Rifleman2k9 Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Caut loc in garaj in zona Vitan Auchan - Rm. Sarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Salut. Caut loc intr-un garaj din Bucuresti. De preferat sa nu fie in zonele extreme din sud sau est. Eu stau in Dr. Taberei. Rog sa ma contactati daca aveti loc disponibil sau daca sunt doritori de asociere. Multumesc. » Post actualizat in 29 Jul 2016 07:10Update: Pe timpul verii am nevoie de un loc, iar pe timpul iernii chiar de doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mithry Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Salutare! Caut si eu garaj (chiar si prin asociere) sau undeva unde sa tin un motor peste iarna. Prefer zona Titan/Grigorescu, dar nu exclud si zone mai indepartate. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Salutare! Caut si eu garaj (chiar si prin asociere) sau undeva unde sa tin un motor peste iarna. Prefer zona Titan/Grigorescu, dar nu exclud si zone mai indepartate. Multumesc anticipat! Te rog sa citesti aici. /index.php?/topic/740451-caut-1-2-colegi-de-garaj-in-bucuresti-dr-taberei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Salut, Eu imi caut 4colegi de garaj. Se elibereaza in locul unde tin eu moto. 20e/luna daca suntem 5. Zona este pe langa rar_ul de pe Grivita. Garajul este incalzit. up Am fost cam plecat insa acum ma pot ocupa de cautari. Intentionez sa renunt la el daca se reusim sa ne strangem 5 pana la 15 octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 daca sunt 5 motoare ai loca sa surubaresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 ...nu prea. noi l-am tinut de casa de iarna si nu am dezvoltat latura tehnica. acum depinde ce anume insemna surubarit.... spre exemplu pentru ITP ne-am schimbat tobele dar nu ne-am axat si pe servisarea anuala sau alte imbunatatiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.dan Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Salut caut si eu un garaj in zona titan/grigorescu/ 1 decembrie. Daca are cineva un loc liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Caut un loc in garaj pt motocicleta in zona sector 4, prefer in zona Brancoveanu / Oltenitei / Sos. Giurgiului / Popesti Leordeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 cineva cu garaj in zona Pajura ?!? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpS Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Salutare, Intrucat au intervenit anumite probleme la garajul unde imi tin motorul, am nevoie de un loc pt a-mi duce motorul pt perioada Februarie - Aprilie. Mentionez ca as prefera sa fiu ajutat si cu transportul lui, intrucat e prea complicat sa o urnesc pe vremea asta (+ lipsa asigurarii, a bateriei, samd). Daca cunoasteti pe cineva sau ma puteti ajuta intr-un fel, va sunt recunoscator ! Multumesc ! PS : locatie - bucuresti daca e posibilitatea, am fi mai multi (6 motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 so...garaj in zona titan/1 dec este pe undeva pentru perioada verii gasim ? in parcarea subterana de la auchan titan o merge ? aveti idee ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Un loc pe langa Gara de Nord, daca se gaseste, m-ar interesa pentru mai mult timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) Un garaj sau loc de tinut moto safe in zona pietei Progresul se gaseste ? Pe perioada intregului sezon ma intereseaza. Editat Februarie 28, 2017 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Salut, un garaj integral / sau un loc moto intr-un garaj comun in zona Camil Ressu / Fizicienilor / Rm. Sarat stie careva? Cu acces permanent... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmar775 Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Salutare,caut loc intr-un garaj pentru o motocicleta,zona Drumul Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Salut, ofer loc in garaj zona Drumul Taberei. Sunt 3 locuri ocupate si il caut pe al 4-lea doritor. Punct de reper parc Drumul Taberei. Prioritate au cei care doresc garaj pe intreaga perioada a anului. Cost 75 RON/luna plata in avans pe 3 luni cu frecventa de 3 luni. Locul este deja disponibil urmatoarea plata pe 5 aprilie. 0saptetrei5doidoi2295 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eantipa Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Caut si eu loc in Garaj/Curte in Berceni, zona Piata Sudului-Romprim-Spitalul Bagdasar. Pentru tot anul - iarna daca se poate chiar garaj ar fi perfect. Ideea fiind sa nu o las pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmar775 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Caut doritori închiriere garaj zona Drumul Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Cat ceri pe chirie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiriaclx Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Salut! Caut un loc in garaj prin zona Piata Iancului pentru toata perioada anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Salut, ofer loc in garaj zona Drumul Taberei. Sunt 3 locuri ocupate si il caut pe al 4-lea doritor. Punct de reper parc Drumul Taberei. Prioritate au cei care doresc garaj pe intreaga perioada a anului. Cost 75 RON/luna plata in avans pe 3 luni cu frecventa de 3 luni. Locul este deja disponibil urmatoarea plata pe 5 aprilie. 0saptetrei5doidoi2295 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ai curent?apa?e loc sa repari la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) Ai curent?apa?e loc sa repari la motor? Salut, da sunt toate doar ca a venit un alt coleg si s-a hotarat Editat Mai 10, 2017 de mihai85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 Offf » Post actualizat in 11 May 2017 05:41 Ghinion asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate