 7-8 grade afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ce-ti mai place sa te lauzi,sa te victimizezi..iti propun o chestie,pe un drum virajat de vreo 120 de km..cel din urma sta drept,mecla zambareata si asteapta un pumn in nas asa zambind,eu sunt mai mic decat tine..te bagi?asa la 7-8 grade afara si daca u cunosti traseul ca in palma si omul cu busa il face prima oara avantaj cine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ce-ti mai place sa te lauzi,sa te victimizezi..iti propun o chestie,pe un drum virajat de vreo 120 de km..cel din urma sta drept,mecla zambareata si asteapta un pumn in nas asa zambind,eu sunt mai mic decat tine..te bagi?asa la 7-8 grade afara Sa vedem ce o sa iasa Desi tare ma tem ca 600-le o sa se cam piarda..Daca erau 10 km de curbe stranse,mai ziceam dar 120 km...nu stiu ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 ce-ti mai place sa te lauzi,sa te victimizezi..iti propun o chestie,pe un drum virajat de vreo 120 de km..cel din urma sta drept,mecla zambareata si asteapta un pumn in nas asa zambind,eu sunt mai mic decat tine..te bagi?asa la 7-8 grade afara ....120km? ..poate in Alpi,dar acolo poti cauta linistit 7-8 grade. Hai ca esti tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Sa vedem ce o sa iasa Desi tare ma tem ca 600-le o sa se cam piarda..Daca erau 10 km de curbe stranse,mai ziceam dar 120 km...nu stiu ce sa zic un 600 cu gume bune,tinut in blana mereu se comporta foarte bine pe astfel de drumuri pe cand locomotiva lui emilio se lasa mai greu pe curbe..si nu vorbesc din auzite, am condus si modelul din 99 nelimitat si modelulu 2008 si am vazut cum se comporta pe viraje. ....120km? ..poate in Alpi,dar acolo poti cauta linistit 7-8 grade. Hai ca esti tare. observ ca esti din sighisoara, sa inteleg ca nu ai fost spre brasov niciodata?te plimbi doar prin oras?mie imi place cum ai reactionat pe motiv ca ai hayabusa si te-ai simtit ofensat..bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) un 600 cu gume bune,tinut in blana mereu se comporta foarte bine pe astfel de drumuri pe cand locomotiva lui emilio se lasa mai greu pe curbe..si nu vorbesc din auzite, am condus si modelul din 99 nelimitat si modelulu 2008 si am vazut cum se comporta pe viraje. Prea te bati cu Cohones' pe piept... mosule... 600...gume bune... forjat la limita... ) Sa fim seriosi... esti si tu vreun cavaler al soselelor... care a vazut prea mult GP... Vezi sa nu te trezesti ca fiind Erou...Nu de alta da' eroii sunt numiti eroi dupa ce ajung pe lumea aialalta... Cele bune God Speed. Sa vedem ce o sa iasa Desi tare ma tem ca 600-le o sa se cam piarda..Daca erau 10 km de curbe stranse,mai ziceam dar 120 km...nu stiu ce sa zic Nu mai pui si coloanele de masini si tiruri, caca de vaca, pisicii si cainii, bablele si mosii, carutele si tractoarele...localitatile si gropile din asfaltul de pe sosele... Ce sa faci mai Reaper... mai vedem si noi topicuri pe Accindente... cu Supereroi... de-al de 600la blana... Pacat ca multi confunda strada cu circuitul de curse... ============= http://www.youtube.com/watch?v=38TFetQAe2o&NR=1 Hmmm... nice... ============= Priceputu'... nu la noi... http://www.youtube.com/watch?v=3qYu4LqBCaU...feature=related Editat Noiembrie 15, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus23 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 un 600 cu gume bune,tinut in blana mereu se comporta foarte bine pe astfel de drumuri pe cand locomotiva lui emilio se lasa mai greu pe curbe..si nu vorbesc din auzite, am condus si modelul din 99 nelimitat si modelulu 2008 si am vazut cum se comporta pe viraje. observ ca esti din sighisoara, sa inteleg ca nu ai fost spre brasov niciodata?te plimbi doar prin oras?mie imi place cum ai reactionat pe motiv ca ai hayabusa si te-ai simtit ofensat..bravo Stati linistiti domnilor ca Redslayer nu stie sarcaul ce vorbeste la cei maxim 5 ani de experienta pe sosele. Se baga si el de seama(peste tot ,pe toate topicurile)...ca altfel cum ajungea si el(in nici un an) Supermembru pe acest minunat forum? apropo:tu cand te mai dai (te antrenezi cu supermotorul tau) daca toata ziua esti pe forum? Aici pe topicul asta sunt numai oameni maturi! Sfat prietenesc:laso mai incet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 ce-ti mai place sa te lauzi,sa te victimizezi..iti propun o chestie,pe un drum virajat de vreo 120 de km..cel din urma sta drept,mecla zambareata si asteapta un pumn in nas asa zambind,eu sunt mai mic decat tine..te bagi?asa la 7-8 grade afara Nu te lua de Busisti Claule,ca si eu m-am facut vacar. Poate accept provocarea,dar in loc sa-ti dau un pumn in nas,o sa-mi dai tu o piesa custom pt vaca ce o sa aleg eu .......desigur,sa cistigi tu,nu se pune problema,doar daca fac Busa sa mearga in marsalier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Nu te lua de Busisti Claule,ca si eu m-am facut vacar.Poate accept provocarea,dar in loc sa-ti dau un pumn in nas,o sa-mi dai tu o piesa custom pt vaca ce o sa aleg eu .......desigur,sa cistigi tu,nu se pune problema,doar daca fac Busa sa mearga in marsalier Ooo domnul Tarzan si Tarzanmobilul nou Hai ca te provoc eu cu un 600, da' pe bere de unde ne intalnim pana la bar, ca si asa n-am prea avut timp de povesti. Se pare ca e vreme faina la tine... Frumoasa Busa. Cum suna Arrow pe Suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Ooo domnul Tarzan si Tarzanmobilul nou Hai ca te provoc eu cu un 600, da' pe bere de unde ne intalnim pana la bar, ca si asa n-am prea avut timp de povesti. Se pare ca e vreme faina la tine... Frumoasa Busa. Cum suna Arrow pe Suzuki? Cumpara 900-le de la mine,ca sa ai ceva sansa.Desigur,berea dau eu,ca trebuie udata vaca.Poza-i facuta in Italia....ieri erau 19 grade.Arrow-ul suna mai cuminte decit Devilu' pe Ninja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Nu te lua de Busisti Claule,ca si eu m-am facut vacar.Poate accept provocarea,dar in loc sa-ti dau un pumn in nas,o sa-mi dai tu o piesa custom pt vaca ce o sa aleg eu .......desigur,sa cistigi tu,nu se pune problema,doar daca fac Busa sa mearga in marsalier pai pe tine nu te provoc pentru ca nu imi permit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) De placerea de a lua sau da un mare pumn in fata cu conditia ca traseul sa fie necunoscut pt ambii motociclisti.Ideea este ca oricat de bine sta un 600 pe viraje busa daca o tin doar in 8-12000 de ture asa cum imi place mie recupereaza instant in linie dreapta.Este de ajuns sa am o linie de 4-500 metrii si castig ce am pierdut in mai multe viraje.Busa este grea in viraje,dar daca cel care o calareste nu o face doar pe net si o poate tine bine intre picioare este altceva.Din pacate nu mai merg prea tare pe viraje pt ca anul trecut am avut un incident in drumul spre Brasov si concurentul a sfarsit cu spitalizare,iar anul acesta faza s-a repetat in drumul spre acelasi Brasovcu un prieten cu xx-cei care m-au vazut pazind motorul o seara intreaga pe Cheia stiu despre ce este vorba-Pantera de exemplu.Cat despre victimizat chiar nu am de ce.Nu sunt frustrat si am tot ce imi trebuie-casa,masa,masina,munca,familie,prieteni si nu in ultimul rand motor=motor la care unora le este frica si sa se urce pe el.Am 15 ani de motociclism si o varsta la care ar trebui sa ma gandesc la choper,dar inima mea bate un pic mai repede si uneori merg un pic cracanat...de la cizmele de viteza se trage si nu numai.Nu imi place sa ma bag in competitii doar din orgoliu.Imi plac motoarele de orice fel,dar busa a fost un vis care a devenit realitate cu eforturi supraomenesti.Mai trist este ca in romanica noastra nu se mai stie de respect.Candva respectam oamenii doar cu un an mai mare si nu indrazneam sa intindem mana sa dam noroc.Acum ce conteaza ca x are mai multi ani?il umplem de respect.Nu va cer decat atat-RESPECT.Daca nu pt varsta macar pt ca unii calaresc adevarati monstrii.Nu am sa ridic manusa ce mi-a fost aruncata din motive pa care numai unii nu le pot intelege! Stati linistiti domnilor ca Redslayer nu stie sarcaul ce vorbeste la cei maxim 5 ani de experienta pe sosele. Se baga si el de seama(peste tot ,pe toate topicurile)...ca altfel cum ajungea si el(in nici un an) Supermembru pe acest minunat forum? apropo:tu cand te mai dai (te antrenezi cu supermotorul tau) daca toata ziua esti pe forum? Aici pe topicul asta sunt numai oameni maturi! Sfat prietenesc:laso mai incet! Probabil cunosti situatia si personajul ca ai spus-o atat de bine! Acum vreo 2 saptamani mergem pe autostrada cu un pic peste limita legala-limita de luare a permisului si m-a depasit un A8 sau S8-nu ma pricep atat de bine la masini si pilotul ma instiga la race.Batea vantul extrem de tare ca la 260 am renuntat sa mai alerg si m-am gandit ca este mai important sa ajung acasa la cei dragi viu decat sa incerc sa risc sa alerg masina pt nimic-nici un premiu din lume nu are valoarea vietii.Atunci cand o pierzi doar din orgoliu inseamna ca ai pierdut degeaba anii pe pamant!Ma gandesc sa fac un topic nou pt cei care vor sa arunce manusa ca aici nu este loc.Hayabusistii desi au cu ce nu pun botul! Editat Noiembrie 16, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 De placerea de a lua sau da un mare pumn in fata cu conditia ca traseul sa fie necunoscut pt ambii motociclisti.Ideea este ca oricat de bine sta un 600 pe viraje busa daca o tin doar in 8-12000 de ture asa cum imi place mie recupereaza instant in linie dreapta.Este de ajuns sa am o linie de 4-500 metrii si castig ce am pierdut in mai multe viraje.Busa este grea in viraje,dar daca cel care o calareste nu o face doar pe net si o poate tine bine intre picioare este altceva.Din pacate nu mai merg prea tare pe viraje pt ca anul trecut am avut un incident in drumul spre Brasov si concurentul a sfarsit cu spitalizare,iar anul acesta faza s-a repetat in drumul spre acelasi Brasovcu un prieten cu xx-cei care m-au vazut pazind motorul o seara intreaga pe Cheia stiu despre ce este vorba-Pantera de exemplu.Cat despre victimizat chiar nu am de ce.Nu sunt frustrat si am tot ce imi trebuie-casa,masa,masina,munca,familie,prieteni si nu in ultimul rand motor=motor la care unora le este frica si sa se urce pe el.Am 15 ani de motociclism si o varsta la care ar trebui sa ma gandesc la choper,dar inima mea bate un pic mai repede si uneori merg un pic cracanat...de la cizmele de viteza se trage si nu numai.Nu imi place sa ma bag in competitii doar din orgoliu.Imi plac motoarele de orice fel,dar busa a fost un vis care a devenit realitate cu eforturi supraomenesti.Mai trist este ca in romanica noastra nu se mai stie de respect.Candva respectam oamenii doar cu un an mai mare si nu indrazneam sa intindem mana sa dam noroc.Acum ce conteaza ca x are mai multi ani?il umplem de respect.Nu va cer decat atat-RESPECT.Daca nu pt varsta macar pt ca unii calaresc adevarati monstrii.Nu am sa ridic manusa ce mi-a fost aruncata din motive pa care numai unii nu le pot intelege! Probabil cunosti situatia si personajul ca ai spus-o atat de bine! Acum vreo 2 saptamani mergem pe autostrada cu un pic peste limita legala-limita de luare a permisului si m-a depasit un A8 sau R8-nu ma pricep atat de bine la masini.Batea vantul extrem de tare ca la 260 am renuntat sa mai alerg si m-am gandit ca este mai important sa ajung acasa la cei dragi viu decat sa incerc sa risc sa alerg masina pt nimic-nici un premiu din lume ai zis-o elegant..imi iau jucariile si ma retrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 Sunt unele lucruri care nu se uita decat dincolo si nici acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate