Florin Daniel Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 .......cu timpul cine știe ce idei îi mai vin. doar sa ma feresc de cei ca tine, sau de cei care vorbesc doar sa se afle in treaba, exact asa cum faci tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Salut caut garaj pentru batranica mea in sector 3 stie careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Balta Alba? Baba Novac? Titan? stadionul 23 august? are cineva??? plata in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_drg Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Salut caut garaj pentru batranica mea in sector 3 stie careva ceva? Salut ! Am eu garaj pt. tine.Tel:0723610320. Mesaj completat Balta Alba? Baba Novac? Titan? stadionul 23 august? are cineva??? plata in avans Salut! Poti sa fi singur in garaj (nu la gramada) metrou la 1 min de mers pe jos . Pret 100RON/luna. Tel 0723610320 . Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Gazduire pentru motociclete in sectorul 3 zona Stadion Olimpia (intersectie Mihai Bravu cu Calea Vitan). Temperatura constanta peste 16 grade, motocicletele puse pe standere, supraveghere video si paza 24/24. La cerere, se asigura si mentenanta. Pret fix 97 ron / motocicleta. Pentru detalii: 0733/808963 - Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baloo_bv Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 salutare ofer spatiu de parcare la subsol in zona splaiul unirii colt cu mihai bravu pe timp de iarna. cred ca incap max 3 motoare cu a mea 4. cine e interesat 0727546597 sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Salut, caut sa inchiriez garaj in sector 4, zona tineretului/parcul palatului copiilor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Aleea istru 2 drumul taberei sector 6...1 loc liber in garaj 75 lei/luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Salut, in zona Dristor metrou are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 salut, in zona turnul magurele, sect 4, intersectia cu emil racovita, are cineva de inchiriat garaj? numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) Am vazut acest garaj in Drumul Taberei intre Valea Ialomitei si Valea Argesului; mi se pare o ideea buna de pus in practica. Cunoaste cineva legislatia pentru amplasarea unui astfel de garaj? (primarie, asociatia de proprietari, daca il pui abuziv ce se intampla?) Editat Martie 18, 2010 de flor!n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Un garaj/loc de parcare acoperit prin zona Lujerului/Virtutii/Uverturii/Veteranilor stie cineva? Las si o metoda de contact, pt orice eventualitate (intru mai rar pe forum): YM tau_xxx Mersi anticipat. Editat Martie 21, 2010 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Caut sa inchiriez un spatiu - garaj sau curte pentru o barca. Barca e pe peridoc deci poate fi oricand miscata cu usurinta. N-am pretentia ca spatiul sa fie acoperit, doar sa fie sigur. Poate fi situat in orice zona a Oraselor Galati sau Braila. As prefera in Galati dar daca nu gasesc nu refuz nici o oferta din Braila. Daca e garaj n-am nevoie de tot, doar cat sa tin barca. Deci mai poate sta una doua trei motoare...cate incap. Ca si dimensiuni cam 1,6 m x 4,5 metri cu aproximatie. 0724042348 Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ma poate ajuta cineva cu un garaj/ loc in garaj in zona tineretului-budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Un garaj/curte in Colentina, zona Dna Ghica ? Contracost, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Drumul Taberei-Bucla-B-dul Timisoara,Valea Ialomitei Valea Argesului,Valea Oltului,Romancierilor,Cetatea Histria..... Daca stiti cumva un loc liber intr-un garaj prin zona Drumul Taberei astept propuneri. Daca nu si sunt doritori de garaj putem sa facem un grup si sa inchiriem un garaj la parterul unui bloc.Sa avem si apa si caldura la iarna. Trebuie sa fim minim 4 sau 5 care vor pe temen mai lung. Pretul pe un garaj de invarte la 80 90 100 euro pe luna.(asa am vazut/auzit) Pretul total urmand sa se imparta egal la toti. Contact pentru propuneri garaj sau doritori de garaj: Id mess: wawessh@yahoo.com URGENT. Mesaj completat Loc pentru moto in garaj de bloc in Drumul Taberei,capatul lui 90,in jur de 75 roni pe luna.Rog seriozitate.Contactati-ma pentru mai multe detalii. Contact:wawessh@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorC Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 in zona obor, lizeanu. daca are cineva un loc liber... contra cost evident, dati un mesaj. sau id de yahoo : cravincame . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 ------------------- Loc pentru motoreta in garaj de bloc la capatul lui 90(valea ialomitei-valea oltului). Pret pe moto 75 roni pe luna. Pentru alte detalii puteti sa ma gasiti la wawessh@yahoo.com. Rog seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Un garaj in zona Obor, Stefan cel Mare stie cineva? Ca vacutzei incepe sa-i fie frica noaptea in fatza blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 caut si eu un loc acoperit in zona Miciurin, Piata Domeni, Piata Ion Mihalache (fost 1 Mai)...astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 aleea istru 2, sector 6, 1 loc in garaj liber. conditii, apa curent incalzire. fara varadero, vstrom sau altele gen gabarit marit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izabella1987 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 vand motor suzuki de 500cmc3 culoare violet sau schimb cu unu mic tip choper...poate yamaha virago daca se poate...pentru ca...am cumparat motorul si cand a ajuns acasa la mine...am constatat ca e putin mare pentru mine ca sunt incepatoare..si asa vrea unu de 125...ace in regula inmatruculata..verificare 2012...e ok motoru ...garantat.cine vrea detali..sa ma sune..0748515706...si sa vina sa vada motoru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 1 loc in garaj la Valea Ialomitei (Drumul Taberei), langa piata, incalzit, apa curenta. Detali pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Caut garaj in Galati in zona dintre tribunal si faleza. Daca are cineva de inchiriat sau mai sunt si alti posesori de motoare ca sa impartim chiria, eu unul sunt hotarat sa-mi fac abonament la un somn linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cips1277 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salut Stie cineva un loc intr-un garaj sau chiar intr-o curte in zona Crangasi? Nu vreau sa-mi las motorul in fata blocului ca raman fara el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate