zombi Postat Septembrie 2, 2003 Share Postat Septembrie 2, 2003 Inchiriez garaj in zona Colentina pt. minim 15 motoare maxim 20 cu doar 15$ pe luna. Mai aveti si spatiu pentru reparati.Fost atelier auto deci mai am si ceva scule. tel.0722439553 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Omule, ai scris corect 15$ sau era 150? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Cred c-a scris corect, minim 225 $ /luna nu-i o suma rea (sau max. 300 la 20moto). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zombi Postat Septembrie 8, 2003 Autor Share Postat Septembrie 8, 2003 Cred c-a scris corect, minim 225 $ /luna nu-i o suma rea (sau max. 300 la 20moto). Am scris corect.Cred ca este un pret destul de bun pentru motoristi si pentru mine. va intereseaza tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 8, 2003 Share Postat Septembrie 8, 2003 Aha! exprima-te corect! 15$/luna/motor! Eu am citit anuntul shi am inteles ca 15$/garaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Salut! Vreau sa stiu daca e cineva interesat sa participe la o co-inchiriere a unui garaj din Dristor(sa fim 2-3,hai si 4) pentru gararea motocicletelor sa nu mai te trezesti dimineata cu ea zgariata sau alte alea! Pretul e in jur de 35 de euroi pentru garaj, urmand astfel sa impartim chiria! Daca are cineva un loc in garaj in zona Dristor metrou si poate inchiria spatiu pentru parcarea motocicletei, cu atat mai bine! Tel 0723565973! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 M-ar tenta daca as sta in dristor, dar caut o oferta din asta prin zona Muncii-Calarasi. Vreun binevoitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bax Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 As avea un garaj de inchiriat in titan (potcoava), nu sunt hotarat cat sa cer chirie, daca sunteti interesati negociem. 0723.257.582 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Zi cat vrei chirie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bax Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 In jur de 500.000 lei pe luna. Daca ati fi mai multi chiria ar fi mai mica pentru fiecare. Oricum negociem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorelu' Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 E cineva care stie de vreun garaj, o jumate de garaj, o curte, orice in zona Militari-Apusului ? Daca s-ar putea sa nu ma rupa la bani, ar fi perfect Acu' vreo saptamana am gasit lacatu' taiat la ea si o tineam in fata balconului... stau si la parter. Bine ca n-au luat-o.... Da' nici nu mai am chef sa mai risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BENI Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 ARE SI CURENT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Ei... Tocmai mi-am dus calul in grajd... Locatzie - Parcaj subteran Obor (se intra in pasaj, dar la un moment dat faci dreapta). Sunt practic doua parcaje subterane, cate unul pe fiecare sens. Se asigura paza 24 de ore din 24 (motoarele sunt chiar langa "coliba paznicului", garajul e incalzit ca lumea, curat, ce sa mai... e perfect). Tarif : 16.66 $ (o treime din pretzul pentru o masina - 50$), deci cam 500 de mii. Daca duci motorul la hibernare (nu il mai scotzi de acolo o luna), atat platesti, 500 de mii. Daca vrei sa il mai scotzi din cand in cand, oricand, la orice ora, mai dai 150 de mii garantzie si iti da o cartela magnetica (iti da cei 150 de mii inapoi cand le dai cartela inapoi). Mai e urmatorul mecanism : Inchiriezi loc de parcare pentru o masina (50$) si faci "switch" cu motocicleta - vii cu masina, lasi masina, iei motorul, te plimbi, aduci motorul, iei masina si te duci acasa. Cam asta ar fi prezentarea, mie mi-au facut o impresie foarte buna, sunt mai mult decat decentzi cu pretzul asta, seful de acolo e de treaba (zicea ca baiatul lui da astazi examen de permis, deci e moto-friendly). A... si inca o chestie - daca "aduci un prieten", se mai reduce tariful. Deci daca ziceti ca ati aflat de parcajul asta de la "baiatul de pe internet care a adus gilera la parcaj", imi mai scadetzi si mie factura pentru luna urmatoare . Promit ca eventuala economie sa o convertesc in bere la etrusco. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Esti sigur ca e in siguranta ? Intentionam sa-mi las si eu motorul acolo, dar am vorbit cu cineva care-mi spunea ca au fost masini "sparte" cu tot cu paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Acelasi lucru este valabil si pentru parcarea de la Universitate (de sub Intercontinental): 450.000 lei pe luna (in care ti se da si o spalare interior-exterior gratuit - pe care o puteti folosi la auto...). Este SUPER SIGUR, deoarece contractul care se incheie cu Dalli are prevazuta asigurarea platii daunelor la auto/moto parcate acolo pentru furt si pagube diverse (zgariat, rupt oglinzi etc). Eu am motorul parcat seara de seara acolo de 1 an jumate si nu am avut niciodata probleme. PS: Iarna, cand erau nametii de 2 metrii afara, eu ma plimbam cu moto intre cele doua etaje ale parcarii, ZILNIC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Nu exista niciodata sigurantza 100%. Dar puse cap la cap probabilitatile (frecventza furturilor moto in bucuresti) si conditiile (motoarele sunt chiar langa cusca paznicului, sta cu ochii pe ele 24 de ore din 24), eu zic ca e solutzia optima. Oricum, eu unul nu am alternativa si fatza de preturile vehiculate pe aici mi s-a parut super ieftin si bun. Cel mai bun antifurt ramane asigurarea. Cred ca o sa ma duc cu propunerea asta pe la toate societatile de asigurari - sa imi ofere un contract "custom" cu asigurare numai pentru furt, nu ma intereseaza asigurarea de accidente, deci "o juma de casco". @Soso, ce zici, se poate negocia cu un director de agentie de asigurari ceva de genul asta ? (Cu o prima de asigurare mai mica decat cea de full-casco) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 nope, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Nu vreau sa fiu rautacios dar am si eu o mica intrebare: in pasaj la obor se ocupa cineva de operatziile de intretzine a motoretei pe perioda de iarna(ex. baterie,benzina ,ulei...)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Nu vreau sa fiu rautacios dar am si eu o mica intrebare: in pasaj la obor se ocupa cineva de operatziile de intretzine a motoretei pe perioda de iarna(ex. baterie,benzina ,ulei...)?? Da. Tu singur...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 pai de asta ziceam ca e mai interesanta oferta celor de la serviceumi ,la un pretz asemanator nu trebuie sa-mi pierd eu timpul iarna sa incarc bateria sa.....dau motoreta mergand toamna si o iau mergand primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 PS: Iarna, cand erau nametii de 2 metrii afara, eu ma plimbam cu moto intre cele doua etaje ale parcarii, ZILNIC ! Esti dus rau frate toate cele bune santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FCS Postat Noiembrie 17, 2004 Share Postat Noiembrie 17, 2004 Nu-l asculta pe SANTY ca este invidios M-asi baga si eu pe acolo sa nu e rau de o plimbare in mijlocul iernii.....asta asa sa nu se gripeze rulmentii de la roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Salut, caut si eu un garaj prin zona drumul taberei (pe langa parc), dar nu gasesc decat la 60 euro / luna. Are cineva un garaj mai ieftin prin zona mentionata (eventual inca un motociclist cu care sa impart chiria de 60 in 2) ? Varianta cu tinutul in fata blocului si ancorat cu un lant gros e chiar asa de proasta ? Parca nu as vrea sa mi-l sperie dupa 2 nopti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutzakis Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Salut, stii careva de oferte de garaje pt parcat motoarele pt noi astia care stam la bloc? Eventual si niste preturi, etc. Ma refer aici inclusiv la parcari subterane cum ar fi pasajul din Obor. Mi-ar fi de mare folos, si cred ca nu numai mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Terminus75 Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Ca bine zici - m-ar interesa si pe mine un garaj in zona Garii de Est (Bucuresti). Nu m-ar deranja nici sa-l impart cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate