ipman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Pe mine m-au pus sa platesc taxele ca pentru o masina. Asta a fost vineri (acum 3 zile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Cum adica ca pentru o masina? Adica ce anume ai platit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Taxa de inmatriculare. La moto ar trebui sa fie mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 La CEC nimeni nu stie cat e taxa de inmatriculare. Eu m-am certat cu aia si pana la urma am preferat sa fac doua drumuri decat sa le las lor mai mult. Oricum e 260.000 pe langa 520.000 parca pt masina...Exact diferenta de benzina cat m-am dus din nou la Udriste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Taxa pentru talonul de inmatriculare este jumate din pretul aleia pentru masina, deoarece motocicleta intra la "remorci si alte vehicule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Asa e, dar nu m-am mai certat cu politistul. Era mai scump timpul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Eu la CEC am platit 300,000. La Finante am platit taxa AUTO 70,000 si 260,000 taxa inmatriculare. La CEC am platit taxa de talon. Iar numar preferential 325,000. In total (cu asigurare pe un an) m-a costat fix 300 RON P.S. Nu stiu la Bucuresti cum e, dar la Brasov, dupa ce am facut identificarea la RAR (27,8 RON), am mai platit 50,000 spaga ca sa nu mai stau la cozi, dupa care am fost la asigurari, tot la RAR unde am platit asigurarea pe un an, si fetele de-acolo mi-au si facut dosarul pentru inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Intrebare : Tocmai mi s-a terminat contractul de leasing , talonul motorului e expirat si cand a vrut soc de leasing sa radieze motorul cei de la Iasi i-au spus ca , fiind vorba de numere de leasing + talon de leasing ( cu valabilitate limitata ) nu mai este necesara radierea . Stiti careva daca se poate inmatriucula pe numele meu fara stampila de radiere ? Ms anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoc Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 salut, poate nu sunt in ton cu topicu, dar vreau sa cumpar o motoreta fara acte , neinmatriculata/bila. Pot merge cu doar pe aratura? Ma opreste si ma intreba cineva de ceva( in afara de proprietarii terenurilor)? PS nu am nici permis pentru A. multumesc, Si astept cu interes ceva indicatii si pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Cat timp nu e drum public poti sa faci ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Cum il gasesc pe SHADOW,ca ma intereseaza si pe mine cum pot inmatricula un motor adus in tara pe bucati. ti-as multumi ............... ........Astept un raspuns , ca tare-mi ard calcaile s-o pot scoate la asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 May unde draqu e RAR-ul asta ? Am luat un scuter nou pt fiul meu( A 1 )...poate cineva sa ma ajute (contra-cost )cu inmatricularea? Urasc sa fac acte Va rog....macar ceva contacte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Depinde ce scuter. Daca e peste 50cc, atunci e valabil tot ce scrie in topicul asta. Daca e sub 50cc, se inregistreaza la Primarie cu numere galbene ca cele de la trolleybus. Am intrebat mai jos si ... nimeni nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Depinde ce scuter. Daca e peste 50cc, atunci e valabil tot ce scrie in topicul asta. Daca e sub 50cc, se inregistreaza la Primarie cu numere galbene ca cele de la trolleybus. Am intrebat mai jos si ... nimeni nimic. Are 125cmc si 6kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 La fel ca la moto: contract vinzare-cumparare, CIV, talon, ITP, taxe de moto, etc ... Pentru totul precis citeste la FAQ. Acolo sint toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarK_Knight7 Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Decat sa merg cu scuterul inmatriculat mai bine merg fara numere k oricum nu patesc nimic dak iau o amenda de 500.000 o data pe an....ii prea complicata treaba cu inmatriculatu si nici nu am toate actele,respectiv vama,la moto puternice merita inmatriculatu dar la scutere....nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 La fel ca la moto: contract vinzare-cumparare, CIV, talon, ITP, taxe de moto, etc ... Pentru totul precis citeste la FAQ. Acolo sint toate. Man,eu vreau sa stiu dac exista cineva care sta pt mine la coada contra cost binenteles Si unde mama masii e RAR-UL ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Cu prima parte nu te pot ajuta. Totusi, identificarea poate fi facuta de oricine. Dar RAR se afla in comuna Voluntari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Se cumpara una bucata motocicleta IJ Jupiter de la mos.Moto are acte, nr. vechi, dar nu cred ca trece ITP-ul, pt ca are ceva rugina.Ce acte sa fac cu mosul pt. a o inmatricula mai tarziu pe numele meu? 1.Contract de Vanzare cumparare 2.Radierea de pe numele mosului Mai trebuie si altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Cu prima parte nu te pot ajuta. Totusi, identificarea poate fi facuta de oricine. Dar RAR se afla in comuna Voluntari. Merci mult ! Am auzit ca sunt firme care se ocupa cu actele de inmatriculare ! Exista asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 da, firmele le gasesti in fata la udriste cateva. dar nu se merita ca nu e prea mult de alergat, pierzi cam o jumatate de zi si atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 salut! as avea si eu doua intrebari: 1. dak aduc motorul cu masina mea pe trailerul meu, cum pot/cu ce pot sa fac dovada transportului???? 2. pot sa inmatriculez o motocicleta de-afara, dak a fost de politie?? (am toate actele, contract VC, radiere, etc..) Dak ma puteti ajuta si pe mine...... aaaa...ok punktul unu nu mai e valabil am citit posturile....sau o declaratie la notr cum l-am adus... la notar aici, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 da, la notar in ro. Daca ai toate actele nu mai conteaza a cui a fost moto...parerea mea . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Intrebare : Tocmai mi s-a terminat contractul de leasing , talonul motorului e expirat si cand a vrut soc de leasing sa radieze motorul cei de la Iasi i-au spus ca , fiind vorba de numere de leasing + talon de leasing ( cu valabilitate limitata ) nu mai este necesara radierea . Stiti careva daca se poate inmatriucula pe numele meu fara stampila de radiere ? Ms anticipat . Trebuie sa o radieze intai soc de leasing...e musai ! Iti da cartea de identitate si factura si cu ele la ...gabori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 am inteles ca motocicleta,adusa din strainatate,pentru o a putea-o inmatricula,nu tre sa aiba mai mult de un anumit nr de ani.care e acest numar?si dak am o motocicleta mai veche de acel numar,nu o pot inmatricula?astept raspuns.o zi buna. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate