mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Pariez 10 RON pe toba lu' MKL Aaaa....cine ma...pai aia de aude mai incet decat cea stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 buei, tot eu am fost primu cu toba nesimtit de "galagioasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 buei, tot eu am fost primu cu toba nesimtit de "galagioasa" Nu se compara cu "tzeava" de-o am eu montata acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Hey d-nu' arrakis sa inteleg ca ma provoci la duel? In sabii sa ne-ntepam, in bate sa ne trosnim si-n ciorapi sa ne mirosim...?Treaba sta cam asa... Cand furam la munte d-nul de mai sus mi-a zdruncinat creierii cu toba aia galagioasa. Acuma mi-am facut si eu rost de una sa-i duduie in cap...numai ca d-nul vrea sa facem si un pariu in acest sens...daca-i zdruncin creierii imi face un test de compresie gratis. Deci se declara deschisa sesiunea de pariuri...Care credeti c-o sa sune mai tare...a mea sau a lui. Pariati, plusati, ridicati miza. Deznodamantul azi pe la 20:00 la Academia Militara..."pregatirile" incep de pe la 19:00. Va asteptam pe acolo... Tu ai aruncat manusa, iar eu accept duelul . Ne vedem deseara sa ne spargem timpanele p.s. eu ti-am promis ceva daca tu castigi, dar tu chitrosule inca nu ai venit cu nimic. Deci, tu ce bagi la bataie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Tu ai aruncat manusa, iar eu accept duelul .Ne vedem deseara sa ne spargem timpanele p.s. eu ti-am promis ceva daca tu castigi, dar tu chitrosule inca nu ai venit cu nimic. Deci, tu ce bagi la bataie? pai ce mi-ai promis....ca daca o sa castig, o sa fi fericit sa-mi dai vreo veste proasta .... asta castig eu ?! Editat Iunie 4, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) pai ce mi-ai promis....ca daca o sa castig, o sa fi fericit sa-mi dai vreo veste proasta .... asta castig eu ?! Pui problema gresit: 1. iti fac testul gratuit (doar tie) - asta e clar recompensa; 2. poate vestea e buna. Vino mah cu o punga cu bomboane pt toata lumea, in caz ca pierzi; sau ceva de genul Editat Iunie 4, 2009 de arrakis2oo6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Pui problema gresit:1. iti fac testul gratuit (doar tie) - asta e clar recompensa; 2. poate vestea e buna. Vino mah cu o punga cu bomboane pt toata lumea, in caz ca pierzi; sau ceva de genul Sau, ca variante alternative:ciunga, acadele, floricele, pufuleti, seminte de bostan sau floare, vata pe bat...Aaaa, vata daca se poate sa fie alba, ca sa nu existe suspiciuni c-ar fi folosita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Nu zice nimeni nimik....sunteti cu toti la doctori sa va tratati urechile? Asteptam pareri dupa intalnirea de ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Nu zice nimeni nimik....sunteti cu toti la doctori sa va tratati urechile? Asteptam pareri dupa intalnirea de ieri... Nu ti-au ridicat mah astia talonul pentru chestia aia galagioasa pe care o numesti toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mihai am facut poza la monstru ala seara si acum nu mai pot sa ma conectez la tel, o sa cer despagubiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Hai ca ma interesez de dopuri de bere....a scuze....de urechi sa va dau....sau poate vreti d-alea de bere...si dupa aia n-o sa vi se mai para asa "turbat" sunetul ... Editat Iunie 5, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Nu zice nimeni nimik....sunteti cu toti la doctori sa va tratati urechile? Asteptam pareri dupa intalnirea de ieri... Ai "reparat" compresia aia? Duminica iesi din casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 imi imprumuta si mie cineva motoru' pana duminica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 imi imprumuta si mie cineva motoru' pana duminica??? Asta e forum de intalniri ... nu de imprumuturi. Eu plec la tara...cu moto ... deci de la mine nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 intalnirea de aseara s a lasat cu bere fara alcohol!da chiar............duminik ceva ?dimineata ma duc in targ sa mi caut oglinda si poate dupa o iesire scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 intalnirea de aseara s a lasat cu bere fara alcohol!da chiar............duminik ceva ?dimineata ma duc in targ sa mi caut oglinda si poate dupa o iesire scurta? Berea aia a platit-o cumva Mihaitza? in alta ordine de idei, eu sunt disponibil duminica.Da semn cand ai oglinda montata!Da'nu cu noaptea in cap, ca dorm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Berea aia a platit-o cumva Mihaitza? in alta ordine de idei, eu sunt disponibil duminica.Da semn cand ai oglinda montata!Da'nu cu noaptea in cap, ca dorm! k stai linistit ca nici eu nu ma scol cu noaptea in cap sa ma duc in targ!mie mi a zis cineva ca gasesc in targ!acum sa vedem ca nici nu stiu unde anume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Care vine să mă ia și pe mine duminică de la mare?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Care vine să mă ia și pe mine duminică de la mare?!?! ti au furat motorul si nu mai ai cu ce sa ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 sunt de ajuns pozele astea sau vreti si video ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 ti au furat motorul si nu mai ai cu ce sa ajungi? Doamne ferește!!! Nu vroiam să vin singur și de aia. Până la urmă nu am avut încotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 nu comenteaza nimeni pozele mele ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 nu comenteaza nimeni pozele mele ??? FETELE SUNT INCANTATE CU SIGURANTA! CUM MERG PLACUTELE?SAU ASEZAT PE DISCURI? ASFALT USCAT DUPA ATATA PLOAIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 aia e "circumcizie" ce ai facut tu mihaie parereamea e ca arata bine si inainte... dar daca ptr galagia facuta ti ai schimbat o ... mai ai pina ma ajungi bafta si asfalt uscat. p.s. - atunci la apasu ati fugit fara macar un salut... i'll remember that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate