Eliza Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Veneam si eu daca eram pe aproape costumul si cheful de distractie le am deja, dar o sa fiu prezenta doar prin poze Distractie faina sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 De incaput sper ca incapem, se anunta cica si cativa baieti din Pitesti, baieti cuminti care nu beau,nu fumeaza, carora nu le plac femeile...decat in exces... Oricum e si terasa. Intindem cheful si pana la vecini,daca e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 intrebare...mare intrebare: la cata lume se preconizeaza ca o sa fie...unde dracu vor incapea toti??? ia adu-ti aminte cat de repede s-a golit anu trecut .... .... inauntru e fum, inghesuiala, spatiu mic, afara e frig ..... e drept o sa ramana betivii ... da macar aia nu vor sta degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) vremea o sa tina cu noi oare? nu se pune problema sa stam inauntru. costumatia fizica e obligatorie? Eu deja sunt costumat ca deranjat psihic... Editat Octombrie 23, 2007 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Vreun magazin online de costumatii, stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Vreun magazin online de costumatii, stiti? Jokeshop.ro Or mai fi, da' mi-e lene sa caut.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 pana la urma importante sunt tzatzele...ele insele sunt scopul principal al acestei adunari....iar faptul ca cine se mascheaza cel mai orijinel va fi premiat ,este locul doi...asa ca ,va rugam sa va concentrati asupra tzatzelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Propun si cateva gratare ca sa stingem berea de la bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 pana la urma importante sunt tzatzele...ele insele sunt scopul principal al acestei adunari....iar faptul ca cine se mascheaza cel mai orijinel va fi premiat ,este locul doi...asa ca ,va rugam sa va concentrati asupra tzatzelor baaaa daca venea de la f-un baiat intelegeam ... dar asa .... eu sustin concentrarea asupra tzatzelor dar tzatzele cui? eu zic ca doar la fata locului putem sa decidem asupra caror tzatze putem sa ne focusam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 baaaa daca venea de la f-un baiat intelegeam ... dar asa .... eu sustin concentrarea asupra tzatzelor dar tzatzele cui? eu zic ca doar la fata locului putem sa decidem asupra caror tzatze putem sa ne focusam pai cum mai? tzatzele pe care noi le vom "construi"....ca pana la urma petrecerea are ca scop strangere de fonduri in scopul integrarii in familia "ursu" a doo tzatze falnice si semetze ca merele paduretze... asta conduce din nou la vizualizarea urmatorului link: http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules...0#forumpost7289 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 pai cum mai? tzatzele pe care noi le vom "construi"....ca pana la urma petrecerea are ca scop strangere de fonduri in scopul integrarii in familia "ursu" a doo tzatze falnice si semetze ca merele paduretze... asta conduce din nou la vizualizarea urmatorului link: http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules...0#forumpost7289 cine vrea silicoane sa si le cumpere maine poimaine vezi petreceri cu scop "umanitar" pe teme: - dinti de aur pentru gigel - tatuaj pentru ionel - motor model 200x pentru bibica Am si eu nevoie de o distributie din japonia, nu e decat 10% din costul unor silicoane si cu siguranta voi utiliza mai mult timp decat vor fi utilizate silicoanele Pot sa instalez si eu o urna pe acolo? Sa nu uit mai am nevoie de una alta .... un ban de buzunar, o chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Fratele meu ... distributia ta nu se compara cu silicoanele. Parol ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Fratele meu ... distributia ta nu se compara cu silicoanele. Parol ... da, e mai multe piese ...e lant, 3 patine si intinzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 pai pana acum vad doar vreo 5-10 forumisti anuntati restul ? ce faceti ? voi cum veniti costumati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 D-astea nu se spun, ca sa fie surpriza, dar vom veni desutl de multi. Tu cum vii echipat, baiatu lu mamica? nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Tu cum vii echipat, baiatu lu mamica? d-abia astept petrecerea! costumul este gata....sunt pregatit si sa ma imbat...GATAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 D-astea nu se spun, ca sa fie surpriza, dar vom veni desutl de multi. Tu cum vii echipat, baiatu lu mamica? nu m-am putut abtine observatie putin offtopic : am citit ca lumea vb mult despre tzatze pe aici. Domne , dar n-am vazut si eu pe nimeni vorbind sau afisand "some nice a$$" Pentru Mami Ninja - Mami, vad ca esti "activa" din nou. Ai depasit momentul ? Later Edit : te referi la Stephon ? sau la dracu asta mic si rosu (adica YO)? Eu o sa vin costumat in latex , plin de lanturi ..... in rolul de "rautate mica" , cum imi spunea mie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 ....la tine...la tine, se referea! de mine...stie ce costumatie o sa am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Io o sa vin costumat in haine...ca si anul trecut ...imbracat normal, stau la un suculete si chicotesc la cum va imbracati voi haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Se pare ca se pregateste o surpriza din partea Silver Pistons (cunoscuti in masmedia ca "seven pistols" ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Se pare ca se pregateste o surpriza din partea Silver Pistons (cunoscuti in masmedia ca "seven pistols" ). l-au intinerit pe dan cu 100 de ani??? P.S. Fara suparare Dane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Plescoiiiiii ! sper sa se mai faca gratar , da ? hai ma ca a fost fain anu trecut . si cand imi amintesc ce chelie aveam o sa trec si eu 1 ora . ... pe acolo ca apoi urmeaza scarbiciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) dedicata lui Survolu era asta : Ce imi plac mie aia care aleg sa comenteze de pe margine in loc sa se arunce in joc. Tunning boy ring a bell? ALO Mama, zi-mi si mie cu ce era sandwichul ala de l-am mancat? Editat Octombrie 26, 2007 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Tunning boy ring a bell? ALO Mama, zi-mi si mie cu ce era sandwichul ala de l-am mancat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 i'll be there....evident, deghizat sa nu fiu recunoscut sa dau de baut ne-auzim diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate