LordRhadoo Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Daca stie cineva prin Bacau un garaj pentru inchiriere as fi fericit daca ar da vreun semn. Eu sperr sa se gaseasca cu toate ca stiu ca sunt sanse foarte mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 caut cazare pentru o motocicleta in zona podu grant-turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 locatie - 100 M de laBaba Novac - inspre Parcul IOR, foarte aproape de sectia de politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Cauti sau ai gasit ceva? Ca si eu caut in zona aia. Geo am gasit daca te intereseaza ...PM te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedmasterk1 Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 sal.. Stie cineva ceva de inchiriat pt motto a mea pe la romana>?eu stau aproape de ASE. ...daca stiti ceva prin apropiere... Daca da ..lasati-mi un mesaj va rog ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Am ramas pe drumuri..... Garajul unde tineam (pana azi) motorul urmeaza luni sa fie demolat (ca multe altele din sectorul 3) Caut urgent un loc, o curte aproape de zona Dristor unde sa-mi cazez motorul locatie - 100 M de laBaba Novac - inspre Parcul IOR, foarte aproape de sectia de politie. Mai sunt locuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 caut spre inchiriere garaj in zona 13 septembrie - sebastian - razoare multumesc, btw: puteti da mai multe detalii despre garajul subteran de la Favorit?? macar pe unde se intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 caut spre inchiriere garaj in zona 13 septembrie - sebastian - razoare multumesc, btw: puteti da mai multe detalii despre garajul subteran de la Favorit?? macar pe unde se intra e fain , stiu pe cineva acolo se intra prin spate, cum vii de la favorit faci dreapta dupa restaurantele alea , mergi cam 80 m si tot dreapta o tii si vezi intrarea cum coboara vezi ca nu e prima ( e inchisa ) , mergi aia 80 de m pe strada. si apoi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Pepsi Man, o sa merg maine cu foxbat sa vedem un garaj, vedem cate moto intra, vb un pret care sper sa convina (daca nu ii convine proprietarului sau noua, ghinion) si apoi Alex (Foxbat) decide ce moto iontre. Eu m-am anuntat primul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Pepsi Man, o sa merg maine cu foxbat sa vedem un garaj, vedem cate moto intra, vb un pret care sper sa convina (daca nu ii convine proprietarului sau noua, ghinion) si apoi Alex (Foxbat) decide ce moto iontre. Eu m-am anuntat primul... :moto bre potoliti va ca facem noi rost de locuri bine ca am luat legatura si stim cam cati suntem , de rest o sa fie bine , stati linisiti spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 promit ca in momentul in care am date concrete ( asa cum am spus deja este de bine ca stiu ca suntem cel putin 4 ) si sper sa le am foarte curand , le pun aci si ..purcedem . si nu se poate sa nu iasa ca suntem multi singura mea temere este ca prea au inceput astia sa darame garajele in zona si desi acolo unde stiu eu ( langa politie 12 ) sunt ok ..cine stie ce le da prin capsor hai ca daca am vazut ca suntem mai multi acum ma agit mai tare ..ca deh, unde s multi puterea creste spor si pe curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 promit ca in momentul in care am date concrete ( asa cum am spus deja este de bine ca stiu ca suntem cel putin 4 ) si sper sa le am foarte curand , le pun aci si ..purcedem . si nu se poate sa nu iasa ca suntem multi singura mea temere este ca prea au inceput astia sa darame garajele in zona si desi acolo unde stiu eu ( langa politie 12 ) sunt ok ..cine stie ce le da prin capsor hai ca daca am vazut ca suntem mai multi acum ma agit mai tare ..ca deh, unde s multi puterea creste spor si pe curand Adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 e fain , stiu pe cineva acolo se intra prin spate, cum vii de la favorit faci dreapta dupa restaurantele alea , mergi cam 80 m si tot dreapta o tii si vezi intrarea cum coboara vezi ca nu e prima ( e inchisa ) , mergi aia 80 de m pe strada. si apoi.. multumesc de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 multumesc de raspuns cu placere pt aia de la favo, preturi : masina : 80 epuroi moto : 35 ( 110 roni ) pretul pe marte ca pe luna s a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 In Drumul Taberei, Valea Ialomitei, Mega Image, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Un garaj prin Titulescu? Cu un loc pentru o Honda Dominator? Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 promit ca in momentul in care am date concrete ( asa cum am spus deja este de bine ca stiu ca suntem cel putin 4 ) si sper sa le am foarte curand , le pun aci si ..purcedem . Asteptam cu nerabdare vesti.... Pana acum suntem 5 in ordinea asta: Foxbat, Lupalb, Awd, Je (PepsiMan) si Ivan Dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 Mai dureaza un pic pana la veste, ca nu a fost timp..azi unii au motorizat indelung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 sunt si eu pt garajul de la sectia 12, poate v-a spus lupalb deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 am fost ieri la parcarea subterana de la favorit. la o prima vedere pare destul de ok (ca varianta in loc de tinut motoru' in fata blocului), totusi putin ciudat. mai exista persoane de pe forum ce tin bestiutele p-acolo? ati avut ceva probleme/furturi/sticaciuni? am vazut ceva motoare (cam putine - poate erau plecati tinand cont de vremea superba de afara), dar ma intereseaza si cat de "safe" este. multumesc de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Darkore parca-l mai tinea acolo, da-i PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 sunt si eu pt garajul de la sectia 12, poate v-a spus lupalb deja Edit:Asadar suntem 7 (din ce stiu eu) Numai sa intre toate motoarele.... Am vorbit cu o colega de serviciu care sta in zona si mi-a spus ca acele garaje sunt construite inainte de revolutie odata cu blocurile din zona...Asa ca exista sanse minime ca primaria sa darame acele garaje. Ideea este sa gasim ceva stabil pe termen lung (vorbesc in numele meu) si sa impartim la cati suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Baieti ingersul chiar daca nu si-a facut aici publica dorinta a fost al doilea pe lista dupa lup-alb care a vorbit cu foxbat.Asa ca refaceti clasamentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 (editat) Cum pot să văd şi eu garajul ăsta şi până la urmă care e scorul pe lună? Sau altă ofertă pentru zona Iancului, Lia Manoliu? Editat Aprilie 4, 2006 de Lao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Baieti ingersul chiar daca nu si-a facut aici publica dorinta a fost al doilea pe lista dupa lup-alb care a vorbit cu foxbat.Asa ca refaceti clasamentu Deci ingerasul e un drac. Hai ca tre sa mai catam un garaj in ritmul asta. Ingerasule, eu am o mica precizare, daca tot facem clasamente pe ritualul lasatului rand la coada...dupa mine e Zaradi (am spus treaba asta de la inceput). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate