Kassu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 sunt cu ochii pe el, kassu cel mai frumos e in turma Mdeah, asa a zis si Behehecali si ui' un'e a ajuns... On-Topic:Stam cu un ochi pe el(pe topic) si cu altul pe turma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 azi vine cineva la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 azi vine cineva la Academie? Prezent ... bine-nteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Bun. ptr cine vrea sa vina la Predeal, eu va astept vineri in prima parcare dupa Biker's Otopeni la ora 10. Eu o sa plec tot vineri dar cu masina si nu stiu ora si nici cati o sa fim . Deci nu apar cu moto, asta e clar. Poate va gasesc sambata pe acolo, o sa ma uit unde-s parcate mai multe GS-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 azi vine cineva la Academie? Cu scuzele de rigoare eu trebuie sa va anunt ca azi nu pot sa vin la intalnire. Ne vedem cu siguranta data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cu scuzele de rigoare eu trebuie sa va anunt ca azi nu pot sa vin la intalnire.Ne vedem cu siguranta data viitoare sau cu injuraturile de rigoare....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) azi vine cineva la Academie? Ai venit de n-ai mai putut ... Arrakis macar a zis ca nu vine....da tu ? Ne-ai pacalit sa vi ... ca ne arati un cauciuc de 170 pe spate...cand colo... @legally_blonde Am vazut ca ai facut ceva poze...le atasezi topicului...sa vada lumea ce a pierdut! Editat Iulie 10, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Maine tre sa ajung pe la mare...merge cineva in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 suna interesanta aventura! citeam pe un forum despre drum ca nu ar fi prea bun!mai multe detalii................am un prieten cu un f650 care cred ca s ar baga (sau vrei doar suzukisti? ) care e prietenul ala cu f650 ? trebuie sa facem repede transalpina ca au inceput sa asphalteze pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 care e prietenul ala cu f650 ? trebuie sa facem repede transalpina ca au inceput sa asphalteze pe acolo that was my point deci...pentru cine e interesat de transalpina cu plecare undeva in jur de 10 august,let me know oricum sunt si cativa km de asfalt, ca sa nu ne plangem prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Nasol ptr. mine ca sunt din craiova...ce as mai veni si eu sa mai vad gs-uri si gs-isti(gs-iste ) Ar fii misto sa ne adunam mai toti posesori de gs 500 din tara...locatie,data,event si gata! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 O intalnire a gs-istilor din toata tara ar fi foarte interesanta. Am putea sa mergem la Vadu pe plaja cu ele si sa le fotografiem pe toate stand la rand la 1 metru de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 that was my point deci...pentru cine e interesat de transalpina cu plecare undeva in jur de 10 august,let me know oricum sunt si cativa km de asfalt, ca sa nu ne plangem prea tare Eu sint interesat daca: 1) Imi recuperez permisul pina atunci (sint sanse) 2) Acceptati si incepatori Oricum pina atunci trebuiesc clarificate si alte detalii cum ar fi: Km? timp alocat? traseul exact? si restul.... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Raisa ai stabilit ceva ? ziua de plecare, traseul, locurile unde se fac opriri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Raisa ai stabilit ceva ? ziua de plecare, traseul, locurile unde se fac opriri ? Ai PM cu detaliile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Votez pentru intalnirea nationala de la Vadu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Votez pentru intalnirea nationala de la Vadu Or sa fie multi care nu vor sa-si bage motorul prin nisip pe plaja...deci n-or sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 de obicei intalnirile mai mari se fac in centru tarii nu la margine, sa ajunga cat mai multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Or sa fie multi care nu vor sa-si bage motorul prin nisip pe plaja...deci n-or sa vina. Plus ca riscati amenda ca intrati pe plaja si omorati pietonii nevinovati. Huo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 For Your Info.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 fratilor imi trebuie si mie un releu de incarcare ptr un gs500 who can help !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 For Your Info.... Am vazut si eu ... dar nu-i pentru cei care lucreaza ... doar pentru ce-i aflati in concediu ... cred c-o sa fie misto si calatoria pe drumul vechi spre mare si show-ul care or sa-l faca baietii. Pacat ce nu-i in we...s-ar fi umplut baza militara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Intr-adevar, mare pacat ca nu e in week-end... drumul e super si sigur s-ar fi strans mai ceva ca la o intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2008 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 salutare ! maine sper sa vin si eu la intalnirea de la academia militara . mai vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 salutare !maine sper sa vin si eu la intalnirea de la academia militara . mai vine cineva ? pe mine nu mai e cazu sa ma intrebi ... sau daca ma intrebi totusi iti spun ca daca pe la 8:00 nu ploua voi fi acolo fie ca ploua sau nu ... asteptam si alte persoane! Cine se mai anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate