clausspac Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Excursia de sase luni - Romania, Bulgaria, Turcia, Iran, Pakistan, India, Nepal, Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Laos - din care 18.000 km pe motocicleta, se apropie de sfarsit. Grasu' s-a intors deja in tara, cu vaporul (Calcutta-Constanta) si asteapta cuminte, in vama, sa ii vina stapanii. Ioana si Cip vor sosi sambata. Editat Ianuarie 28, 2008 de dinu_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 oamenii sunt incredibili! super curajosi si cu un spirit de aventura iesit din comun! Iti trebuie un curaj enorm sa te desprinzi de grijile cotidiene si sa iei lumea la picior/roata/elice/vasla/camila etc! Foarte, foarte tare! tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 www.cotidianul.ro sectiunea "jurnal" despre zumzumzum-i http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1737...Hash=5fccd60e3a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 jos palaria, ma inclin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 ce tare e titlul articolului din cotidianul ''Asia vazuta din motocicleta'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 ce tare e titlul articolului din cotidianul ''Asia vazuta din motocicleta'' Cred ca se putea si mai rau. Ceva de genul: Asia vazuta dintre motocicleta. Alex ar putea avea o scuza: http://alex.dordeduca.ro/?p=200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Genul de aventura pe care-mi doresc sa o incerc macar o data pana inchid ochii... Respect Ioana, Cip si chiar Grasului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 super tare ! aveti din partea mea cadou spray lantz! sa ungeti motoarele si sa cutreierati lume! contactati ma pe mess giur_dan felicitari! mult respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 domnilor, multumim distractia s-a terminat, acum urmeaza munca :-) pt cei care vor sa bem o bere la intoarcerea in tara vedeti, va rog, pagina asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pax Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cred ca se putea si mai rau. Ceva de genul: Asia vazuta dintre motocicleta. Alex ar putea avea o scuza: http://alex.dordeduca.ro/?p=200 ah da am, titlul a fost ales de redactie interviul complet e aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Pana la urma o sa inte cip sau ioana sa ne dea ceva povestiri extra, special ptr motociclism.ro? Sunt tare curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Pana la urma o sa inte cip sau ioana sa ne dea ceva povestiri extra, special ptr motociclism.ro? Sunt tare curios... Pana una-alta, in revista Motociclismo pe aprilie au doua articole pe tema excursiei de 6 luni prin Asia. De fapt, un interviu si o poveste proprie. Pe zumzumzum.ro au pus o lista a cheltuielilor facute in diverse tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El_Cid Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 foarte tare Tin minte ca vazusem un documentar acum ceva vreme pe discovery despre niste motociclisti englezi care au facut o tura din asta lunga, mi s-a parut superba aventura lor si toate locurile care le-au vizitat (cel mai misto era in siberia unde au gasit un betivan haios care manca peste crud). Pacat ca nu se face mai mult tam-tam cu ce ati realizat in loc de crime, scandaluri si politica m-ar interesa mai mult stiri despre ceva de genul asta. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 foarte tare Tin minte ca vazusem un documentar acum ceva vreme pe discovery despre niste motociclisti englezi care au facut o tura din asta lunga, mi s-a parut superba aventura lor si toate locurile care le-au vizitat (cel mai misto era in siberia unde au gasit un betivan haios care manca peste crud). Pacat ca nu se face mai mult tam-tam cu ce ati realizat in loc de crime, scandaluri si politica m-ar interesa mai mult stiri despre ceva de genul asta. Felicitari! unul dintre ei era chiar ewan mcgregor cunoscut si din razboiul steleor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Felicitari pentru curajul avut, in mod special pentru Pakistan si India............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pana una-alta, in revista Motociclismo pe aprilie au doua articole pe tema excursiei de 6 luni prin Asia. De fapt, un interviu si o poveste proprie. Pe zumzumzum.ro au pus o lista a cheltuielilor facute in diverse tari. Pana una alta sunt multi oameni care "traieste" in afara tarii si nu prea este acces la revista despre care virbesti. Multumesc pentru raspunsul sarcastic. Si... nu ma interesau cheltuielile lor, chiar nu... ar fi fost frumos macar sa dea un copy/paste la "marele" interviu si frumoasa descriere.... Pana una alta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Pana una alta sunt multi oameni care "traieste" in afara tarii si nu prea este acces la revista despre care virbesti. Multumesc pentru raspunsul sarcastic. Si... nu ma interesau cheltuielile lor, chiar nu... ar fi fost frumos macar sa dea un copy/paste la "marele" interviu si frumoasa descriere.... Pana una alta.... Raspuns sarcastic? L-am mai citit o data si nu vad nimic sarcastic in el. Am mentionat chestia cu cheltuielile pentru ca altii s-au aratat interesati si de aspectul asta (probabil unii care "traieste" inauntrul tarii si ar vrea sa puna ban langa ban sa faca ceva asemanator - aici am fost sarcastic). Nu stiu care e intelegerea cu revista. E posibil ca "Motociclismo" sa nu fie de acord ca materialele din revista aflata inca in chioscuri sa poata fi citite gratuit pe net - poate si pe unde esti tu exista textul "Reproducerea oricarui material, sub orice forma, fara acordul scris al editorului...bla, bla, bla ". Cand o sa-si faca editie online, poate or sa dea si ceva texte. Deocamdata poti admira doar copertile pe motociclismo.ro "Marele" interviu nu e foarte mare, dar e frumos scris, de niste oameni care nu numai ca au avut curajul sa faca o asemenea calatorie, dar au pus si mult suflet si inteligenta in asta, ceea ce i-a si ajutat, probabil, sa se intoarca dintr-o vacanta lunga si frumoasa, nu dintr-un calvar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 foarte tare frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Pana una alta sunt multi oameni care "traieste" in afara tarii si nu prea este acces la revista despre care virbesti. Multumesc pentru raspunsul sarcastic. Si... nu ma interesau cheltuielile lor, chiar nu... ar fi fost frumos macar sa dea un copy/paste la "marele" interviu si frumoasa descriere.... Pana una alta.... Povestea continua si in numarul pe mai: /index.php?...t&id=313803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pana la urma o sa inte cip sau ioana sa ne dea ceva povestiri extra, special ptr motociclism.ro?Sunt tare curios... vezi bre ca tocmai a postat omu inaintea ta si daca ar posta, crezi ca ar posta special pt motociclism.ro sau pt noi, cei care i-am urmarit si admirat? felicitari...sunteti mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 respect ... Mamaaaaa ce fain!!! A mers Africana fara injectie pana la asa altitudine?? Mamma mia! Superb! @amintirile ma rascolesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 vezi bre ca tocmai a postat omu inaintea ta si daca ar posta, crezi ca ar posta special pt motociclism.ro sau pt noi, cei care i-am urmarit si admirat? felicitari...sunteti mari Eu m-am mirat ca au zis ceva si pt Motociclismo. Nu i-a prea preocupat publicitatea. Cip a postat de vreo doua ori inainte de plecare la "coltul enduristilor" si cam atat. Daca nu deschideam eu threadul asta, probabil ca multi nici n-ar fi stiut de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Eu m-am mirat ca au zis ceva si pt Motociclismo. Nu i-a prea preocupat publicitatea. Cip a postat de vreo doua ori inainte de plecare la "coltul enduristilor" si cam atat. Daca nu deschideam eu threadul asta, probabil ca multi nici n-ar fi stiut de ei. foarte bine ai facut....sper sa-i vad la o bere, sa ma povestim....misto faza cu postatul live de acolo, dar din pacate ii depunctez pt puntinele scrieri din timpul excursiei, asa poate s-or apuca sa scrie o carte pur si simplu, cred ca au facut ca multa lume sa viseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 foarte bine ai facut....sper sa-i vad la o bere, sa ma povestim....misto faza cu postatul live de acolo, dar din pacate ii depunctez pt puntinele scrieri din timpul excursiei, asa poate s-or apuca sa scrie o carte pur si simplu, cred ca au facut ca multa lume sa viseze cand i-am spus Ioanei de carte, s-a strambat la mine nu cred ca e vreo sansa... n-au apucat nici sa-si faca ordine in pozele facute pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate