Sari la conținut

Hai Portocalii (KTM EXC Rulz)

atillas
 Share

Postări Recomandate

Salutare!

Am cumparat de curand un ktm exc 400 din 2000, e primul meu ktm.

Dupa aprox 30min de mers prin padure destul de tare a inceput sa picure usor lichid de racire printr-un orificiu din zona incercuita in imagine.

E normal? se vad urme cum ca ar mai fi curs si inainte.

post-15737-0-67913000-1519125500_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Stie cineva daca furca de pe in 450 exc 2005 se potriveste pe in 400 exc din 2007 ? Sau are cineva de aici in exc de 400 din 2005-2007 si at putea masura grosimea jambelor in locul unde se prind in ochelar ?

Multumesc!

» Post actualizat in 21 Feb 2018 08:07

Am marcat cu doua sageti dimensiunile de care sunt interest. Multumesc!

post-70414-0-27497600-1519200438_thumb.png

Link spre comentariu

Salutari,

EXC 520-ul meu are roti de supermoto si lantul sta foarte aproape (probabil ca si loveste) roata.

Ce solutie ar fii pentru problema asta?

Am gasit in catalogul de piese OEM doua aparatoare de lant, prinse pe bascula (piesa 85 si 86)... una vine in stanga si cealalta in dreapta lantului?

post-6144-0-80427500-1519295796_thumb.png post-6144-0-85030600-1519295808_thumb.png

Editat de pepsi
Link spre comentariu

sincer nu stiu daca e 150 sau 160 :rusinica:

Si tu ai roti de SM?

Turnate sau cu spita?

Tubeless sau cu camera?

Intreb pentru ca ma tot documentez cum sa fac jentile tubeless.

Am vazut tot felul de tutoriale pe youtube cu ceva benzi care se pun peste capetele spitelor.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt ceva solutii profesionale de a face jantele tubeless, dar costa destul de mult. Cu ce te deranjaza camera ? ce dezavantaje are ?

Si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar deja mi-am luat si in set de camera noi pentru la primavera cand ies cu motorul.

Link spre comentariu

Salut,

1. Inca nu am gasit pe site-uri camera pt 17" (pentru a avea un set de schimb, in caz ca....)

2. Varietatea de anvelope tubeless e mult mai mare

3. Iar daca tot folosesc anvelopa tubeless, nu ar fii bine sa nu am acea camera in roata, sa lasa anvelopa sa functioneze cum a fost proiectat?

De asemenea scade greutatea roti.

Intreb si eu... sunt destul de nou in lumea enduro / supermoto.

:cheers:

Link spre comentariu

Si eu sunt nou in zona supermoto-ului, dar vreau sa folosesc camera in cauciuc tubeless, la nivelul la care ma dau acum nu cred ca o sa simt greutatea in plus.

Si ca si durata de viata/uzura astept sa treaca sezonul si dupa pot sa imi fac o parere

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut , caut sa cumpar un ktm exc 2 t model 06 -07 , am mers cam 5 ani pe wr 250 2005 pe dealuri inalte zona Dambovita , pe la Campulung , cateva concursuri de soft sau hard enduro la hobby. Am 1.77 si 67 kg fara echipament.

Care credeti ca ar fi cea mai buna varianta pentru mine? 200 250 sau 300

Multumesc.

Link spre comentariu

Salut , caut sa cumpar un ktm exc 2 t model 06 -07 , am mers cam 5 ani pe wr 250 2005 pe dealuri inalte zona Dambovita , pe la Campulung , cateva concursuri de soft sau hard enduro la hobby. Am 1.77 si 67 kg fara echipament.

Care credeti ca ar fi cea mai buna varianta pentru mine? 200 250 sau 300

Multumesc.

200!

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salutari,

doua intrebari:

1. Exc-ul meu (520 din 2002) la turatii mai mari trage foarte intrerupt, da rateuri... de unde sa incep investigatiile? Carburator? Aprindere?

2. Filetele din elemente de plastic (rezervor, aripa spate), care s-au uzat, cum se poate oarecum reconditiona? Cu ce solutie sa umplu gaurile?

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salut, tocmai ce mi-am cumparat un ktm exc 200 din 2007 si voiam sa intreb cu ce pinioane mergeti? Motocicleta am luat-o cu 13/52 si nu pot sa merg asa cu ea se tureaza prea repede, as trece la standard 14/48.

Inmajoritatea timpului merg pe poteca cu destule urcari abrupte in trepre si ceva zone tehnice.

Ms.

Link spre comentariu

eu am pe al meu 13/48 si e destul de ok, as vrea totusi sa incerc cu 49 pe spate,maxim 50, parerea mea ca peste 50 e putin cam mult, dupa cum spunea si Biscuit, 200-le are alta cutie, iar cu pinion mare pe spate o sa ai treapta a doua foarte scurta

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Cum stati cu consumul la exc 200? Eu am rezervor de 10 l si ma tine cam 4 ore in regim plimbare pe poteca, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva hard.

Cine imi recomanda o combinatie buna de jiglere? Acum am pilot jet 40, main jet 162, needle NOZG la pin 3, in majoritatea timpului merg undeva intre 300 si 700 m altitudine.

Am auzit ca acele de la suzuki merg bine la ktm.

Link spre comentariu